Šílená únava v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4034
12.5.10 13:26

V prvních dvou těhotenstvích jsem se taky kávě vyhýbala. Za celé těhotenství jsem si asi nedala ani jednou, ale měla jsem normální tlak, neměla jsem problémy, teď se mi ale šíleně točí hlava a bez kávy to fakt nedávám. Doktor mi říkal, že 1 káva denně nevadí, tak snad má pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
12.5.10 13:52

Taky mi Dr. řekl, že jeden šálek středně silné kávy nevadí :nevim: Asi si jí zítra po ránu dám ( nebo černý čaj, tam je taky kofein ) a zkusím, jestli mi to aspoň trochu pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
12.5.10 13:55

Ahoj, svoje první těhu jsem celé prospala. Stejně jsem nesměla nic dělat, tak co. U druhého je to horší o to, že mě malá ráno tahá z postele a celý den musím fungovat. Večer odpadám s ní. :lol: A porod jsem zvládla i stím, že jsem nespala asi 30hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.5.10 14:01

Ahojky, já jsem sice teprve na začátku 5+6tt ale zívám na celé kolo už hezkých pár dnů, ze začátku těhu je to prej normální, nicméně u prvních dvou na nic takového nepamatuju :zed:
Ráno vstanu v 7 a v 10 už bych zase spala, mazec.
A kafčo si dávám pravidelně každý ráno 1 malé :-)
začla jsem kafovat když jsem čekala syna a už mi to zůstalo. A na synovi to žádný následky nemělo, kdybych si nedala kafe tak asi prospím celé těhu a vzbudím se až na porod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
12.5.10 14:52

Někdy si dávám ráno Caro, to je taky dobré, ale proti únavě zas až tak pomůže. Taky si myslím, že to dítě nějak nepoznamená. Když jsem kojila dceru a dala si slaboučkou kávu, tak asi proto, že na ní nebyla zvyklá, tak mi celou noc prokňourala :-( To byla hrůza! Tak si říkám, že možná, když teď bude prcek zvyklý, budu si moct sem tam dopřát i kávu při kojení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
12.5.10 21:55

Tak nic, vidím, že si všechny těhule s klidem kávu dají, tak to zkusím :lol: A Caro mám taky ráda, ale asi to neobsahuje kofein.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
12.5.10 23:43
Dynki píše:
Takové období už mám asi týden (34 tt). Ráno v 5 se vzbudím, v 6 usnu, o půl sedmé vstávám s přítelem do práce a jakmile odejde, musím si jít lehnout a chrním nejméně do oběda, jinak nejsem schopná vůbec fungovat. A večer v 10 padnu mrtvá do postele. A to mám tlak normální…

Ježiš, to je provokace s tím spaním do oběda! :cert: :lol:
Naše malá vstává o půl 6. Teď měla dvě noci po sobě horečky, takže probdělé noci… a pak když večer usne, tak jsem za sovu naopak já a ne a ne usnout kvůli břichu, křečím, neustálému chození na záchod… Už aby to malé bylo venku - to bude pohoda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(Kdo nepochopil ironii a stesk, tak podotýkám, že to byl takový výkřik do tmy. Bezradný a unavený…)
Minulý týden mi trhali osmičku. Ihned poté jsem omdlela. Položili mě na křeslo, nohy nahoru, nikdo po mně nelozil, nic jsem nemusela dělat, jen ležet, zhluboka dýchat a pít vodu… Holky, mně vám bylo tak fajn, že bych si to hned zopakovala. Zítra jdu k zubaři podruhé tak se těším, jak si v křesle odpočinu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
13.5.10 08:26

lulje - tak to jsi první člověk, od kterého slyším, že se těší k zubaři :mrgreen: Pohodu závidím, ale ne u zubaře a po trhání osmičky, auau :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
13.5.10 14:10
myšánek píše:
lulje - tak to jsi první člověk, od kterého slyším, že se těší k zubaři :mrgreen: Pohodu závidím, ale ne u zubaře a po trhání osmičky, auau :-?

Mišánku, až budeš 24 hodin denně 7 dní v týdnu skoro 2 roky jen a jen s dítětem a do toho budeš tahat druhé mimčo v břichu, tak si na mě vzpomeneš, že zubař je to poslední, co tě bude trápit :lol: :lol: Osmičku mi umrtvili, takže to nebylo tak zlé. A když to pak doma přišlo k sobě, tak nebyl čas to řešit a myslet na to ;) Dneska mi dělali sedmičku a umrtvili to míň kvůli těhotentví a to už jsem si tak v křesle nevegetila, ale i tak to byla celkem příjemná změna. A na mateřské je jakákoli změna vítána - teda aspoň u mě ;)
Tak holky, přeji co nejmíň únavy! Vždyť je tady jaroooo!!!! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
13.5.10 14:13
myšánek píše:
Tak nic, vidím, že si všechny těhule s klidem kávu dají, tak to zkusím :lol: A Caro mám taky ráda, ale asi to neobsahuje kofein.

Jo, bez pořádného kafča bych nepřežila :mrgreen: (Jednou denně tam jedno malinké a hodně silné kopnu :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
13.5.10 14:31

Jo jo, to věřím. To víš, kdo nezažil, nepochopí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
13.5.10 14:44

Tak tak :) A to mám zlatou holčičku, která nezlobí ;) Je sice trošku divočejší, ale jinak v pohodě. Jen prostě nemám žádné hlídání a na všechno jsem sama (když nepočítám manžela, který hodí z práce pozdě), takže pak jakýkoli „výlet“ bez mimina je něčím zvláštní a fajn :) A za měsíc mám utrum úplně :zed: :mrgreen:
(Hele, ale jsou holky, které to mají v pohodě - babičku v domě, hlídacího mažela atp., tak ty z toho pak neblbnou jako já. Mě ber jako exrém ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
13.5.10 14:50

Já zase před takovým extrémem :lol: , jako jsi ty, smekám :pankac: . I když já možná budu mít možnost hlídání (když by bylo potřeba), nechci dítě někde nechávat a chtěla bych se o něj postarat sama a to i v případech, kdy to bude náročné. Tatínek pracuje a pracovat bude, tak ten moc nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
13.5.10 17:26

No, možná ráda někdy sáhneš po hlídání :-D Ale musím říct, že jak mi to dělalo dobře, když mi někdo pohlídal dítě, tak teď, když jsou větší (6 a 3 roky), tak ani moc hlídání nechci. Jsem snima ráda a aspoň tolik nekynu, když se musím kolem nich otáčet. Ty víš co čekáš? A kdy máš termín, myšánku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
14.5.10 08:07

Myšánek bude mít asi podle podpisu holčičku :) MOc gratuluji!
Jo, taky se těím, až budou děti větší - to se dá i ledacos podniknout. S tím miminem je to horší. Třeba jít na gyndu s dvouletým ďáblíkem je fakt paráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí