Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
za mě, nic moc. Málo místa, prostě žádný komfort, no… ![]()
Ale zase na druhou stranu, když musíš, tak musíš. Ber to s nadsázkou. Když po někom šíleně toužím, tak si prostě nemůžu pomoct. ![]()
@Ťarbík01 hmm, možná. Já jsem malá a celkově drobná. Mě by asi stačil i trabant
Ale vzhledem k tomu, že jsem spíše na vysoký chlapy, tak tam by byl určo problém. ![]()
Toz každému se líbí něco jiného. Tisíc lidí tisíc chuti a je jedno, jak to mají ostatní. Důležitý je, jestli se dokážete na něčem dohodnout ať jste oba spokojeni. Zase nutit se furt do toho nebude úplně ok ![]()
To je blby no. Snad není obchodní zástupce. Jinak nic extra, běžně řešení když nemáš kde. Nebydlíte v jednom domě s rodiči?
To jako večer jdete do auta a souložíte nebo co?
Sex v autě je nouzovka, když se někde cestuje. Pokud jste manželé, asi na stromě nebydlíte, předpokládám.
Sex v autě jako zpestření jednou za půl roku, proč ne. Ale jinak? Bych mu řekla, že je to divný.
@alisekR píše:
To jako večer jdete do auta a souložíte nebo co?
vybehnou z panelaku na parkoviste a sup na zadni sedacky ![]()
Vyssi level by byl, kdyby chodili soulozit do cizich aut ![]()
Jako zpestření jednou za čas proč ne. Při každý jízdě autem je to dost divný.
Super, jen ne primo pri jizde. Par takovych uz urcite skoncilo na hrbitove.
@Fukitol píše:
vybehnou z panelaku na parkoviste a sup na zadni sedacky
Vyssi level by byl, kdyby chodili soulozit do cizich aut
Jsem si právě říkala, jestli když je chuť letí na parkoviště ![]()
@alisekR píše:
Jsem si právě říkala, jestli když je chuť letí na parkoviště
ja se zakladatelce nedivim. Jestli je stydlin jako ja, tak to parkoviste je docela stresova situace ![]()
Za mlada klidne, ted mi tahne na 50, sex miluju, mohla bych denne, ale v aute vazne ne.
Teď jsem si zavzpomínala na nejlepší zážitek mého života… Odehrál se v autě s mužem, kterého jsem velmi milovala, asi nejvíc, ale nebyli jsme si souzeni. On se tehdy vrátil z pracovního pobytu v zahraničí a vyzvedl mě v jazykovce… Ach, ty mladý časy ![]()
Zdravím
manžel miluje sex v autě, ale já to moc nemusím. Nechápu co na tom vidí, být vzadu na sedačkách kde není moc místa, není zrovna pohodlný. Nehledě na to, že mě pak bolí záda. Když není sex tak mu to musím aspoň udělat pusou. Prostě ho to hrozně vzrušuje a já se mu snažím vyhovět. Jaký na to máte názor?