Seznam podvodníků na internetu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
6.11.23 21:22

Podvodník Andrey Krechun - stavební práce - Praha

Chtěla bych všechny varovat před Andrejem Krechunem (tel. 604144082), provádí stavební práce - především instalatérské (natažení vody) a práce s plynem. Pracuje tak i na firmu pro jiného člověka, především po Praze a ve středočeském kraji. Vybral si od nás vysoké zálohy, práci nedodělal, na telefon nereaguje již několik měsíců (ale telefon funguje, jiná čísla zvedá - osobně vyzkoušeno). Má stále moje klíče od bytu, které ani přes výzvy nevrátil. Dávejte si na něj pozor a nenaleťte takto jako já i moje kamarádka, které práci na domě také nedokončil. Kdybyste někdo měl podobnou zkušenost, klidně se mi ozvěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
6.11.23 21:57
@Macík74 píše:
já poradím nevíte si rady? mrkněte na stránky
www.nepoctivci.czzadejte tam jméno osoby o kterém si myslíte… že by mohl být podvodník… a uvidíte.. :palec:

Mě odkaz nefunguje?
Jo, už vidím, stará diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.9.24 12:36

Já taky mám smůlu na cikánky kterým pošlete poštovné a oni si vás hnedka zablokují třeba nabízejí telefon pro samoživitelky a vím pošlete za poštu a už neuvidíte ani telefon ani peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.12.24 09:57

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.12.24 12:20

Porušuje kupní smlouvy v rámci Aukra. Vystavuje věci do aukce od 1 kč a při nedosažení jeho smyšlené částky je odmítá poslat. Jedná se o vyčůraného člověka a nedoporučuji s ním jakýkoliv obchod, či jen třeba komunikaci. Pokud na něj tedy narazíte, doporučuji dát od něj ruce pryč.

hedva34

Příspěvek upraven 14.01.25 v 11:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.12.24 14:21

Pan Drugda z Ochutnejameriky využil mé zoufalé situace, kdy jsem měla problém s jedním dovozcem aut z USA. Napřed se jevil, jako velmi seriozní pán, který mi pomůže, přiveze a opraví auto z Německa, kde stálo již půl roku a původní dovozce nebyl schopen auto dopravit do ČR. Dle fotek, které jsem mu poslala byl jeho odhad opravy 70-100 000Kč.
Auto přivezl, za dopravu jsem mu zaplatila 22 500 Kč a tím vše začalo.
Na auto zběžně kouknul, odhadl, že je to tak na ND. Přičemž, již dopředu objednal ND za 89 120 Kč (dle domluvy jsem mu poslala 150 000 Kč), aniž auto napřed osobně viděl, prohlédl a odhadl přesnější cenu opravy. Bohužel, auto přijelo s větším poškozením, (oboje dveře byly promáčknuté ) Řekl mi, ať si od původního dovozce nechám zaplatit aspoň ty dveře, a že jsem naletěla největším podvodníkům atd. Následovala jedna pomluva za druhou na původního dovozce.
Pozastavila jsem tedy opravu s tím, že budu chtít odstoupit od zprostředkovatelské smlouvy nebo aspoň kompenzaci za ty proražené dveře.
Následně mě začal pan Drugda urgovat, že mu tam auto a paleta s ND zavazí, že to mohlo být už opravené, ať se rychle rozhodnu co s tím. Celá tahle tahanice s původním dovozcem trvala 14 dní, nakonec jsem se rozhodla, že to u pana Drugdy nechám opravit. On najednou otočil s tím, že oprava by byla strašně drahá, a že on to opravovat nebude. A že když to odvezu do jiného servisu, tak to bude ještě dražší, oni že jsou nejlevnější. Byla jsem z celé té situace a nekonečného řešení, co s autem tak zoufalá, vidina, že přijdu o všechny peníze ( 500 000 Kč ), které mě už auto stálo a ještě nebylo ani opravené, byla opravdu flustrující.
Domluvili jsme se tedy, že auto koupí na ND za 150 000 Kč. Bohužel, ale peníze za ND, že mi nevrátí, díly nejdou vrátit a když je budu chtít sama prodat, že je neprodám, protože jsou specifické. Při nákupu mě ale neupozornil, že díly vrátit nelze.
Z mých poslaných 150 000 Kč na ND mi vrátil 50 000 Kč. To byl kšeft století.
Vzápětí se mi ozval původní dovozce, že mě vyplatí a auto si vezme zpět. Když jsem to panu Drugdovi volala, tvrdil, že má auto již rozřezané a ať si hoši klidně pro něj přijedou, že je to rozházené po celé dílně, a že neuvidím ani auto ani peníze, pokud si to oni odvezou.
A já blbec mu uvěřila, ve stresu, vyčerpaná a zoufalá jsem mu podepsala kupní smlouvu, na kterou najednou strašně spěchal, a hned poslal peníze, které za 3 dny přišly.
Tím jsem přišla o 300 000 Kč.
Pan Drugda má auto, které opraví za mé koupené ND a ještě sháněl velký TP, který prý u auta nenašel. Bez toho mu auto je prý k ničemu, přitom auto kupoval dle naší dohody na ND. Bohužel v kupní smlouvě, že je auto na ND uvedené není, proč asi, že. Další kšeft století.
A to mi ještě tvrdil, že jsem naletěla podvodníkům. V čem se liší on? Okradl mě hned 2×.
Tak, když bude chtít někdo koupit bílé DD 2015 VIN: 1C4RDJDG1FC873949, tak toto auto je ve velice špatném stavu dle p. Drugdy vhodné pouze na ND. O tohle auto mě záměrně připravil.
Tím bych chtěla upozornit na zvláštní praktiky tohoto dovozce aut. Tváří se jak Vám chce pomoci, ale nakonec Vás okrade. A to po mě ze začátku chtěl, abych mu dala recenzi.
Tak posílám recenzi na dovozce aut „ochutnejameriku“
A jak pan Drugda říká " naletěla jste, a prostě za to musíte zaplatit "

