Shopoholičky :)

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13114
28.9.12 10:23
@mucinka2 píše:
Ahoooooj,
ja bych byla taky klidně pro uzavřenou skupinu :palec:,ale nevim, jestli mě tu budete chtit :(,když nemužu tolik nakupúovat jako vy. :( :(
a klidně si od vas pak něco koupim mam vel.36-38 :mrgreen: :mrgreen:

není důležité, že nemůžeš tak nakupovat, důležitá je nakupovací vášeň :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antosek
28.9.12 11:01
@derida píše:
Holky, mám takový dotaz. Nechcete raději psát a ukazovat si outfitu v uzamčené skupině??? Já bych nerada tady vystavovala moje ulovky, at už se jedná o boty nebo kabelky. Nechci, aby to vidělo celé emimimo a aby mě poznali známí.

Taky mě to napadlo ;)

• Citovat
  • Upravit
13679
28.9.12 11:02

@mucinka2 klid…já taky nemám takové možnosti jako tady holky…to je jiná liga :mrgreen: ale ráda pochytím nějaké typy, vychytávky a ták :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antosek
28.9.12 11:05
@mucinka2 píše:
Ahoooooj,
ja bych byla taky klidně pro uzavřenou skupinu :palec:,ale nevim, jestli mě tu budete chtit :(,když nemužu tolik nakupúovat jako vy. :( :(
a klidně si od vas pak něco koupim mam vel.36-38 :mrgreen: :mrgreen:

jsem na tom stejně, tak snad nás holky budou chtít :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7369
28.9.12 11:08
@derida píše:
Holky, mám takový dotaz. Nechcete raději psát a ukazovat si outfitu v uzamčené skupině??? Já bych nerada tady vystavovala moje ulovky, at už se jedná o boty nebo kabelky. Nechci, aby to vidělo celé emimimo a aby mě poznali známí.

Tak já bych tedy byla pro uzavřenou skupinu určitě! Fota bych jinak nedavala a zjistit manžel, co píšu veřejně, tak mam po nákupech! Já jsem si i vymazala metříky, protože mě podle toho lidi poznali! Takže, kdo má zkušenosti uzavřít skupinu(já se vždy jenom vezu)do toho!
A dneska jsem jela pro ten iphone a mám kulovy! :pocitac: Stála jsem tam 1,5hodiny predem, byla jsem třetí, ale měli 5ks černých 16G a já chtěla bíly 64G! Tak jsem si musela koupit 2 svetry a džíny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
28.9.12 11:11

@kačka25 Tak jsem si musela koupit 2 svetry a džíny! to mě pobavilo! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
28.9.12 11:12
@roomci píše:
@kačka25 Tak jsem si musela koupit 2 svetry a džíny! to mě pobavilo! :pankac:

No abych nebyla tak naštvaná!! :cert: :cert: Já jsem kvůli tomu vstávala v 6hod, málem mě to zabilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35720
28.9.12 11:20
To mi pripomnelo tohle video :-) http://www.videacesky.cz/…ovy-iphone-5
Ja mam mobil asi za euro, bezdotykovy, bez fotaku, ale zavolam si. Do toho fanda nejsem :-)
@kačka25 píše:
No abych nebyla tak naštvaná!! :cert: :cert: Já jsem kvůli tomu vstávala v 6hod, málem mě to zabilo!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antosek
28.9.12 11:31
  • Citovat
  • Upravit
26653
28.9.12 11:35
@derida píše:
není důležité, že nemůžeš tak nakupovat, důležitá je nakupovací vášeň :mrgreen: :palec:

jeee to jsi hezky napsala.to ja vašen mam a kolik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug:
ja si právě říkam, že aspon něco pochytim okouknu, no prostě to proberem po našem. on to každy nepochopi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
28.9.12 11:36

@Antosek myslim,že budou :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
28.9.12 11:39

Holky ja aspon uznam, že nemohu tolika nakupovat, byt bych chtěla. ono ani tolik možnosti tady na severu neni.ale uplně nesnašim lidi, kteři bydli v hnusnym podnajmu, maji auto na leasing, kde jim každy měsic hrozi, že ho vemou a pka si pujčuji penize na drahe oblečeni. pak přijedou sem na sever a opovrhuji nami. takhle se mi změnila kamaradka a ja to nechapu.my mame barak za 3 miliony bez dluhu, dvě novy auta. a to malej dluh. vše se snažime utahnout bez pujček, ale taky jsme tak zařčinali neřikam,.že ne. když jsou penize tak to poplatime, vždy co nejrychleji.pak co zbyde je na utratu a to je moje parketa :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
28.9.12 11:48
@Mobidick píše:
@derida No v Parizi a je to za trest…teda pokud milujete nakupovani :roll:

jeeee paříž to je muj sen. uplně jsi mě vtahla do ty atmosfery blešaku a paříže. mame tam znamou děla, manažerku v jednom hotelu. zařidila nam tam vloni krasny apartma. jenže malymu bylo 5m a byl na mě strašně fixovanej, nešlo ho dat hlidat. a s nim to vubec, byl hodně marudek.no a letos to je snad ještě horši. doufam, že v tom hotelu zustane tak 5 let, pak to snad už pujde :mrgreen:
manžel počítal i s nakupama.ja měla našetřeno 2 tis.eur tak jsem je musela utratit tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35720
28.9.12 11:51

Ja jsem asi vyjimka, ale me Pariz nejak neohromila.. Ani jsem si tam nic nekoupila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
28.9.12 11:57

@pikola neeee mě hrozně laka ta atmosfera a chtěla bych tam jet na podzim. sednout si do kavarny, mit přez sebe deku, poslouchat hudbu a koukat na lidi a ataaaak. prochazky a nějaky ten nakupeček :mrgreen:
najednu starnu se těšim až děti povyrostou, nemame hlidani a pořad se dime na zadku nebo s nima.mam je rada, rada s níma jezdim na dovoleny.ale do pařiže je nechci :oops: :mrgreen:,jak znam matese. řval by a hned z prvniho kramu bych po 10 minutach odchazela naštvana a už bych nikam nechtěla. ma to své vyhody, ušetřim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák