Sex při ovulaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2809
23.1.14 14:10

Takže by to nemělo vadit? Hodinku jsem po sexíku ležela. Asi by to chtělo milovat se i dnes, ale to nejde.Tak snad ten včerejšek a pátek ev. sobota bude stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
23.1.14 14:13

@markyska82 ja mela sex dva dny pred ovulaci a dneska z toho mam dceru takze klid oni neco vydrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
23.1.14 14:14

Myslím, že spermie jsou schopny přížít v Tobě až 72 hodin takže by to mohlo stačit, ale ještě bych to posychrovala radši zítra, kdy máš mít dle testu ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2809
23.1.14 14:17

Všude se právě píše různá životnost spermií. Zatím si nejsem jistá hlenem - teď když máme sexík třeba každý den, někdy ob den, nevím, jestli to ovulační hlen je nebo vytéká ejakulát.
V ovulačním ohlenu vydrží žít déle. Tak snad se už tentokrát semínko chytne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
23.1.14 14:21

Spermie se od ejakulatu oddeli takze to, co vytece je jen tekutina bez zivotodarnych spermii. Je zbytecnost to v sobe drzet.

• Citovat
  • Upravit
7323
23.1.14 14:32

@nikol.ondrášovka to jsem neslysela. To je prokazany? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
23.1.14 14:33

Me to vyslo 2 dny pred ovulaci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
23.1.14 14:35

I při sexu při ovulaci je možnost otěhotnění nějakých 10-15%, to je taky fakt :nevim: Hlavně se na to neupínat a milovat se, když je chuť ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
23.1.14 14:37
@Pomka píše:
@nikol.ondrášovka to jsem neslysela. To je prokazany? :think:

Ano. Tak to v prirode chodi. Dokonce u me to vzdy vyslo i kdyz jdu okamzite curat a dostat to ze sebe ven. Zadne stojky na hlave.

• Citovat
  • Upravit
35954
23.1.14 14:37

Priste zaspuntovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
23.1.14 14:47

@nikol.ondrášovka stojky urcite ne :lol: byla jsem v domneni, ze neco jde dovnitr a zbytek ven. Ale ze tam uz neni sperma, o tom jsem neslysela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
23.1.14 14:48

@Pomka jako je, ale to jsou ti zmetci co nejsou rychli.

• Citovat
  • Upravit
1319
23.1.14 15:39

U nas pri prvni dceri sex v den ovulace, ve vane a nevyplachli jsme ji ven a ted u druhe sex 4-5 dni pred ovulaci a pockala si. Takze ja myslim, ze pokud mas otehotnet, svicka ti nepomuze a sprcha neuskodi:-) ale mne se to keca, kdyz se u nas deti delaji na prvni pokusy:-) drzim palce at to vyjde, teda pokud si to prejete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.14 15:47

My už pracujeme na miminku skoro dva roky.Je to strašné. Byla jsem na laparoskopii, hysteroskopii a kontrolovali průchodnost vejcovodů. Vše v pořádku. Takže já už jsem z toho všeho strašně unavená. Proto se ptám. :) Tak uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
23
23.1.14 16:37
@Anonymní píše:
My už pracujeme na miminku skoro dva roky.Je to strašné. Byla jsem na laparoskopii, hysteroskopii a kontrolovali průchodnost vejcovodů. Vše v pořádku. Takže já už jsem z toho všeho strašně unavená. Proto se ptám. :) Tak uvidíme.

zkus určitě toto pokud už jsi to nezkoušela http://www.rodina.cz/…s/detail.asp?… mnoha to pomohlo je tam i diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí