Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Miroslav Lepreský píše:
POZOR na tohoto podvodníka, dá Vám vybrat, že Vám zašle na dobírku, ale pod podmínkou, když mu odešlete aspoň půlku prodejní částky na jeho účet. Pozor, minimum je 1000 kč. No a tak jako ostatní podvodníci po připsání přestane komunikovat. Smazat je z povrchu zemského, parchanty!!!MIROSLAV LEPRESKÝ 777658082. Lokalita: 711 00 Ostrava.
tel.777658082č. ú.1200286036/ píše: Více
Nemáš NIKDY posílat peníze předem člověku, kterého neznáš, za mobil, který je za tu cenu nereálný. ![]()
Mimochodem, nevím, jestli zde není proti pravidlům očernit nějakého člověka anonymně bez registrace.
Pokud považuješ zveřejnění o podvodném chování jako očernění, tak jsi pěkná koza a tou hlavou proti zdi tluč sama… ![]()
@Romčis3 píše:
Rozhodně si myslím, že je správné informovat ostatní před podvodníky.
Kašli na tu Clariku, stejně to je nějaká puberťačka vyblblá
Nejsi náhodou ten anonym a nezastáváš se tu sám sebe??
@janica252 píše:
Nejsi náhodou ten anonym a nezastáváš se tu sám sebe??
Ale to víš, že je, nováček. ![]()
Já neříkám, že se nemá nahlásit podvodník, ale k tomu jsou určeny jiné stránky. Ke všemu, když jde o chlapa, který prodává na hyperinzerci mobily, jak to souvisí tady s emiminem? A ještě anonymně.. ![]()
@Romčis3 píše:
I já nakupuji přez internet a platba předem je řekl bych nutností. Neříkám že všichni, ale většina lidí má velké oči a tak objednává a zásilky z pošty nevyzvedává a tento způsob nakupovaní dnes vyžaduje i spousta seriozních eshopu.
Já to chápu, většina žen to dělá třeba na mimibazaru a podobných webech. Ale tam jde relativně o pár kaček za oblečení. U drahých věcí za tisíce, jako je mobil nebo notebook (v případě tohoto prodejce), nebo třeba za kočárek, je to nepřípustné. ![]()
Tak tohodle podvodníka už má na mušce kriminálka z Českého Krumlova. Přidejte se i další k oznámení. Je to zdarma. Neplatí se jako za právníky, jen to stojí hodinu volného času.
Dobrý večer, já sice nenaletěl na koupi něčeho z netu ale zadal sem si na annonci že hledám práci v zahraničí a jistý pan Aleš Beneš z Blanska mě a mého otce popravil o 10 500 kč, vyžádal si i kopie našich dokladů se záměrem nám vystavit prac. povolení. Je to skoro 8 měsíců a já na něj dal trest. oznámení za podvod, nereagoval na volání, sms atd. Jinak do dnes m á mobil zaplý a telefon vyzvání, jinak hovory nepřijímá na sms nereaguje. Prosím kdo má s tímto také zkušenosti, at se ozve.
Jo a mimochodem panu Benešovi jsem zaslal dopis s výzvou o zaplacení před podáním tr. oznámení a dopis se mi vrátil z Velkých Opatovic s tím že se odstěhoval. Takže můj otec se né svojí vinou zadlužil u Providentu abychom měly na cestu do Hradce Králové kde s ním byla osobně po telefonické domluvě sjednána schůzka v Hypermarketu Albert. Neřekl bych do něj že je podvodník.37 let, váha cca 130 kg, ve předu nemá zub, dlouhé vlasy, chodí o holi a kulhá na levou nohu, začal nám tvrdit že je po těžké autonehodě atd atd. Tudiž já měl sepsanou smlouvu o předání peněz pod dohledem 3 osoby mého otce a tak jsem si opsal ůdaje z jeho OP-vše souhlasilo, foto také, a podepsal se mi na to, je to prostě směnka. Od té doby jen kecy po telefonu že se vše zajištuje, pracovní povolení, atd atd. Prostě už po cestě do Karlových Varů zpět z Hradce sem začal tušit že jsme naletěli. Takže místo vysněné práce celkem 20 tisíc v luftě. Píšu to z vlastní zkušenosti, dávejte si na podobné sráče co lákaj peníze dopředu. ![]()
Musím jsem napsat je to nemilí našla jsem si na facebooku formu na dort za 240 kč i z poštou tak jsem paní napsala že jsi jí vemu paní my napsala kam mám poslat peníze tak jsem ještě ten den šla na poštu a peníze jsem paní poslala ale že my malá o nemocnila a já musela ležet v nemocnici a paní my psala o adresu kterou jsem jí nedala tet my hrozí trestný oznámení za pomluvu a ještě si na mě poslala právníka paní má peníze na učtu a já nemám ani formu ani peníze nazpátek a tet my hrozí tohle
![]()
@šmoulička píše:
Musím jsem napsat je to nemilí našla jsem si na facebooku formu na dort za 240 kč i z poštou tak jsem paní napsala že jsi jí vemu paní my napsala kam mám poslat peníze tak jsem ještě ten den šla na poštu a peníze jsem paní poslala ale že my malá o nemocnila a já musela ležet v nemocnici a paní my psala o adresu kterou jsem jí nedala tet my hrozí trestný oznámení za pomluvu a ještě si na mě poslala právníka paní má peníze na učtu a já nemám ani formu ani peníze nazpátek a tet my hrozí tohle![]()
Paní na tebe nemá koho posílat, ať ti vrátí peníze a ty si za ně kup mluvnici českýho jazyka.
@šmoulička píše:
Musím jsem napsat je to nemilí našla jsem si na facebooku formu na dort za 240 kč i z poštou tak jsem paní napsala že jsi jí vemu paní my napsala kam mám poslat peníze tak jsem ještě ten den šla na poštu a peníze jsem paní poslala ale že my malá o nemocnila a já musela ležet v nemocnici a paní my psala o adresu kterou jsem jí nedala tet my hrozí trestný oznámení za pomluvu a ještě si na mě poslala právníka paní má peníze na učtu a já nemám ani formu ani peníze nazpátek a tet my hrozí tohle![]()
V tom aby se prase vyznalo…
Fakt nechápu smysl tohoto příspěvku. Nízkou inteligencí mojí osoby to zřejmě nebude.
@Jura007 píše:
V tom aby se prase vyznalo…Fakt nechápu smysl tohoto příspěvku. Nízkou inteligencí mojí osoby to zřejmě nebude.
Chtěla jsem napsat to samé, nechápu příspěvek
.