Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takže by to nemělo vadit? Hodinku jsem po sexíku ležela. Asi by to chtělo milovat se i dnes, ale to nejde.Tak snad ten včerejšek a pátek ev. sobota bude stačit.
@markyska82 ja mela sex dva dny pred ovulaci a dneska z toho mam dceru takze klid oni neco vydrzi
Myslím, že spermie jsou schopny přížít v Tobě až 72 hodin takže by to mohlo stačit, ale ještě bych to posychrovala radši zítra, kdy máš mít dle testu ovulaci
Všude se právě píše různá životnost spermií. Zatím si nejsem jistá hlenem - teď když máme sexík třeba každý den, někdy ob den, nevím, jestli to ovulační hlen je nebo vytéká ejakulát.
V ovulačním ohlenu vydrží žít déle. Tak snad se už tentokrát semínko chytne ![]()
Spermie se od ejakulatu oddeli takze to, co vytece je jen tekutina bez zivotodarnych spermii. Je zbytecnost to v sobe drzet.
I při sexu při ovulaci je možnost otěhotnění nějakých 10-15%, to je taky fakt
Hlavně se na to neupínat a milovat se, když je chuť ![]()
@Pomka píše:
@nikol.ondrášovka to jsem neslysela. To je prokazany?
Ano. Tak to v prirode chodi. Dokonce u me to vzdy vyslo i kdyz jdu okamzite curat a dostat to ze sebe ven. Zadne stojky na hlave.
@nikol.ondrášovka stojky urcite ne
byla jsem v domneni, ze neco jde dovnitr a zbytek ven. Ale ze tam uz neni sperma, o tom jsem neslysela.
U nas pri prvni dceri sex v den ovulace, ve vane a nevyplachli jsme ji ven a ted u druhe sex 4-5 dni pred ovulaci a pockala si. Takze ja myslim, ze pokud mas otehotnet, svicka ti nepomuze a sprcha neuskodi:-) ale mne se to keca, kdyz se u nas deti delaji na prvni pokusy:-) drzim palce at to vyjde, teda pokud si to prejete.
My už pracujeme na miminku skoro dva roky.Je to strašné. Byla jsem na laparoskopii, hysteroskopii a kontrolovali průchodnost vejcovodů. Vše v pořádku. Takže já už jsem z toho všeho strašně unavená. Proto se ptám.
Tak uvidíme.
@Anonymní píše:
My už pracujeme na miminku skoro dva roky.Je to strašné. Byla jsem na laparoskopii, hysteroskopii a kontrolovali průchodnost vejcovodů. Vše v pořádku. Takže já už jsem z toho všeho strašně unavená. Proto se ptám.Tak uvidíme.
zkus určitě toto pokud už jsi to nezkoušela http://www.rodina.cz/…s/detail.asp?… mnoha to pomohlo je tam i diskuze