Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tiger-lily píše:
@martin 35Nevím, co si mám o tobě myslet.
Co třeba že jsem šovinistický sobecký prase :0
@Tiger-lily píše:
@martin 35Až tak? A co ten popis ideální ženy?
@martin 35 No vlastně na to jdeš správně. Pochybuju, že by nějaká starší a životem poučená dělala někomu samaritánku. A natož chlapovi. ![]()
Jeje, to uz je jak u nas doma
A ja jsem se zaprisahla, ze si priste hledam zenskou, s chlapama uz ztracim nervy
Manzel je posledni pokus ![]()
@alein
To je asi normální stav, taky jsem měl období, že jsem si říkal že odteď už jedině chlapa.
![]()
Ale stačí najít tu pravou, to je pak opravdu pocit jako když zapadne klíček do zámku.
![]()
@Heineken píše:
@alein
To je asi normální stav, taky jsem měl období, že jsem si říkal že odteď už jedině chlapa.![]()
![]()
Ale stačí najít tu pravou, to je pak opravdu pocit jako když zapadne klíček do zámku.![]()
![]()
A kde.se takova prava hleda? Dobre, spokojim se i s pravym. Uznavam, ze jen se zenskou by mi asi.neco chybelo
A asi.bych brzy umrela na nizky tlak ![]()
@alein píše:
A kde.se takova prava hleda? Dobre, spokojim se i s pravym. Uznavam, ze jen se zenskou by mi asi.neco chybeloA asi.bych brzy umrela na nizky tlak
ale nechybelo
na to jsou už dneska speciální pomůcky.
@Heineken píše:
@alein
To je asi normální stav, taky jsem měl období, že jsem si říkal že odteď už jedině chlapa.![]()
![]()
Ale stačí najít tu pravou, to je pak opravdu pocit jako když zapadne klíček do zámku.![]()
![]()
ten pocit zapadleho klice v zamku jsem taky. kdysi mela, ale nekam se ztratil a ja si obcas rikam, ze cloveka, ktery vedle me zije, vlastn ani neznam…
@martin 35 píše:
ale nechybelona to jsou už dneska speciální pomůcky.
To vim, ale siroka umela ramena jeste nikdo nevynalezl a kus ziveho masa je kus ziveho masa ![]()
Nevím co jsi mněla z biologie a vaření ale z topořivých tělísek dobrej stejk nikdy neuděláš ![]()
Jsou casti tela, ke kterym mam uctu, a zrovna steak by me nenapadlo z nich delat ![]()
V takovem pripade davam prednost studene kuchyni ![]()
Já mám profil na lide.cz, ale teda nic moc. Mám tam i fotky a nestačím se někdy divit, co mi píše za,,xichty''
Mám celkem vysoké nároky, vydělávám dost a vypadám dobře, vařit umím a v sexu jsem dobrá, protože mě opravdu baví. Takže přeci nebudu s nějakým zadlužencem, který šilhá a je tlustý. Možná to zní namyšleně, ale tak to je. Jsem náročná i na to, že nechci aby byl chlap až příliš pěstovaný, to mě odrazuje. No doufám, že se najde někdo, kdo sedí do toho mého malého okénka…protože nároky snížit už nemůžu, už jsem je snížila jednou a nic dobrého mi to nepřineslo.
@alein píše:
ten pocit zapadleho klice v zamku jsem taky. kdysi mela, ale nekam se ztratil a ja si obcas rikam, ze cloveka, ktery vedle me zije, vlastn ani neznam…
to bude problém v tom, že ten pocit mívá pouze jedna strana, bohužel