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.12.24 00:12

Kokodesign. A nejsme sami. Presto eshop stale inzeruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.4.25 21:45

FINOM ENERGY S.R.O PODVODNÁ FIRMA

Znáte to. Hledáte si dobré zaměstnání, jako např. https://www.jobs.cz/rpd/2000532680/?…
A nenapadne Vás, že by se na jobs.cz mohlo něco stát..
Přijdete na smluvenou schůzku do Panského domu ve Veselí nad Moravou, kancelář v pohodě a dáte občanku s vidinou pracovní smlouvy. Jeden den odoracovaný vyřízeno xy telefonátu, mejlu, zadaná data na pc, domluveny schůzky s klienty, kteří maji zajem o dotaci Oprav dům po babičce, Light a ostatní. Kazdy den se domáháte pracovní smlouvy, kezdíte na vlastní náklady, az vám dojde, že slíbené nejdéle vydrží.. Máte nějaká práva? Ne a může vás jen zarazit, když vám Ondřej Mařák řekne, že za pozdní příchod on nebudr platit vám ale vy jemu. Pracujete tedy zadarmo, nedostanete plat a otázkou je proč chtěl občanku a na co ji potřeboval. Lidi budte opatrní, vždyť dotaci Slsi vyřídíte sami! A ne jeste nekomu pochybnému, kdo neplatí za práci, platit tolik tisíc bez žádné jistoty… A práva.. Žádná, možná na inspektorat práce, ale to by musel někdo odpovědět na inzerát a jít si to 2-3 dny zkusit a na to nejsou lidi.. Možná, že by zastihl nějakého nešťastníka, co pracuje zdarma a čeká na smlouvu, ale snad už v takové firmě nikdy nikdo zadarmo pracovat nebude. Kolik je takov_ch podvodných firem a co si o tom myslíte, když máte rodinu, povinnosti a hledáte si normální práci? Studujete, odpíráte si a doufáte, že práce zabezpečí rodinu, ať na HPP nebo IČO. Co si o tom myslíte a dá se nejak bránit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.4.25 12:46

Ceny medu

Mám na vás dotaz? Je možné, aby včelař prodával med s osobním převzetím za 160 Kč a přes e-shop za 250 Kč + dopravu? Za stejný na med?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24779
3.4.25 12:48
@Eva309 píše: Více

Je. Balné taky něco stojí a med musíš zabalit fakt pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.5.25 13:02
@JosefB22 píše: Více

Dobrý den,
pošlete mi na sebe mail? Dostal jsem též nabídku práce od této firmy. Rád bych zjistil více informací. Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák