Šílená únava v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ncc1701
12.10.13 12:42

Já ani nevím, mám ještě ročního syna, tak bych z něj byla unavená stejně. Akorát nemůžu pít kafe na povzbuzení, nebo alespoň ne takové, jaké bych potřebovala. :-) Já spíš bojuju s nechutenstvím a zároveň brutálním hladem, ze kterého mi je pak špatně.

• Citovat
  • Upravit
12185
12.10.13 12:48

Ja byla hodne unavena obe tehotenstvi. Takova jakoby vycerpana, i kdyz jsem nic nedelala. Tedy v tom prvnim pracovala a v druhem se starala o syna, ale mimo tehotenstvi jsem fakt tak vycerpana bez priciny nebyla ani v praci, ani doma se synem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
12.10.13 12:59

Taky jsem byla strašně unavená v prvním trimestru, skoro furt bych spala. Teď, na konci třetího, jsem unevaneá jak pes, ale to proto, že mě v noci už všechno bolí, a nedá se pořádně skoro spát. Takže spinkejte co nejvíc, dokud to jde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
12.10.13 13:16

Únava to byl můj první příznak těhotenství…nechtěla jsem nic jineho jen spát. :mrgreen: Trvalo to první trimestr a pak cca.3 týdny před porodem jsem si po obědě taky dávala slofika :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
12.10.13 13:29

Já ze začátku byla vzhuru jen když jsem byla v práci jinak jsem furt spala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
15.3.17 14:34

Furt bych jen spala

Ahojda tehulky, chtěla jsem se zeptat jsem ve 23tt a i když jdu v 21:00 spát a vstávám v 8:00, tak se nasnídám něco málo doma udělám a jsem tak unavená že si musím jít lehnout a usnu tak tvrdě že mě nic nevzbudí chlap tuhle kvůli mě prelezal plot protože se nedozvonil. Sice se léčím se štítnou žlázou ale lecenou teď na konci 6 měsíce mám jít zase na krev. Ale je to hnus a to jsem byla hodně akční jen v práci nechodila 25-30km denně ale nechaly mě doma protože jsem nosila i 18kg bedny. Doma pak fofr starala se o postiženou vyvarela a dodělával bydlení a teď mám problém jen uvařit nebo uklidit. Je to normální?
:think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
15.3.17 20:44

Únava v těhotenství je opravdu velká i já byla dost unavená, odpočívat jsem ovšem mohla jen při prvním těhotenství. Ovšem štítná žláza velkou únavu také může způsobit, to dělá také hodně. Bohužel se také léčím se štítnou žlázou a v těhotenství a při kojení mám zvýšené dávky léků. Uvidíš jak ti dopadnout krevní testy. Hlavně buď v pohodě a nestresuj se kvůli tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí