Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tereza1986 píše:
V takové situaci si to mohl nechatŽe se nestydí… Už mi s tím focením přijde jako Kim Kardashian
Tak takovej krasnej oblicej ma, proc by se nezvecnil ![]()
Já už se nedivím ničemu. Když jsme byli na exkurzi se školou v Osvětimi, spolužačka se opřela ležérně rukou o dvířka spalovací pece, nahodila oslnivý úsměv a podala mi foťák… Bylo ji sice 16, ale přesto. Člověk tam měl problém se byť jen podívat bez slz v očích na vitríny s botami, nebo hračkami po dětech…a někdo je schopný se fotit a smát u pecí. U Škromacha na to není co říct. Tohle je zástupce ČR?!
@Weru píše:
Tak takovej krasnej oblicej ma, proc by se nezvecnil
Máš recht
Já si selfie nedělám, vypadám na nich přesně jako on. Obrovská hlava, tři brady.. ![]()
@Tereza1986 píše:
Máš rechtJá si selfie nedělám, vypadám na nich přesně jako on. Obrovská hlava, tři brady..
@Jura007 píše:
@eumedon Akorát závěr té galerie je mírný nesmysl. Mašinfíra byl S. Gross, ne Sobotka… To pro úplnost.
To je sice pravda, ale zřejmě to bylo myšleno jinak. Vzpomínáte přece na ten neúspěšný pokus o vnitrostranický puč proti Sobotkovi během koaličního vyjednávání?
@eumedon píše:
To je sice pravda, ale zřejmě to bylo myšleno jinak. Vzpomínáte přece na ten neúspěšný pokus o vnitrostranický puč proti Sobotkovi během koaličního vyjednávání?
No, v českém politickém mainstreamu mě už nepřekvapí skoro nic. Takže to jde jedním uchem tam a druhým ven. Ladaže by se rýsovala nějaká nová „kauza OLOVO“… ![]()
@Jura007 píše:
No, v českém politickém mainstreamu mě už nepřekvapí skoro nic. Takže to jde jedním uchem tam a druhým ven. Ladaže by se rýsovala nějaká nová „kauza OLOVO“…
No… Jak bylo po volbách, vyjednávači stran jednali o sestavování koalice a ČSSD najednou měla dva týmy, jeden Sobotkův a druhý, v čele s Haškem, který se sešel u prezidenta…
To je kde kdo a jinak to nejde, v jeho vjeku budeš ráda za tahací kabelu a v kvelbu budeš tlemit na šušenky do kdy to máslo jako vydrží, on má výhodu že za naše prachy si vozí řit a potí ju do našich aut za naše love, pak až se na to vyprdne bude z něho najednou jura hodí tour pěšky kolem zeměgule a to bude ten čas s tím něco udělat
![]()