Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vlastně ano, rok narození je 80, páni ani jsem si nevšiml, už je mi skoro 40. Abych pravdu řekl, věk, místo na tom až tak nesejde. Vzhled? Měřím 171 a vážím 74, tak někoho, kdo ke mně bude pasovat. No, jsem prcek. Chci k sobě někoho malinkého a drobounkého, jako jsem já
. To ostatní se poddá s tím, jestli to půjde. Anebo nepůjde. Jsem sám už téměř dva páry let. Zvykl jsem si a má to spoustu výhod, ale občas a všichni tady to známe je člověku smutno, když je sám. Umím vařit, péct i uklízet, práce se nebojím a přesně tohle jsou věci na které ženu nehledám a nepotřebuju. Hledám někoho pro radost. Trochu jsem se rozkecal, tak pardon
@werevolf80 no vidíš to, tak zatím podle všeho ideál. Jen si tedy nezminil, odkud jseš. Já jsem sice o něco málo starší, ale fakt jen o málo, prcek bych taky byla. A neomlouvej se a klidně mluv víc a víc.
Žiju teď ve Sviadnově, což je asi předměstí Frýdku-Místku. A odkud jsi ty?
@werevolf80 tak toi Je fakt škoda, dost daleko. Já jsem z Prahy, ale tam k vám se chystám za zábavou. A nejspíš sama, tak kdybys chtěl, můžu ti napsat, o co jde a mohl bys mě doprovodit. Zatím stále anonym, v mém případě je ještě čas se odtajnit, ale až přijde ta správná chvíle, napíšu ti pak sz, jo?
To jsi opravdu hodila flintu do žita kvůli čtyřem hodinám ve vlaku? Nebo jiný důvod?
@werevolf80 Ja se chystám do Ostravy na Oldies festival, tak jestli máš rád tuhle hudbu 90.tky, můžeš mi dělat doprovod. Těším se na to už rok a pojedu klidně i sama, na starý kolena se musím naučit dělat věci sama a necítít se u toho trapně
Beru tě za slovo. Budu čekat. Tahle hudba je moje krevní skupina a i když neumím tančit, rád s tebou půjdu. Myslel jsem, že mi dáváš vale jen kvůli vzdálenosti. Není třeba koupit lístky dopředu?
@Anonymní A já jsem taky sám a jsem z Prahy, tak se můžeme sejít ![]()
@Ondrasek91 píše: @Anonymní A já jsem taky sám a jsem z Prahy, tak se můžeme sejít
Chceš dělat Švédskou trojku?
![]()
@dalmatinka 123 píše:
Ja sem stastne zadana 16 let:D.Potkali jsme se v desti a prej me mu bylo lito:D.
Osobne bych nevyhledavala seznameni na maminkovskem servru proto ze neverim ze tu muze byt normalni chlap
Tak jeden tu určitě je, já ho znám
Ale podle vašich kriterií spadá stejně do kategorie nenormálních tak co by se obtěžoval se seznamováním ![]()
@mrav tak nemusí mu jít hned o trojku, třeba je tu ze stejného důvodu jako já nebo ostatní @werevolf80 vid? Hele, radši nic
@Ondrasek91 tak příště, jo? A jestli 91 je rok narození, tak zapomeň rovnou. Už @werevolf80 jsem psala, že jsem o něco starší. No a v roce 91 jsem už byla v polovině střední školy. Hrůza, vid? Ale držím palce