Škaredé prsa a dobrá podprsenka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.2.20 19:32

Škaredé prsa a dobrá podprsenka

Ahoj, holky mám v mladém věku po prvním porodu skarede prsa.. Prostě,,věšáky,, do teď sem používala šikovné podprsenky co to pod tričkem aspoň trochu spravilx. Ale teď při druhém těhotenství nevím jakou kojící podprsenku zvolit.. Je to vcelku složitý i změřit když se má měřit přes bradavky a ty mám někde dole směrem k břichu :( Jakou značku poradíte. Už jsem zoufalá :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35586
6.2.20 19:35

Zajdi do obchodu a zkoušej co ti padne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.20 19:40

Prošla jsem různé obchody.. Ale mám malý obvod a velké prsa. Což je vcelku problém.. :?

• Citovat
  • Upravit
31274
6.2.20 19:42

Zajdi do kvalitního obchodu s prádlem a nech si poradit…měly by tam být ženský, co to mají za prvé v oku, za druhé poradí, jak má správně padnoucí podprsenka vypadat ;)
I kdyby sis pak to kvalitní zboží nechtěla koupit (nebo nemohla dovolit), tak aspoň budeš mít představu po čem se dívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
6.2.20 19:43

Jaké obchody jsi prošla? Zkoušela jsi Timo, Triumf, Le Chaton, Správná podprsenka? Jsou to dražší značky, ale určitě tam najdeš vhodný střih i velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.20 20:00

@Mar__tanka1983 No jako zas nemůžu dát za podprdu třeba 1000 a víš.. :( Což bude asi taky problém ve výběru no.. Zkusila jsem nedávno Astratex.. Ale to jsem měla z prsou placku a vypadalo to hrozně.

• Citovat
  • Upravit
21509
6.2.20 20:08
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 No jako zas nemůžu dát za podprdu třeba 1000 a víš.. :( Což bude asi taky problém ve výběru no.. Zkusila jsem nedávno Astratex.. Ale to jsem měla z prsou placku a vypadalo to hrozně.

no, tohle problém bude. ale pak bohužel nemáš moc šanci najít s malým objemem padnoucí spodní prádlo. Ale když budeš vědět velikost, dá se na netu vyčíhat akce. já třeba nedávno koupila na netu prádlo Triumph za 450 Kč místo 1200,–… Ale šla jsem po přesné, typu a velikosti, které jsem měla vyzkoušené a koupené v kamenném obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
6.2.20 20:16
@nozu píše:
Jaké obchody jsi prošla? Zkoušela jsi Timo, Triumf, Le Chaton, Správná podprsenka? Jsou to dražší značky, ale určitě tam najdeš vhodný střih i velikost.

Tak za mě třeba Triumf velké zklamání… nejenže se mi paní moc nevěnovala, taky neuměla poradit a navíc moji velikost ani neměli a to nemám žádný extrém, větší prsa, menší objem a chtěla jsem obyčejnou bílou podprsenku. Hrají si na luxus a ve výsledku trapas :D Super zkušenost třeba Triola, zkus to tam ;) Jo jsou to dražší kousky, ale o to dýl vydrží a obsluha je super, poradí, pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
6.2.20 20:21
@Anonymní píše:

Jenze za malo penez moc muziky neporidis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.2.20 20:37
@Anonymní píše:

Měřila ses správně? Z Astratexu mám a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
6.2.20 20:49

@Runina vidíš, a já s nimi mám výbornou zkušenost. Jako všude, bude to kus od kusu a o štěstí, na koho člověk narazí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
6.2.20 20:53

Mám 70/G, H a sedí mi v Timo. Vždy jdu do kamenné prodejny. Jo, za jednu podprsenku dám minimálně 1000, tak mám holt pouze klasiku, 3,4 kousky, ale zato padnoucí. ajini akce, takže se dají sehnat třeba za 500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
6.2.20 21:03

Pokud jsi z prahy doporucuju spravnou podprsenku. Mam taky velka prsa. Bohuzel cenove je to jinde, ale zase Ti vzdy poradi a upravi podprsenku
https://www.spravnapodprsenka.cz/
Podle domaciho mereni bych nic nekupovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31274
7.2.20 07:42
@Anonymní píše:

já kupuju dobře padnoucí podprsenky v Plzni v jednom krámku ve městě a pohybujou se okolo 500-700, paní je šikovná a má to právě v oku ;)
Hele jestli ti podprsenka udělala z prsou placku, tak byly malý košíčky :think: nebo blbej střih. Mě třeba štve, že v mojí velikosti už se nedělají „bardotky“ :zed: ty mám nejradši…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
7.2.20 07:51
@Anonymní píše:

Proč nemůžeš dát 1000 za podprsenku?
Ušetřit. Já si taky nekoupím v Le Chaton teď hned, když si vzpomenu.
Ale jinde už bych si nekoupila. Mám 75E a perfektně drží. Navíc potřebuju určitý střih a jinde jsem ho nesehnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková