Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Zumpa hele sorry, ale třeba i tady pár lidém bych z emimina bych rozbila hubu. Ono totiž s rozumným člověkem se o rasismu mluvit dá, ale s blbcy se to může vyřídit leda ručně.
Sry, ale napsat blbcy je faul jako prase
Krom toho, já mám také chuť občas po někom sáhnout, a stejně nemám potřebu se maskovat jako anonym ![]()
@KalamityJohn polda v pruseru je a myslim, ze z vezeni se zivy nedostane, spoluvezni se postaraji…
@Zumpa píše:
Sry, ale napsat blbcy je faul jako prase![]()
![]()
Krom toho, já mám také chuť občas po někom sáhnout, a stejně nemám potřebu se maskovat jako anonym
Asi blbec podle vzoru pan? Blbec bez blbca?
@Konnny píše:
Asi blbec podle vzoru pan? Blbec bez blbca?
Nejsem si jistý ![]()
Nicméně pro naší anonymní hrdinku, co pro své hrdinské činy potřebuje mít kolem sebe dav dalších ubožáků, mrkni se na tohle:
https://www.umimecesky.cz/…uhlasky-podk
Mne prijde pozoruhodne, ze zatimco cernosi demonstruji, rozbijeji a ohaneji se rasizmem, tak treba Asiati nic z toho nedelaji. Je otazkou proc. Predpokladam, ze je to hlavne proto, ze nemaji cas, protoze pracuji nebo studuji. Ale i tak, proc se nemluvi o rasizmu proti Asiatum? Ze by (temer) neexistoval? Nebo se proste chovaji normalne, tj. studuji, pracuji a kriminalita je tak nejak na normalni mire, ze proste nejsou nikomu trnem v oku? Nebo jsou proste zvykli zatnout zuby a na rasizmus si nestezovat?
@Anonymní píše:
@Zumpa hele sorry, ale třeba i tady pár lidém bych z emimina bych rozbila hubu. Ono totiž s rozumným člověkem se o rasismu mluvit dá, ale s blbcy se to může vyřídit leda ručně.
No a to je přesně průšvih typu lidí, jako jsi ty, že chtějí vlastní pravdu prosazovat silou. To se totiž ve slušné společnosti nedělá. Nebo nemělo by se.
@Anonymní píše:
@cecetka můžu prosím vědět co je na mém názoru k úsměvu?
Nic. Mě jen tak zapálit auto, tak taky protestuju. ![]()
Ve skutečnosti mě ho jen přeběhl nějaký vtipálek z nizkoprahového onoho a pak ze střechy hladce proskočil oknem auta, co stálo za mnou. ![]()
@Anonymní píše:
A po vyřízení je náhle osvítí genialita… ![]()
@M_Vladim to ne, ale třeba kdybych ja měla možnost tedy z emimina někomu rozbít hubu tak je mi líp.
@KalamityJohn píše:
Pokud vím, tak se tenhle polda objevil když už byl Floyd v autě ale z auta ho vytáhnul a demonstroval na něm techniku zatýkání pro nováčky, což měli být dva z těch čtyř. Taky jsem někde čet, že ten polda a Floyd dělali vyhazovače ve stejném podniku jako vedlejšák a že se znali. Podle určitých zdrojů tím chvatem udusit nelze a Floyd zemřel na srdce pak v nemocnici.Těžko si vybrat z té záplavy (mis)informací co je vlastně pravda.
Ale nikdo nikdy nepochyboval, že to bylo přes čáru a že ten polda je v průseru. Dobroseři s černochama se tak demonstracemi vlamovali do otevřenejch dveří.
Jinak ten polda má záznamy za brutalitu, imho měl dávno dostat padáka a to že byl pořád policajt padá na jeho nadřízený.
U nás je to taky…
Do státní policie je potřeba složit nějaké zkoušky a projít psychotesty. A pak výcvikem. ![]()
Pro funkci v městské (kolega říká dětské
) policii nikoliv. ![]()
Mě taky připadá, že byl zákrok sice brutální, o tom žádná.
Ale sám o sobě mi nepřipadal okamžitě smrtící. To ani zákrok při zatýkání být nemá - natož pak instruktážní.
Tak na ztrátu vědomí kvůli zmáčnutí jedné karotidy a zhmoždění krku. ![]()
Nebo by mu pak musel zlomit vaz a to by pak dotyčný asi kontinuálně neprotestoval. Takže spíš následně srdeční kolaps, což následně možné je - vážně míněné příručky sebeobrany na to upozorňují (tedy, že je útok na krk nebezpečný i proto, že nevíte, jak na tom dotyčný je). ![]()
@Anonymní píše:
@M_Vladim to ne, ale třeba kdybych ja měla možnost tedy z emimina někomu rozbít hubu tak je mi líp.
Dobrá ukázka! Přesně takhle pak vznikají i ty vážnější konflikty.
![]()
@Anonymní píše:
Jak malo staci ke stesti
nahlasila jsem te, zneuzivas anonym ![]()
@Anonymní píše:
@Mysticlipstick oooo, ja se tak bojím, 😅 😃 🤣 😂 😂 😂 😂 😂 🤣 🤣
Taky jsem te nahlasila. A i kdyby te neodtajnili, predvedla jsi svoji uroven dostatecne, aby te nikdo nebral vazne ![]()
@Pukrle píše:
Mne prijde pozoruhodne, ze zatimco cernosi demonstruji, rozbijeji a ohaneji se rasizmem, tak treba Asiati nic z toho nedelaji. Je otazkou proc. Predpokladam, ze je to hlavne proto, ze nemaji cas, protoze pracuji nebo studuji. Ale i tak, proc se nemluvi o rasizmu proti Asiatum? Ze by (temer) neexistoval? Nebo se proste chovaji normalne, tj. studuji, pracuji a kriminalita je tak nejak na normalni mire, ze proste nejsou nikomu trnem v oku? Nebo jsou proste zvykli zatnout zuby a na rasizmus si nestezovat?
Asiati v Americe dost žijí ve svých komunitách a do USA přišli dobrovolně… Černoši si pořád nesou s sebou tu rasovou segregaci, která tam trvala fakt dlouho, plus jejich předky tam nedobrovolně dovezli a zotročili běloši
Ono třeba když tam přijedou Černoši z Afriky, tak se tam také chovají jinak, než ti, jejichž rodiny tam jsou už několik stovek let… ![]()