Sex první den menstruace

Anonymní
29.4.24 22:56

Sex první den menstruace

Ahoj holky, vím, že sex během menstruace není úplně úplně bezpečný, protože spermie může přežít do další ovulace, když je kratší cyklus atd atd. ALE je sex během menstruace úplně bezpečný, když by se do mě partner udělal hned první den krvácení? Ať mě napadá cokoliv, tak spermie do další ovulace přežít nemůže, když samotná menstruace trvá zhruba týden, ne? Co myslíte, bylo by to komplet bez rizika otěhotnění, kdyby to bylo opravdu první den krvácení?
 Díky!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29.4.24 23:17

Musela bys mít menstruaci tak 3 dny a hned po ní ovulaci, aby bylo možné otěhotnět. Ale musíš vědět ty sama, kdy u tebe nastává ovulace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
30.4.24 00:02

Riziko otehotneni je pri nechranenem styku vzdy…ale tady bych ho videla jako celkem mizive… :think: Ja treba otehotnela 9. den cyklu, i jsem si jeste rikala, ze dobry, ze nemam plodne dny :mrgreen: Ale mela jsem tenkrat kratke cykly po 23. dnech…prvni den ms, bych se nebala…ac jsem tu taky uz cetla, ze tak nekdo otehotnel :think: :)

• Citovat
  • Upravit
1
30.4.24 08:33

@Sonarka no ja tedka mám MS po 30 dnech, tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.24 09:30
@Luciik807 píše: Více

Tak to máš nejspíš ovulaci cca kolem 15. dne. Takže první den menstruace by to mělo být ok. Ale náhoda je blbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí