Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jirkazed píše:
Nejsem sto sehnat doporučení na někoho jiného
jo to je na prd, já když sháněla chocholouška tak to taky trvalo ![]()
@Anonymní píše:
Já už jsem se tady seznámil 2×, poprvé úplná katastrofa, podruhé naprosto úžasný.
@jirkazed Jirko, zas tak moc se tady neotvírej, myslím nepiš detaily, nevíš kdo to tady čte ![]()
@jirkazed píše:
Všichni to vědí
Jasnenkaa ma pravdu, nikdy nevis na jakyho…tu narazis! tohle jsou dost osobni veci.
Všichni moji známí i v práci to vědí. Ale když říkáte, poučím se
@jirkazed Tady jde o to, ze je to verejny. Kdokoliv si to muze vyhledat i v dobe, kdy uz bys to treba nerad resil. ![]()
@jirkazed píše:
Všichni moji známí i v práci to vědí. Ale když říkáte, poučím se
víš co, nikdy nevíš kdo to kde proti tobě použije. Co děláš za zaměstní´ání?
A cokoli… zrovna zaměstnání na sko psat nebudu
@jirkazed píše:
A cokoli… zrovna zaměstnání na sko psat nebudu
a můžu se zeptat, jakou ženu hledáš? a proč zrovna tady?
Mně chodí dost otravnej spam, nějaká reklama ma cosi, co nevím co to vlastně je. Nějakí debilita. Dal jsem do vyhledávače to slovo, co mi to nabizelo a ono to skočilo sem. Tak jsem to začal čist a už to jede. Jakou? to kdybych věděl, studoval jsem jiné seznamky. Tohle není seznamka a je to jiné. Vždy vyplavou nějaké problémy. At už moje nebo její
@jirkazed Tak tady uved jakou holku hledas(vek, vaha, vyska),stav, dokud je tahle diskuse trosku vepredu. Jinak uz ti to bylo receno, zalozit novou, tahle uz asi zapadla. ![]()
Mne je 43 let, takže nějakou přiměřeného věku. Já zatím asi nehledám přímo někoho domů. nejsem na to zralý, i když sám jsem již dlouho. Procházka, kino, zase na stranu druhou flirt nehledám (i když ani bych to neodmítl). Vztahy vždy beru vážně. Výška, váha? Vedlejší. Mně se více líbí vyšší holky, ale zase tak mi to nevadí. Jsem dlouho sám, zjezevcovatěl jsem. Zvykl si na svoje pohodlí
Já už jsem se tady seznámil 2×, poprvé úplná katastrofa, podruhé naprosto úžasný.