Sledujete současnou politickou situaci u nás i v zahraničí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40270
8.12.13 12:43

@Burj Chalifa
Tak jsem to nemyslela. Mně taky nevadí, jak se bavili, nakonec komu by se chtělo handrkovat přes půlku zeměkoule před Vánocema a ještě na pohřeb Mandely. Mně na tom vadí ta formulace, kdo to případně zaplatí, resort obrany má peníze odkud? Takhle jsem to myslela, vyhozený prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.12.13 12:45

Dala bych Radkovi vycházku, sako už má. Má to blízko, je sponzorem Afrického národního kongresu a nikomu jinému se na jihoafrický vzduch nechce tak upřímně jako jemu. :lol: Navíc ho tam každý zná, takže republika bude dostatečně viditelná. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabrielagabri
8.12.13 12:46

@Lenka002 ano,sleduji, je zajimave videt, jak se to vyviji-hodne ctu historii a dejiny se stale opakuji :-)

• Citovat
  • Upravit
1381
8.12.13 14:00

@Heineken …aspon nekdo kdo to vnima stejne jako ja…kdyz jsou v cechach lidi tak spokojeni, tak neni co resit :oops:
ano, oproti rekum, rumunum, bulharum je u nas dobre…to me neukaji…
zvrhlost, vysmech a amoralka nasich politiku od doby revoluce nikoho nevzrusuje, spina je opravdu zazrana :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
8.12.13 14:10

@Lenka002 : Zase ty? :roll: :mrgreen: Ano - dívám se na zprávy, čtu na netu, zajímá mne to, diskutuji nejen o politice i s rodinou. Ale nejradši sleduji diskuze založené tebou. Vždy se pobavím :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
8.12.13 16:03
@teta 278 píše:
@Lenka002 : Zase ty? :roll: :mrgreen: Ano - dívám se na zprávy, čtu na netu, zajímá mne to, diskutuji nejen o politice i s rodinou. Ale nejradši sleduji diskuze založené tebou. Vždy se pobavím :jazyk:.

Tak se bav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
8.12.13 18:44
@Lenka002 píše: Čtete noviny, díváte se na zprávy, čtete na netu, diskutujete s přáteli či s rodinou? Já vše výše jmenované, zajímá mě to.
Nedělám si iluze, že by bylo v ČR vše OK, ale na druhou stranu, jsem ráda, že žiji tady a teď. Co vy?

Sleduju, zajímám se, všímám si. Sice mám svůj „buřičský“ názor, že už se - mimo jiné i po stránce občanských svobod - nemáme tak dobře jako na začátku devadesátých let, ale po stránce civilizačních vymožeností a jejich propojení s veřejným životem (např. různé iniciativy na netu) si nemůžu stěžovat. Mohli bychom se mít líp, ale i tak to ujde. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
8.12.13 19:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
10.12.13 19:30

Ráda poslouchám diskuze na Českým rozhlase Plus, čtu Lidovky a Neviditelného psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová