Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SabuleBambule píše: Více
A že tady kádruješ, kdo má právo se vyjádřit a kdo mlčet?
@Hanča1234 diskuze je dát konstruktivní pohled, kritiku. Napsat mi, ze jem vadná, když řeším variantu toho, ze tento styl asexuality ve vztahu vnímám jako dlouhodobě problémový a vnímám u sebe riziko - ktere nechci aby k němu došlo, protoze…viz vše, co jsem několikrát psala. Tehotna neni frigidni. A neni nikde napsané, ze ma byt žena frigidni nebo bez zájmu po porodu…toliko k tomu. Možná, kdybys vic rozepsala, proc nez me rovnou sepsula jako, vadna" tak budu taky reagovat jinak. Tvůj komentář mi neřekl nic, jen me urazil. To byl tvůj cíl?
@884135 nepřijde mi v pořádku nerict nic jen urazit člověka na základě dotazu. Ten komentář je prázdný, žádný nazor na situaci-ve smyslu proc, co a jak jen,,jsi vadná„. Z toho si mam vzit co? Tak probíhá diskuze? Ja byla vychovaná jinak. Rict kritiku, ano ale tak, aby to k něčemu bylo, kritika ma vést k lepšímu. Ne k tomu, aby se jeden cítil,,vadny“. ![]()
@SabuleBambule Můj konstruktivní pohled je ten, že jsi divná. Nevím, proč nedokážeš pochopit, že má někdo svůj názor.
Ano, pro mě je žena, která je těhotná, říká, jak moc partnera miluje, a přitom řeší, že by ho časem podvedla, divná.
Normální lidé, když ví, že to nefunguje, tak jdou od toho, nebo to řeší v poradně atd, a neřeší už předem nevěru. Hraješ si tady na tu správnou a kádruješ, a sama chceš přivést dítě do vztahu, kde řešíš, že ho nejspíš podvedeš, a to ještě dítě není na světě. Proč s ním jsi a na co čekáš? Přijde ti to normální?
To, že tě on nechce, je druhá věc.