Sexuální orientace - gay

4.7.23 11:40

Sexuální orientace - gay

Dobrý den, je mi 16 a jsem gay. Ale bojím se to říct rodičům. Partnera zatím nemám. Mám počkat až, si nějakého přítele najdu a nebo jím to mám říct i když přítele nemám. Můj otec je homofob až je mi to nepřijemné. Kdyby vy jste byli v roli mě a nebo by jste byli mými rodiči jak by jste se k tomu postavili?

PS- Pokud někdo ví jak si najít přítele budu moc rád za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4383
4.7.23 12:08

Mít takové rodiče jako ty, tajím to. Pak až se osamostatníš, do ničeho Ti kecat nemohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4074
4.7.23 12:09

A mamku mas jakou, da se s ni mluvit? Jestli jo, tam bych treba zacala, ale urcite ne tatou. Oni chlapi jsou na tohle jaksi…citlivejsi.
Ale pokud mas pocit, ze ani v te mamce oporu nenajdes, zatim bych to s nima neresila, asi jeste neni uplne duvod, kdyz s nikym nechodis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
4.7.23 12:14

Pokud citis, ze by to nevzali dobre, pockej s tim, az se osamostatnis. Existuji seznamky pro gay, zkus pogooglit. Muj kamarad na nejake je, ale on je ze Slovenska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SK27
4.7.23 12:15

Ja by som počkala, ak nemáš partnera, nemáš sa vôbec kde ponáhľať, hlavne ak je otec homofob (v tomto prípade by som to možno povedala až keď sa osamostatníš od rodičov).
A k zoznámeniu by som v tvojom veku určite použila zoznamku ;)

• Citovat
  • Upravit
15575
4.7.23 12:20

Pokud cítíš, že to dobře nevezmou, tak jim to neříkej. Řekla bych to až se osamostatníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
4.7.23 12:38

Nadsena bych nebyla ani nahodou, ale sve deti miluju dej se co dej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
4.7.23 12:44

A proč jim to chceš vůbec říkat? Syn nám taky neříká že je hetero :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
4.7.23 13:08
@Lukáš Arr píše:
Dobrý den, je mi 16 a jsem gay. Ale bojím se to říct rodičům. Partnera zatím nemám. Mám počkat až, si nějakého přítele najdu a nebo jím to mám říct i když přítele nemám. Můj otec je homofob až je mi to nepřijemné. Kdyby vy jste byli v roli mě a nebo by jste byli mými rodiči jak by jste se k tomu postavili?PS- Pokud někdo ví jak si najít přítele budu moc rád za pomoc.

Ahoj,
pokud máš strach z táty, řekni to nejprve mamce, pokud se ve vztahu k ní cítíš komfortněji.
Mám v blízkosti kluka, který je z malé obce, kde si s tím v dětství docela užil, ale nyní má s rodiči krásný vztah, má fajn přítele, všichni kolem ho berou jako fajn chlapa který prostě jen žije s klukem a ne s babou. A musím říct, že jsem v jeho případě musel i upravit svůj názor na adopci dětí stejnopohlavními páry.
Takže rozumím, že je to pro tebe citlivé, náročné téma, ale nakonec to není určující pro to, jaký život prožiješ a moc ti přeju, ať to máš jako mnou zmíněný člověk. I s tátou, i s dalším okolím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
4.7.23 13:19

Těžko se radí. Mezi přáteli mám jen jednu osobu, která to má ještě náročnější, protože je to transgender muž + gay, ale co vím, tak tam jsou v rodině s tím v pohodě, protože se tu a tam zmíní jak s rodinou měli oslavu, akci, výlet…
Ale asi bych jim to hned neříkal, aspoň ne otci. Ale tak nějak začít pracovat na tom, co si myslí dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
4.7.23 13:57

@Markéta80 přesně, naprosto s tebou souhlasím, proč by lidé, kterým se líbí osoby stejného pohlaví měli rok nebo dýl přemýšlet, jak co komu říct. Pokud jsi heterosexuál, taky nejdeš a neřekneš to, prostě si dovedes domu přítelkyni a představíš jí rodině, pokud si najdeš přítele, mělo by to fungovat úplně stejně, žádné COMING OUTY, nic takového, jednoduše by konečně měla společnost pochopit, že orientací je víc, ani jedna není míň, než ta druhá a všem by se žilo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí