Seznámil se někdo na eMiminu? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77379
29.3.19 21:35

@TeriiTerii tady bych to fakt asi nezkoušela, pokud nejsi někde od Rožnova, tam kdesi bydlí „mrav“
já teda vždy hledala na Badoo, někteří lidé mají předsudky, že je to jen na sex, ne není, pořád jsem psala, že hledám vážný vztah, a jak někdo začal psát o sexu nebo dávat fotky v trenkách nebo dokonce bez, ukončila jsem to a dala si dotyčného do ignoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
29.3.19 21:39

Znám tři co tu potkaly své přechodné protějšky. A co kus,to perla :mrgreen: Jeden se rád napil a celkově to byl takový rekreační typ. Rád se válel kdekoli a s kýmkoli. Druhý neskutečný žárlivec a třetí to by skvost. Tady psal ,že je mu 35 a žije v Praze. Ve finále byl z nějaké vesničky,bylo mu sát a bydel s maminkou. Tady bych nehledala :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
29.3.19 21:45
@stinga píše:
ahá, tak to už konečně vysvětluje úroveň některých diskusí, pořád si říkám, že by se měla dělat zkouška IQ, než se založí diskuse - tuto teda nemyslím
a ono to píšou psi, tak co od nich velice čekat, že, třeba dotaz „kam pokládáte kulmu v koupelně“ - no jak to ten pes má vědět, že jo

Psi používají kulmu? Aha, tak to vysvětluje, kde se berou ty kudrnatý psi! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77379
29.3.19 21:51
@Prof. Farnsworth píše:
Psi používají kulmu? Aha, tak to vysvětluje, kde se berou ty kudrnatý psi! :mrgreen:

no určitě :mrgreen: když si přečteš některé dotazy v diskusi, tak si řekneš, že tak hl.oupý nikdo být nemůže, no ale pokud ty diskuse zadali psi, tak můžeme odpustit i nějakou tu hrubku i nějakou tu hloupost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
29.3.19 21:51

Přiznám se absolutně v klidu, že z emimina bych nechtěla žádného muže, i kdybych měla být 10 let bez sexu.

• Citovat
  • Upravit
2536
29.3.19 21:54

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
29.3.19 22:04
@Mango_Lassi píše:
Přiznám se absolutně v klidu, že z emimina bych nechtěla žádného muže, i kdybych měla být 10 let bez sexu.

Tak teď jsem si fakt oddechl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
29.3.19 22:10
@Prof. Farnsworth píše:
💗 💖 💝 💘 💓 💞 💕
  • Citovat
  • Upravit
122561
29.3.19 22:10
@Prof. Farnsworth píše:

Nepsala náhodou, že jí manžel nechce dát? :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.19 22:14

Já se tady kdysi před lety seznámila s jednou maminkou. Né tedy v místní seznamce, ale v jedné diskuzi, zjistily jsme, že jsme ze stejného bydliště a vídáme se do teď, zrovna dnes jsme se setkaly :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
29.3.19 22:14
@mrav píše:
Nepsala náhodou, že jí manžel nechce dát? :lol: :mavam:

Nechce dát, prý moc chodím na emimino. Ale rozumím mu :lol:

• Citovat
  • Upravit
14751
29.3.19 22:29