Sladkých 15

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
22.7.14 11:22

Mají to jako zkoušku odvahy, ale vzhledem, že se sem do diskuze nikdo jiný nezapojil, ztrácí diskuze smysl :(
Paradoxně, nepořádek řešit nemusím, domů chodí přesně, takže „úlety“ se dozvídám náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
22.7.14 11:24

Tak já mám 15tiletého bratra a nemůžu napsat nic jiného než že je NA ZABITÍ :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
40270
22.7.14 11:27

@MarkétkaBeruška
To jsou do určitýho věku všichni sourozenci navzájem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
22.7.14 11:29

@Caretta
Ztrácí smysl? A co ses chtěla dozvědět? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
22.7.14 11:30

@Camael to máš sice pravdu, ale v situaci kdy místo rodičů řídí domácnost bratr který si vše vyřve…tak pak to podle mě v pořádku není :nevim:

• Citovat
  • Upravit
61
22.7.14 11:39

Trochu více názorů, spíš tam, kde nějaké jsou než kde není potřeba nic řešit a vše je růžové :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
22.7.14 11:44

@MarkétkaBeruška
No to není, to by mě taky štvalo. A nějaký „vyřve“, ty brďo, ten by to slíznul! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
22.7.14 11:45

@Caretta
jo ahaaa, tady se mělo jen stěžovat. Tak to máš napsat jasně a ne, jaký to máte vy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
22.7.14 11:45

@Camael no kdyby to byl můj syn tak také, je to pro mě příklad toho, že NECHCI aby takto jednou fungovala moje rodina :lol:

• Citovat
  • Upravit
15503
22.7.14 11:48

@Caretta Mám dceru 16let, občas to není úplně jednoduchý :lol: Taky už přišla domů opilá, naštěstí nekouří, jen někdy vodní dýmku, s klukama to má docela složitý, je to kočka a má tolik nápadníků, že neví co s tím, ale ona je taková, že se musí zamilovat ;) Nejvíc mě deptají, diskotéky, mejdany po bytech, chatách… to se o ní bojím, ale zase chápu, že se chce bavit. Ještě donedávna, bývala sem tam protivná a náladová, z toho naštěstí už vyrostla. Trochu mi leze na nervy s posedlostí po postavě, je hubená, ale přesto hlídá každé deko aby náhodou nestloustla :roll: ale zase mi dělá radost ze školou, na gymplu výborná studentka :palec: Vykecá mi na sebe všechno každou chvíli něco řešíme. Jo chce to pevný nervy s puberťákama a hlavně si umět vzpomenout na své mládí. Je to přesně jak píšeš, vyzkoušet musí kdeco a že, je to blbost musí zjistit taky samy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
22.7.14 11:51

Jaj, O. K., já netušila, že se sem nemá psát jaké má zakladatel zkušenosti, beru si ponaučení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
22.7.14 11:56

Díky za podporu, :dance: jsem si tu připadala jako vyvrhel. Taky jsem bývala v mládí veselá a vlastně jde opravdu jenom o ten strach. Dcera má vsugerováno - chodit domů přesně v domluvenou hodinu a být neustále na mobilu když je mimo dům. To co mi všechno řekne je třešinka na dortu a vlastně si toho vážím, že je upřímná, jen mě to trochu děsí, jak se věkové hranice v něčem posouvají. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.7.14 12:04
@Camael píše:
@KačuliKačka
Jo tak až takovej salámismus jsem na mysli neměla, to muselo být o nervy. Jinak s tím úklidem, u nás zabírá: Tady máš ségru (2 roky) a dokud nebude pokoj uklizený dle mých představ, nevezmu si ji zpátky. A to bys mrkala, jak hezky a jak rychle to najednou jde. :D

Hmm… tak ségru mrňavou nemá :lol: Jen starší než je on, a ta je na něj taky tvrdá, ale má ji rád (ex ji má z dřívějšího vztahu).

Na něj platí, že mu seberu kabel od netu a nedám heslo na wifi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
22.7.14 12:09
@Caretta píše:
Jaj, O. K., já netušila, že se sem nemá psát jaké má zakladatel zkušenosti, beru si ponaučení :zed:

Ty seš nějaká nastartovaná, nebo neumíš číst. Diskuze přijde o ničem po jedný stránce tobě, nikdo nenapsal, že nemáš psát svý starosti, jen když jenom popíšeš svou situaci a optáš se, jak to mají s 15letýma jiní, tak se holt dozvíš. Měla jsi napsat, jestli tu je někdo, kdo má taky problémy, že se chceš poradit, a bylo by. Nemám ráda tyhle vztahovačný a urážející se typy, tak přeju hodně štěstí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
22.7.14 12:10

@MarkétkaBeruška
A tak to má ale taky dobrej efekt, ne? :D I když si vzpomínám, kolikrát jsem směrem k našim tvrdila, že tohle rozhodně dělat nebudu, a pak.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí