Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TeriiTerii tady bych to fakt asi nezkoušela, pokud nejsi někde od Rožnova, tam kdesi bydlí „mrav“
já teda vždy hledala na Badoo, někteří lidé mají předsudky, že je to jen na sex, ne není, pořád jsem psala, že hledám vážný vztah, a jak někdo začal psát o sexu nebo dávat fotky v trenkách nebo dokonce bez, ukončila jsem to a dala si dotyčného do ignoru
Znám tři co tu potkaly své přechodné protějšky. A co kus,to perla
Jeden se rád napil a celkově to byl takový rekreační typ. Rád se válel kdekoli a s kýmkoli. Druhý neskutečný žárlivec a třetí to by skvost. Tady psal ,že je mu 35 a žije v Praze. Ve finále byl z nějaké vesničky,bylo mu sát a bydel s maminkou. Tady bych nehledala
![]()
@stinga píše:
ahá, tak to už konečně vysvětluje úroveň některých diskusí, pořád si říkám, že by se měla dělat zkouška IQ, než se založí diskuse - tuto teda nemyslím
a ono to píšou psi, tak co od nich velice čekat, že, třeba dotaz „kam pokládáte kulmu v koupelně“ - no jak to ten pes má vědět, že jo
Psi používají kulmu? Aha, tak to vysvětluje, kde se berou ty kudrnatý psi! ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Psi používají kulmu? Aha, tak to vysvětluje, kde se berou ty kudrnatý psi!
no určitě
když si přečteš některé dotazy v diskusi, tak si řekneš, že tak hl.oupý nikdo být nemůže, no ale pokud ty diskuse zadali psi, tak můžeme odpustit i nějakou tu hrubku i nějakou tu hloupost ![]()
Přiznám se absolutně v klidu, že z emimina bych nechtěla žádného muže, i kdybych měla být 10 let bez sexu.
@Mango_Lassi píše:
Přiznám se absolutně v klidu, že z emimina bych nechtěla žádného muže, i kdybych měla být 10 let bez sexu.
Tak teď jsem si fakt oddechl ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Tak teď jsem si fakt oddechl
Nepsala náhodou, že jí manžel nechce dát?
![]()
Já se tady kdysi před lety seznámila s jednou maminkou. Né tedy v místní seznamce, ale v jedné diskuzi, zjistily jsme, že jsme ze stejného bydliště a vídáme se do teď, zrovna dnes jsme se setkaly
.
@mrav píše:
Nepsala náhodou, že jí manžel nechce dát?![]()
Nechce dát, prý moc chodím na emimino. Ale rozumím mu ![]()
@Mango_Lassi píše:
Nechce dát, prý moc chodím na emimino. Ale rozumím mu
Nekecej - schválně sem chodíš, aby ti dal pokoj ![]()