Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@mucinka2 píše:
Ahoooooj,
ja bych byla taky klidně pro uzavřenou skupinu,ale nevim, jestli mě tu budete chtit
,když nemužu tolik nakupúovat jako vy.
![]()
a klidně si od vas pak něco koupim mam vel.36-38![]()
není důležité, že nemůžeš tak nakupovat, důležitá je nakupovací vášeň
![]()
@derida píše:
Holky, mám takový dotaz. Nechcete raději psát a ukazovat si outfitu v uzamčené skupině??? Já bych nerada tady vystavovala moje ulovky, at už se jedná o boty nebo kabelky. Nechci, aby to vidělo celé emimimo a aby mě poznali známí.
Taky mě to napadlo ![]()
@mucinka2 klid…já taky nemám takové možnosti jako tady holky…to je jiná liga
ale ráda pochytím nějaké typy, vychytávky a ták ![]()
@mucinka2 píše:
Ahoooooj,
ja bych byla taky klidně pro uzavřenou skupinu,ale nevim, jestli mě tu budete chtit
,když nemužu tolik nakupúovat jako vy.
![]()
a klidně si od vas pak něco koupim mam vel.36-38![]()
jsem na tom stejně, tak snad nás holky budou chtít ![]()
@derida píše:
Holky, mám takový dotaz. Nechcete raději psát a ukazovat si outfitu v uzamčené skupině??? Já bych nerada tady vystavovala moje ulovky, at už se jedná o boty nebo kabelky. Nechci, aby to vidělo celé emimimo a aby mě poznali známí.
Tak já bych tedy byla pro uzavřenou skupinu určitě! Fota bych jinak nedavala a zjistit manžel, co píšu veřejně, tak mam po nákupech! Já jsem si i vymazala metříky, protože mě podle toho lidi poznali! Takže, kdo má zkušenosti uzavřít skupinu(já se vždy jenom vezu)do toho!
A dneska jsem jela pro ten iphone a mám kulovy!
Stála jsem tam 1,5hodiny predem, byla jsem třetí, ale měli 5ks černých 16G a já chtěla bíly 64G! Tak jsem si musela koupit 2 svetry a džíny!
@kačka25 Tak jsem si musela koupit 2 svetry a džíny! to mě pobavilo! ![]()
@roomci píše:
@kačka25 Tak jsem si musela koupit 2 svetry a džíny! to mě pobavilo!
No abych nebyla tak naštvaná!!
Já jsem kvůli tomu vstávala v 6hod, málem mě to zabilo!
@kačka25 píše:
No abych nebyla tak naštvaná!!![]()
Já jsem kvůli tomu vstávala v 6hod, málem mě to zabilo!
@derida píše:
není důležité, že nemůžeš tak nakupovat, důležitá je nakupovací vášeň![]()
jeee to jsi hezky napsala.to ja vašen mam a kolik
![]()
ja si právě říkam, že aspon něco pochytim okouknu, no prostě to proberem po našem. on to každy nepochopi
Holky ja aspon uznam, že nemohu tolika nakupovat, byt bych chtěla. ono ani tolik možnosti tady na severu neni.ale uplně nesnašim lidi, kteři bydli v hnusnym podnajmu, maji auto na leasing, kde jim každy měsic hrozi, že ho vemou a pka si pujčuji penize na drahe oblečeni. pak přijedou sem na sever a opovrhuji nami. takhle se mi změnila kamaradka a ja to nechapu.my mame barak za 3 miliony bez dluhu, dvě novy auta. a to malej dluh. vše se snažime utahnout bez pujček, ale taky jsme tak zařčinali neřikam,.že ne. když jsou penize tak to poplatime, vždy co nejrychleji.pak co zbyde je na utratu a to je moje parketa
![]()
@Mobidick píše:
@derida No v Parizi a je to za trest…teda pokud milujete nakupovani
jeeee paříž to je muj sen. uplně jsi mě vtahla do ty atmosfery blešaku a paříže. mame tam znamou děla, manažerku v jednom hotelu. zařidila nam tam vloni krasny apartma. jenže malymu bylo 5m a byl na mě strašně fixovanej, nešlo ho dat hlidat. a s nim to vubec, byl hodně marudek.no a letos to je snad ještě horši. doufam, že v tom hotelu zustane tak 5 let, pak to snad už pujde ![]()
manžel počítal i s nakupama.ja měla našetřeno 2 tis.eur tak jsem je musela utratit tady ![]()
Ja jsem asi vyjimka, ale me Pariz nejak neohromila.. Ani jsem si tam nic nekoupila ![]()
@pikola neeee mě hrozně laka ta atmosfera a chtěla bych tam jet na podzim. sednout si do kavarny, mit přez sebe deku, poslouchat hudbu a koukat na lidi a ataaaak. prochazky a nějaky ten nakupeček ![]()
najednu starnu se těšim až děti povyrostou, nemame hlidani a pořad se dime na zadku nebo s nima.mam je rada, rada s níma jezdim na dovoleny.ale do pařiže je nechci
,jak znam matese. řval by a hned z prvniho kramu bych po 10 minutach odchazela naštvana a už bych nikam nechtěla. ma to své vyhody, ušetřim