Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Otěhotněla jsem dá se říct napoprvé i přes to, že to vyteklo. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Chtěla bych se zeptat. Včera jsem měla pozitivní ovulační test a večer jsme se s partnerem milovali. Jenže ze mě dá se říct všechno vyteklo.Je možné, že ve mě něco zůstalo? Partner má hustší sperma. Díky za radu.
Možné to je
snažíte se o mimi?
Já našla pěkné stránky jak na to při snažení třeba si počtete já to zkoušela tak se uvidí… http://www.rodina.cz/…s/detail.asp?…
Vevnitr urcite zustalo dost. Pokud hned po sexu neletis do sprchy tak se neboj.
Nejen možné, je to jisté. Gravitace funguje neúprosně, vždycky toho většina vyteče, a kolik běhá po světě těhotných ![]()
A to by sis to v sobě chtěla skladovat? To snad vyteče vždy, ne?
To opravdu nemá s otěhotněním žádnou souvislost.
@paola white píše:
Vevnitr urcite zustalo dost. Pokud hned po sexu neletis do sprchy tak se neboj.
i když letíš, do dělohy se spermie dostanou čípkem prakticky okamžitě, během ejakulace…pak už je to jedno, co se stane se zbytkem
@alenka84 píše:
i když letíš, do dělohy se spermie dostanou čípkem prakticky okamžitě, během ejakulace…pak už je to jedno, co se stane se zbytkem
No jasne, ale myslela jsem to tak, ze pri planovani poceti se doporucuje po sexu chvili lezet a ne hned jit do sprchy. Jasne ze okamzita sprcha po sexu neni antikoncepce ![]()
@paola white píše:
No jasne, ale myslela jsem to tak, ze pri planovani poceti se doporucuje po sexu chvili lezet a ne hned jit do sprchy. Jasne ze okamzita sprcha po sexu neni antikoncepce
to jo, ale podle mě je ten účinek čistě psychologický
Buď se to tam dostane hned, nebo vůbec…ale to je jen můj názor
Každopádně zakladatelka nemusí mát strach
Holky poraďte. Včera jsme se s manželem milovali(pozdě večer).Dnes se mi na ovu testu ukázaly dvě stejné čárky. Manžel nebude dnes doma, až zítra odpoledne. Myslíte, že by spermíci mohli vydržet? Zítra bysme to ještě chtěli posychrovat, až přijede z práce, ale mám strach aby jsme to nepromeškali. Co myslíte?
Snažíme se o mimi už dlouho a vyzkoušeli jsme spoustu metod.Ale já už jsem asi tak vystresovaná, že se nemůžu divit, že to pak nejde.
Do sprchy jsem šla asi tak po 15 minutách.
My když jsme se snažily o mimčo, tak jsem si kladla stejnou otázku, protože nám to dlouho nešlo. Tak jsem po sexu dělala i svíčku
,ale problém byl jinde. Neboj, myslím si, že všechno nevyteče, něco tam přeci zůstat musí…
Ahoj. Chtěla bych se zeptat. Včera jsem měla pozitivní ovulační test a večer jsme se s partnerem milovali. Jenže ze mě dá se říct všechno vyteklo.Je možné, že ve mě něco zůstalo? Partner má hustší sperma. Díky za radu.