Seznámil se někdo na eMiminu? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
5.6.19 01:53

Vlastně ano, rok narození je 80, páni ani jsem si nevšiml, už je mi skoro 40. Abych pravdu řekl, věk, místo na tom až tak nesejde. Vzhled? Měřím 171 a vážím 74, tak někoho, kdo ke mně bude pasovat. No, jsem prcek. Chci k sobě někoho malinkého a drobounkého, jako jsem já ;). To ostatní se poddá s tím, jestli to půjde. Anebo nepůjde. Jsem sám už téměř dva páry let. Zvykl jsem si a má to spoustu výhod, ale občas a všichni tady to známe je člověku smutno, když je sám. Umím vařit, péct i uklízet, práce se nebojím a přesně tohle jsou věci na které ženu nehledám a nepotřebuju. Hledám někoho pro radost. Trochu jsem se rozkecal, tak pardon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.19 05:47

@werevolf80 no vidíš to, tak zatím podle všeho ideál. Jen si tedy nezminil, odkud jseš. Já jsem sice o něco málo starší, ale fakt jen o málo, prcek bych taky byla. A neomlouvej se a klidně mluv víc a víc.

• Citovat
  • Upravit
11
5.6.19 10:01

Žiju teď ve Sviadnově, což je asi předměstí Frýdku-Místku. A odkud jsi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.19 10:53

@werevolf80 tak toi Je fakt škoda, dost daleko. Já jsem z Prahy, ale tam k vám se chystám za zábavou. A nejspíš sama, tak kdybys chtěl, můžu ti napsat, o co jde a mohl bys mě doprovodit. Zatím stále anonym, v mém případě je ještě čas se odtajnit, ale až přijde ta správná chvíle, napíšu ti pak sz, jo?

• Citovat
  • Upravit
11
5.6.19 20:13

OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.6.19 22:48

To jsi opravdu hodila flintu do žita kvůli čtyřem hodinám ve vlaku? Nebo jiný důvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.19 22:52

@werevolf80 ten poslední příspěvek nechápu, nejsem furt online

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.19 22:57

@werevolf80 Ja se chystám do Ostravy na Oldies festival, tak jestli máš rád tuhle hudbu 90.tky, můžeš mi dělat doprovod. Těším se na to už rok a pojedu klidně i sama, na starý kolena se musím naučit dělat věci sama a necítít se u toho trapně

• Citovat
  • Upravit
11
6.6.19 00:12

Beru tě za slovo. Budu čekat. Tahle hudba je moje krevní skupina a i když neumím tančit, rád s tebou půjdu. Myslel jsem, že mi dáváš vale jen kvůli vzdálenosti. Není třeba koupit lístky dopředu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.19 06:30

@werevolf80 tak paráda

• Citovat
  • Upravit
20
7.6.19 08:08

@Anonymní A já jsem taky sám a jsem z Prahy, tak se můžeme sejít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122527
7.6.19 17:19
@Ondrasek91 píše: @Anonymní A já jsem taky sám a jsem z Prahy, tak se můžeme sejít :-)

Chceš dělat Švédskou trojku? :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.6.19 19:18

:nevim: :nevim: :nevim: co na to říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
7.6.19 20:45
@dalmatinka 123 píše:
Ja sem stastne zadana 16 let:D.Potkali jsme se v desti a prej me mu bylo lito:D.
Osobne bych nevyhledavala seznameni na maminkovskem servru proto ze neverim ze tu muze byt normalni chlap

Tak jeden tu určitě je, já ho znám :D Ale podle vašich kriterií spadá stejně do kategorie nenormálních tak co by se obtěžoval se seznamováním :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.19 08:04

@mrav tak nemusí mu jít hned o trojku, třeba je tu ze stejného důvodu jako já nebo ostatní @werevolf80 vid? Hele, radši nic
@Ondrasek91 tak příště, jo? A jestli 91 je rok narození, tak zapomeň rovnou. Už @werevolf80 jsem psala, že jsem o něco starší. No a v roce 91 jsem už byla v polovině střední školy. Hrůza, vid? Ale držím palce

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová