Sex při ovulaci

Anonymní
23.1.14 13:49

Sex při ovulaci

Ahoj. Chtěla bych se zeptat. Včera jsem měla pozitivní ovulační test a večer jsme se s partnerem milovali. Jenže ze mě dá se říct všechno vyteklo.Je možné, že ve mě něco zůstalo? Partner má hustší sperma. Díky za radu. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1702
23.1.14 13:50

Neboj všchno určitě nevyteklo a něco se dostalo dál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
23.1.14 13:51

Otěhotněla jsem dá se říct napoprvé i přes to, že to vyteklo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
@Anonymní píše:
Ahoj. Chtěla bych se zeptat. Včera jsem měla pozitivní ovulační test a večer jsme se s partnerem milovali. Jenže ze mě dá se říct všechno vyteklo.Je možné, že ve mě něco zůstalo? Partner má hustší sperma. Díky za radu. :)

Možné to je :palec: snažíte se o mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23

Já našla pěkné stránky jak na to při snažení třeba si počtete já to zkoušela tak se uvidí… http://www.rodina.cz/…s/detail.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
23.1.14 13:55

Vevnitr urcite zustalo dost. Pokud hned po sexu neletis do sprchy tak se neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.1.14 13:56

Nejen možné, je to jisté. Gravitace funguje neúprosně, vždycky toho většina vyteče, a kolik běhá po světě těhotných ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
23.1.14 13:56

A to by sis to v sobě chtěla skladovat? To snad vyteče vždy, ne? :lol: To opravdu nemá s otěhotněním žádnou souvislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.1.14 13:57
@paola white píše:
Vevnitr urcite zustalo dost. Pokud hned po sexu neletis do sprchy tak se neboj.

i když letíš, do dělohy se spermie dostanou čípkem prakticky okamžitě, během ejakulace…pak už je to jedno, co se stane se zbytkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
23.1.14 14:00
@alenka84 píše:
i když letíš, do dělohy se spermie dostanou čípkem prakticky okamžitě, během ejakulace…pak už je to jedno, co se stane se zbytkem

No jasne, ale myslela jsem to tak, ze pri planovani poceti se doporucuje po sexu chvili lezet a ne hned jit do sprchy. Jasne ze okamzita sprcha po sexu neni antikoncepce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.1.14 14:02
@paola white píše:
No jasne, ale myslela jsem to tak, ze pri planovani poceti se doporucuje po sexu chvili lezet a ne hned jit do sprchy. Jasne ze okamzita sprcha po sexu neni antikoncepce ;)

to jo, ale podle mě je ten účinek čistě psychologický :mrgreen: Buď se to tam dostane hned, nebo vůbec…ale to je jen můj názor ;) Každopádně zakladatelka nemusí mát strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2809
23.1.14 14:04

Holky poraďte. Včera jsme se s manželem milovali(pozdě večer).Dnes se mi na ovu testu ukázaly dvě stejné čárky. Manžel nebude dnes doma, až zítra odpoledne. Myslíte, že by spermíci mohli vydržet? Zítra bysme to ještě chtěli posychrovat, až přijede z práce, ale mám strach aby jsme to nepromeškali. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.14 14:05

Snažíme se o mimi už dlouho a vyzkoušeli jsme spoustu metod.Ale já už jsem asi tak vystresovaná, že se nemůžu divit, že to pak nejde. :( Do sprchy jsem šla asi tak po 15 minutách.

• Citovat
  • Upravit
1182
23.1.14 14:05

My když jsme se snažily o mimčo, tak jsem si kladla stejnou otázku, protože nám to dlouho nešlo. Tak jsem po sexu dělala i svíčku :mrgreen: :mrgreen:,ale problém byl jinde. Neboj, myslím si, že všechno nevyteče, něco tam přeci zůstat musí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
23.1.14 14:07

@markyska82 Tak ovulace by měla být až zítra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí