Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Njn, herec…Mozna bych zacal tim slevit ze vzhledovych naroku…ale tezko rict, treba jsi modelka a muzes si na krasavce pomyslet.
Zenaty kamarady nebrat, pokud o Tebe maji vazny zajem at se nejdriv rozvedou a udelaji si jasno v tom co chteji, nejlepe nejakej cas odstup…a to rikam jako nekdo, kdo rozvod bral uz jen jako post rozchodovou formalitu. Nova draha polovicka to nastesti kvuli tomu se mnou nevzdala…
@Andelskej_Satan
Tak to byl spíš vtip s Tomem.
Můj nárok je hodný, slušný, milý kluk.
a to rikam jako nekdo, kdo rozvod bral uz jen jako post rozchodovou formalitu. Nova draha polovicka to nastesti kvuli tomu se mnou nevzdala…
Pokud to tak brala i druhá strana…
Proč ne
Těžší je to když to nečekáš
Zajímalo by mě kde hledáš?
Jestli jen na seznamkach, tak to nemá vůbec cenu.
Můj názor.
@Andelskej_Satan píše: Více
Stydi se za to…seznamka je jeste pro hodne lidi v kategorii spatneho zpusobu seznameni.
neco ponizujiciho, zoufaleho…ovsem, kdyz se tam seznami, stejne se je casto nekdo zepta, kde se seznamili…takze tim moc nevyresi
a co by komentoval..ze se chces seznamit? To je neco spatneho?
@Venetia píše: Více
Je to brané jako zoufalství…
Prostě nikdo by tam nešel, pokud se cítíš v pohodě sám a to je ten zakopaný pes.
Podle mě tam v pohodě lidi opravdu nepotkas.
Zkusila jsem a bylo to vždy velmi zoufalé…
Pouze nevěry…a pobavení…lži…nadávky.
Hezký den,
To je taková věčná otázka-kde se seznámit s někým, kdo by mi vyhovoval.. Když mi bylo do 30 prostě jsem zašla do klubu. První vztah z diskotéky 5 let, druhý z diskotéky 13 let.
Z posledního vztahu dítě. Prý si nerozumíme a odešel. Nic nepomohlo. Má novou.
Teď je mi 40 a říkala jsem si, tak kde se mám seznámit? Do music clubu už ne. Zkusím seznamku. A aplikace. Na Badoo denně pres 100 nabídek, fotku jsem měla. Ale to byl materiál..
Kupodivu 2 schůzky nebyli tak marné
Dokonce majitel fotografie tak skutečně vypadal a bylo to přinejmenším příjemné. Takže určitě to zkus a když ji nenajdeš, alespoň bude příjemné posezení, nebo nový zážitek.
Pokud chceš ale nekoho konkrétního, tak klidně ty nejdůležitější vlastnosti v tom inzerátu vypíchni a ona se nějaká najde ![]()
Jinak klidně ty požadavky napiš tady
třeba si to co ty tady píšeš mezitím čte ta tvá vyvolená ![]()
@alisekR píše: Více
což potvrzuje, co jsem psala…za profily bez fotek se většinou skryva zadaný nebo nejaka priserka anebo někdo, kdo se stydí za to, ze tam vůbec je
Neříkám, že na seznamce jsou divní lidi, ale byla bych opatrná. Mnohem opatrnější, než v reálu, to můžu napsat na rovinu. Lidi kteří dávají najevo, že se chtějí seznámit a neumí být sami, mi připadají divní.
No teď je na globální seznamce v TV trenér mého syna v Pokémon kroužku a je to taky trochu divný ![]()
Normální chlap se přece dokáže seznámit v reálu
chlap na seznamce pro mě znamená, že má určitý handicap, čímž nepíšu, že by to teoreticky nešlo. Nicméně opatrnost je tam na místě ![]()
Jojo, to je prostě můj názor. A tyto lidi bych si dávala pod mnohem větší drobnohled.
@Mango_Lassi píše: Více
A ty ses prodirala 100 odpověďmi denně?
To že na netu hledají chlapi co si chtějí jen někde tajně užít tě nenapadlo?
![]()
Seznamku jsem si zkusila v rámci testování služeb ![]()
Ale těch 100 odpovědí je děs, v životě bych s tím nechtěla trávit čas a právě prodirat se těmi odpověďmi. Radši jsem byla sama ![]()
To mě odradilo
@Fukitol píše: Více
Ano, přesně to si myslím. Že i chlap snadno najde v reálu někoho čistě na šuk
Pokud je ovšem chytrý a sikovny
@Mango_Lassi píše: Více
Ano…souhlasím…
Probírat se něčím co nevidím nemá jaksi smysl ![]()
Taky jsem radši sama…buď realita nebo nic. ![]()
@padesátník nečekáš
A vůbec to vstřebat chce čas
Velmi dlouhý čas