Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobre odpoledne. Otazka je jasna - ja sama nejsem uplne kreativni esteticky typ a zajimaly by me nazory zkusenejsich oci, co s vlasy. Pribeh: pred rokem ostrihano (hodne) na dvakrat odbarveno do platiny. Ot de diby odrusta, obcas prebarveno nejakym „smyvatelnym“ pokusem doma. A co bych chtela:zachovat si to uz odrostle ve sve prirozene barve (a nechat dale odrustat a za par let se propracivat jen ke svym vlasum). Zariven ale tohle nevzhledne strakate cosi nejak zestetictit, aby to odrustani nevypadalk tak blbe. Uz nestrihat, max konecicky. Chci se objednat ke kadernici, ale vubec nevim, jaky pozadavek vznest… myslite, ze kdyz ty konce znova odbarvim a pak se to nejak „vystinuje“ do moji prirozene barvy, ze to uz d
Obarvovane vlasy prezijou a neupadnou! Varianta to naopak ztmatit me taky napadlo, ale vyrazne lepe se citim a sama sobe libim se svetlejsimy vlasy… napady, rady?
Ahoj, co dat jen přeliv který je jako tvá barva? A můžeš to nechat odrustat. Asi se bude vymyvat, ale už to nebude takový přechod jako teď.
Bude to působit sjednocene.
Karednice by to měla vychytat, Naky bez amoniaku atd
To jsen parkrat zkousela sama doma a fakt to neslo chytit stejne. Je fakt, ze kadernice by to mohla dat, co?
@sakota myslím ze jo, upozorni ji ze nechceš být bruneta ![]()
Sikovna to musí zvládnout
Co tohle? Srovnat aby to rostlo rovnoměrně a ombre je ideálka na odrůstání barvy.
Předpokládám, že k tomu máš klasickou slovanskou barevnost, tedy světlé šedo-modré oči a spíš bledou pleť.
Já bych šla bych do kadeřnictví kde umí barvit a hodila na to nějakou pěknou, studenou popelavě tmavě plavou, která bude vypadat jako tvoje přirozená barva, ale lepší.
A odrosty nebudou úplně nápadné, takže to zvládneš dobarvit doma (když budeš vědět jaké barvy na tebe použili - je potřeba se zeptat) a nebo to prostě vydrží delší dobu a pak si zajdeš na dobarvení.
Něco takvéhleho
https://www.instagram.com/p/B52X36UHXOI/
nebo takhle jako světlejší
https://www.instagram.com/p/Bu2-1WBlNgm/
A pak bych si jen nechala trošku tvaru aby ty vlasy vypadaly upraveně, dlouhý na ramena, zastřihnout přesušené konce a podle tvaru obličeje klidně s nějaku ofinou, nebo s volnou patkou.
Žádný divoký psí kusy, máš moc pěkný vlasy, tak ať to je vidět.
Buď ombre jak píše @smarket a nebo melír, dát si do toho tmavší cca v barvě, kterou máš přírodní.
Diky moc za reakce. Jojo, jsem modrooká plavovláska prirozene, ale dlouhy roky jsem se bavrila, takze je pro me moje prirozena barva ted vlastne znovuobjevovana. Ty ombrovane meliry vubec nevypadaji blbe!