Seznamování 40+

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.12.24 09:49

@padesátník nečekáš
A vůbec to vstřebat chce čas
Velmi dlouhý čas

• Citovat
  • Upravit
6556
19.12.24 09:59
@Anonymní píše: Více

Njn, herec…Mozna bych zacal tim slevit ze vzhledovych naroku…ale tezko rict, treba jsi modelka a muzes si na krasavce pomyslet.
Zenaty kamarady nebrat, pokud o Tebe maji vazny zajem at se nejdriv rozvedou a udelaji si jasno v tom co chteji, nejlepe nejakej cas odstup…a to rikam jako nekdo, kdo rozvod bral uz jen jako post rozchodovou formalitu. Nova draha polovicka to nastesti kvuli tomu se mnou nevzdala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.24 10:11

@Andelskej_Satan
Tak to byl spíš vtip s Tomem.
Můj nárok je hodný, slušný, milý kluk.

a to rikam jako nekdo, kdo rozvod bral uz jen jako post rozchodovou formalitu. Nova draha polovicka to nastesti kvuli tomu se mnou nevzdala…
Pokud to tak brala i druhá strana…
Proč ne

Těžší je to když to nečekáš

• Citovat
  • Upravit
292
19.12.24 10:40

Zajímalo by mě kde hledáš?
Jestli jen na seznamkach, tak to nemá vůbec cenu.
Můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106911
19.12.24 10:55
@Andelskej_Satan píše: Více

Stydi se za to…seznamka je jeste pro hodne lidi v kategorii spatneho zpusobu seznameni.
neco ponizujiciho, zoufaleho…ovsem, kdyz se tam seznami, stejne se je casto nekdo zepta, kde se seznamili…takze tim moc nevyresi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106911
19.12.24 10:59

a co by komentoval..ze se chces seznamit? To je neco spatneho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
19.12.24 11:06
@Venetia píše: Více

Je to brané jako zoufalství…
Prostě nikdo by tam nešel, pokud se cítíš v pohodě sám a to je ten zakopaný pes.
Podle mě tam v pohodě lidi opravdu nepotkas.
Zkusila jsem a bylo to vždy velmi zoufalé…
Pouze nevěry…a pobavení…lži…nadávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
19.12.24 11:14

Hezký den,
To je taková věčná otázka-kde se seznámit s někým, kdo by mi vyhovoval.. Když mi bylo do 30 prostě jsem zašla do klubu. První vztah z diskotéky 5 let, druhý z diskotéky 13 let. :) Z posledního vztahu dítě. Prý si nerozumíme a odešel. Nic nepomohlo. Má novou.
Teď je mi 40 a říkala jsem si, tak kde se mám seznámit? Do music clubu už ne. Zkusím seznamku. A aplikace. Na Badoo denně pres 100 nabídek, fotku jsem měla. Ale to byl materiál.. :roll: :mrgreen: Kupodivu 2 schůzky nebyli tak marné :) Dokonce majitel fotografie tak skutečně vypadal a bylo to přinejmenším příjemné. Takže určitě to zkus a když ji nenajdeš, alespoň bude příjemné posezení, nebo nový zážitek.
Pokud chceš ale nekoho konkrétního, tak klidně ty nejdůležitější vlastnosti v tom inzerátu vypíchni a ona se nějaká najde :-)
Jinak klidně ty požadavky napiš tady :mrgreen: třeba si to co ty tady píšeš mezitím čte ta tvá vyvolená :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106911
19.12.24 11:15
@alisekR píše: Více

což potvrzuje, co jsem psala…za profily bez fotek se většinou skryva zadaný nebo nejaka priserka anebo někdo, kdo se stydí za to, ze tam vůbec je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.12.24 11:15

Neříkám, že na seznamce jsou divní lidi, ale byla bych opatrná. Mnohem opatrnější, než v reálu, to můžu napsat na rovinu. Lidi kteří dávají najevo, že se chtějí seznámit a neumí být sami, mi připadají divní.
No teď je na globální seznamce v TV trenér mého syna v Pokémon kroužku a je to taky trochu divný :)
Normální chlap se přece dokáže seznámit v reálu :D chlap na seznamce pro mě znamená, že má určitý handicap, čímž nepíšu, že by to teoreticky nešlo. Nicméně opatrnost je tam na místě :D
Jojo, to je prostě můj názor. A tyto lidi bych si dávala pod mnohem větší drobnohled.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.24 11:21
@Mango_Lassi píše: Více

A ty ses prodirala 100 odpověďmi denně?
To že na netu hledají chlapi co si chtějí jen někde tajně užít tě nenapadlo?
:mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
19.12.24 11:23

Seznamku jsem si zkusila v rámci testování služeb :)
Ale těch 100 odpovědí je děs, v životě bych s tím nechtěla trávit čas a právě prodirat se těmi odpověďmi. Radši jsem byla sama :D
To mě odradilo

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
19.12.24 11:30
@Fukitol píše: Více

Ano, přesně to si myslím. Že i chlap snadno najde v reálu někoho čistě na šuk :D Pokud je ovšem chytrý a sikovny

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.24 11:31
@Mango_Lassi píše: Více

Ano…souhlasím…
Probírat se něčím co nevidím nemá jaksi smysl :palec:
Taky jsem radši sama…buď realita nebo nic. :palec:

• Citovat
  • Upravit
106911
19.12.24 12:01