Silový trénink a nabuzenost

Anonymní
28.3.25 20:35

Silový trénink a nabuzenost

Hezký páteční večer přeju. Jsem „drtič železa“, silové posiluji, postava tomu odpovídá a jsem velmi atraktivní. V zimě mě ženy okukují i v oteplovačkách, protože mám sladkej kukuč i přes jasné alfa rysy v obličeji, na jaře a v létě díky postavě očumují a nesnaží se to skrývat. Ani jedno z toho není problém. Problémem je důsledek toho cvičení. Je známá věc, že posilování, obzvlášť to pořádné, které praktikuji, zvyšuje testosteron. Začlo jaro, venku se producírují ženské v elasťákách, těsných kalhotách, některé se mnou flirtují a pár natvrdo nabízí kávu. Na mé „raději bych kávu přeskočil“ žádná nic nenamítala. Když chci nějakou sbalit, sbalím. K tomu si občas pozvu nějakou fajn chodkyni do auta.

Nedělám to proto, že bych měl nějaký psychický problém, ale protože jsem kvůli tomu cvičení a jarním stimulům venku neuvěřitelně nabuzený. Kdybych chtěl být sprostý, napíšu, že jsem nadrženej jako prase. S jídlem roste chuť, nastupuje tzv. chaser effect a já mám i 30 šoupaček týdně s 15 různými ženami. Nevadí mi to a nechci na tom zas tak moc měnit, ale rád bych měl aspoň jeden den v týdnu nešoupací. Jak najít sílu ten jeden den odolat? Žádný sex ani masturbaci?

Anonym, jde o soukromé informace a téma je velmi osobní a intimní.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2712
28.3.25 20:55

Jako vážně? Zkus změnit steroidy, i když můžeš být rád, že když to bereš, tak se ti postaví, někteří mají opačný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
28.3.25 20:59

Tvl tak větší slátaninu jsem tu snad nečetla.
Prej, pozvu chodkyni do auta. :roll:
Děvčata, dobrovolně se přihlaste, kolik z vás by sedlo k nadrženému neznámému alfasamci do auta. :mrgreen:
Příště to zkus trochu líp, tohle nemá úroveň a nic moc se tu z toho nerozproudí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.25 21:00
@Dn0712 píše: Více

Steroidy jsem nikdy nebral a brát nebudu. :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.25 21:01
@bigl píše: Více

Chodkyně je výraz pro kamarádky se zálibou v turistice, co si chtějí pokecat a já je za to odměním. Cigaretkou, sladkostí a tak. 8)

• Citovat
  • Upravit
2712
28.3.25 21:02
@bigl píše: Více

A kolik takových…I 15 tydne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.3.25 21:08

Zakladatel je tato osoba.
https://www.emimino.cz/…e/prispevek/?…

Jinak mi to přijde nudné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.25 21:30
@Mango_Lassi píše: Více

Já jsem tak maximálně oběť nabuzenosti. :nevim:

Poslyš, žihadlo. Kdybych byl ten, na koho odkazuješ, jseš si vědoma, že tím nepřímo porušuje pravidla webu? Anonymní psaní tu má svůj důvod a pokud někdo veřejně prozradí, kdo je autorem, tak vystavuje autora nebo autorku situaci, že už nemůže vzít sdělené informace, které psali v domnění, že půjde o anonymní sdělení, o sobě zpět.

Když ti to přijde nudné, co si takhle přečíst nějakou knížku? Například autobiografii. Od autorky E. B. :mavam:

Příspěvek upraven 28.03.25 v 21:30

• Citovat
  • Upravit
5244
28.3.25 21:30

A ja si myslela, ze se bude resit, ze nekdo chodi do posilovny vecer a pak nemuze usnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.25 21:31
@Afrikana píše: Více

Zatím se zde bohužel vůbec neřeší to, na co se ptám. Silou vůle to evidentně nejde, příroda je silnější. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.25 21:44

Na RETRO koukám na klip Maniac od M. Sembella. To je klip s herečkou z filmu Flashdance. Jsem hned nabuzený jako pes na hárající fenu. :nevim: Asi nasednu do auta a jedu na okraj Bíliny. To se nedá vydržet prostě. :zed:

• Citovat
  • Upravit
2087
28.3.25 21:51

Nabídni příbuzným, že se o víkendech postaráš o jejich děti, čím víc dětí, tím líp. Večer padneš zmordovaný do postele a na sex ani nepomyslíš. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.25 21:53
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Děti mám v malých dávkách rád, ale ony nemají rády mě. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3856
28.3.25 23:15
@Mango_Lassi píše: Více

Přesně tak, styl se nezapře. Mimochodem Klopotkovic parta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.25 17:01
@Veselej kluk píše: Více

Lepší Klopotkovic parta než opilcova játra. :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie