Škoda Fabia nainstalování klimatizace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3198
15.9.16 09:56

K těm najetým kilometrům - moje babička si pořídila na starý kolena nový auto a za 11 let s ním najezdila 20 tis. km. Vesměs jen po městě pojížďky a několikrát do roka cesta Praha-Šumava. Takže ano, ty nízké kilometry můžou být v pořádku. Ale zároveň by najeté km neměly být jediným, čím se budeš řídit - když chceš klimu, tak asi nemá smysl si kupovat auto, který jí nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67928
15.9.16 10:16

@králíček 777
Urcite lepsi motor..44kW neni pro 4clenou rodinu. Nicmene pises, ze mate nejakeho znameho odbornika…to ti nerekl, ze tenhle motor je tak do Tesca pro nakup. Jinak cokoliv v srovnatelne s Fabii od jineho vyrobce bude mit ve stejne cene lepsi vybavu. Skodovka ma priplatek pomalu i za volant :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67928
15.9.16 10:24

Jinak teda Skoda (ne)prekvapila. Cumim jak puk, ze dnes jeste nekdo prodava auto bez klimatizace, ale jak rikam, Skodovka by nejradsi odmontovala i volant :). Jednou jsem jela ve Fabii v uplnym zakladu a to byla pojizdna nouze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15623
15.9.16 10:39
@zuzu224 píše:
@králíček 777
Urcite lepsi motor..44kW neni pro 4clenou rodinu. Nicmene pises, ze mate nejakeho znameho odbornika…to ti nerekl, ze tenhle motor je tak do Tesca pro nakup. Jinak cokoliv v srovnatelne s Fabii od jineho vyrobce bude mit ve stejne cene lepsi vybavu. Skodovka ma priplatek pomalu i za volant :roll:

Já se ptala zda ten odborník už to auto viděl, nebo zda ručí za tento vůz pouze z fotek… A žádná odpověď. Takže to asi takový odborník nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15623
15.9.16 10:44
@zuzu224 píše:
Jinak teda Skoda (ne)prekvapila. Cumim jak puk, ze dnes jeste nekdo prodava auto bez klimatizace, ale jak rikam, Skodovka by nejradsi odmontovala i volant :). Jednou jsem jela ve Fabii v uplnym zakladu a to byla pojizdna nouze :mrgreen:

Já bych tu Škodovku zas tak nehanila. Prodávají to, po čem je poptávka. Kdyby o to zájem nebyl, tak by to nevyráběli…

Jinak já mám teda Škodovky 2, mám Octavii, kterou zrovna prodávám, jelikož mi jen stojí před barákem. Je to auto v plné výbavě a bez poruch a problémů najeto 440tis km. Druhého mám Superba v plné náloži, 2012, najeto nyní 215tis a též šlape jako hodinky. Jsem s ním maximálně spokojená. Jezdí se mi s ním líp než s Passatem… Pak bylo ještě na výběr BMW, ale to není zrovna moje krevní skupina… Příští auto bude nějaká Audi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67928
15.9.16 11:49

@Šmoulice
Ja nerikam, ze je spatna, ale je to normalni auto za vyssi cenu nez jine znacky, takze ja ze skodovek odvarena nejsem :). Samozrejme, ze to ve Skodovce delaj dobre, prodavaji to za spoustu penez a lide na to slysi jen, ze je to ta „ceska“ skodovka. Spousta lidi v CR si neumi predstavit, ze by melo jinou znacku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.16 12:28

@Šmoulice neodpovím, protože netuším jestli ji viděl. Ve tři se tam jdem kouknout. No jo, jenže auto co má najeto 500 tis už mě děsí. Zvlášť fabie. Jak píšeš motor 1.2 už je 150 tis km kritických a už se musí něco měnit. Prostě na škodovku jsme byli zvyklí (já bych si zvykla si i na jiný, líbí se mi jich spousta kia, hyundai…ale tam už by byl problém se součástkama. Jak píšu autům nerozumím a můj muž už vůbec ne takže si necháme rádi poradit. A ano, můj tata mi říkal fábia je jak z papíru není to dobrý pro rodinu. Kup si SUV. každý má nato jiný názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.16 12:28

A limit tak 180 tisíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15623
15.9.16 12:40

@králíček 777

Netušíš jestli ji viděl, ale už se za ni zaručil? :mrgreen: hele, od takového odborníka radši dál…
Ale nechápu tě. Ty vidíš jen stav tachometru, což není vůbec směrodatný… Řešíš POUZE klimu a jdeš se podívat na auto, které ji ani nemá :mrgreen:
Dnes už není problém ze servisem na žádné auto. Ani ty cenové rozdíly nejsou tak velké. Pokud teda budeme srovnávat stejnou kategorii, že… Nelze srovnávat servis Fabie a Audi A6…

Co se SUV týče, tak to by pro vás rozhodně vhodné nebylo. Za ty prachy totiž solidní SUV neseženete a tady na tento typ vozu, bude servis i provoz v jiném levelu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67928
15.9.16 13:01

@králíček 777
Za 180tis najdes krasny auto s najezdem do 100 a motorem tak 1.6.
Historkam o problemech se soucastkama never, to je takovy lidova lez. Naopak dily na Skodovky byvaji jedny z tech drazsich. Hyundai/Kia jsou v podstate ceskoslovenske vozy. Hyundai se vyrabi v CR a Kia v SR.
A motor HTP s 500tis fakt neber :mrgreen:, ten by uz musel byt zadarmo a mel by za sebou tak deset klinickych smrti :).
Nepodlehejte iluzim, ze Skoda ma levne ceske vozy s levnymi nahradnimi dily a klidne se koulnete jinde. Jinak ja jezdim Skodovky v praci (fabie, octavie) a fakt to nic extra neni, na jine byste si zvykli hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15623
15.9.16 13:03
@zuzu224 píše:
@králíček 777
Za 180tis najdes krasny auto s najezdem do 100 a motorem tak 1.6.
Historkam o problemech se soucastkama never, to je takovy lidova lez. Naopak dily na Skodovky byvaji jedny z tech drazsich. Hyundai/Kia jsou v podstate ceskoslovenske vozy. Hyundai se vyrabi v CR a Kia v SR.
A motor HTP s 500tis fakt neber :mrgreen:, ten by uz musel byt zadarmo a mel by za sebou tak deset klinickych smrti :).
Nepodlehejte iluzim, ze Skoda ma levne ceske vozy s levnymi nahradnimi dily a klidne se koulnete jinde. Jinak ja jezdim Skodovky v praci (fabie, octavie) a fakt to nic extra neni, na jine byste si zvykli hned.

Myslíš, že je ten motor vůbec schopný toto najet? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67928
15.9.16 13:10

@Šmoulice
I kdyby jo, tak by majitel vyhlasil osobni bankrot. Kamos to mel pujceny a na dalnici jen objizdel pumpy :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15623
15.9.16 13:14
@zuzu224 píše:
@Šmoulice
I kdyby jo, tak by majitel vyhlasil osobni bankrot. Kamos to mel pujceny a na dalnici jen objizdel pumpy :).

Však :mrgreen: auto pro rodinu :mrgreen: zastavuješ na každým rohu kvůli tankování, tak si při té příležitosti všichni odskočíte :mrgreen:
Známí takto koupili 1,2 Oktávu :roll: no děs :roll: 12-13 l na 100 jen to fiklo. Na tuto spotřebu jsem se s tou svojí velkou krávou ještě nikdy nedostala, ani když to ženu dvoustovkou po dálnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.16 13:22

Podmínka je do 100 tis km. hele, a co tohle? lepší? https://auto.bazos.cz/…Elegance.php sice stojí víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67928
15.9.16 13:32

@králíček 777
Doporucuji schanet tak do 160tis a 20tis si nechat jako rezervu. Vetsinou je treba vymenit olej, rozvody apod. Do 100tis najezdu sezenes plno krasnych aut. Sezen si opravdu nekoho kdo tomu aspon trochu rozumi a projedte par bazaru u Vas. Myslim, ze s takovym rozpoctem urcite nejaky pekny auticko s peknou vybavou najdete. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová