Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Burj Chalifa
Tak jsem to nemyslela. Mně taky nevadí, jak se bavili, nakonec komu by se chtělo handrkovat přes půlku zeměkoule před Vánocema a ještě na pohřeb Mandely. Mně na tom vadí ta formulace, kdo to případně zaplatí, resort obrany má peníze odkud? Takhle jsem to myslela, vyhozený prachy.
Dala bych Radkovi vycházku, sako už má. Má to blízko, je sponzorem Afrického národního kongresu a nikomu jinému se na jihoafrický vzduch nechce tak upřímně jako jemu.
Navíc ho tam každý zná, takže republika bude dostatečně viditelná. ![]()
@Lenka002 ano,sleduji, je zajimave videt, jak se to vyviji-hodne ctu historii a dejiny se stale opakuji ![]()
@Heineken …aspon nekdo kdo to vnima stejne jako ja…kdyz jsou v cechach lidi tak spokojeni, tak neni co resit ![]()
ano, oproti rekum, rumunum, bulharum je u nas dobre…to me neukaji…
zvrhlost, vysmech a amoralka nasich politiku od doby revoluce nikoho nevzrusuje, spina je opravdu zazrana ![]()
@Lenka002 : Zase ty?
Ano - dívám se na zprávy, čtu na netu, zajímá mne to, diskutuji nejen o politice i s rodinou. Ale nejradši sleduji diskuze založené tebou. Vždy se pobavím
.
@teta 278 píše:
@Lenka002 : Zase ty?![]()
Ano - dívám se na zprávy, čtu na netu, zajímá mne to, diskutuji nejen o politice i s rodinou. Ale nejradši sleduji diskuze založené tebou. Vždy se pobavím
.
Tak se bav.
@Lenka002 píše: Čtete noviny, díváte se na zprávy, čtete na netu, diskutujete s přáteli či s rodinou? Já vše výše jmenované, zajímá mě to.
Nedělám si iluze, že by bylo v ČR vše OK, ale na druhou stranu, jsem ráda, že žiji tady a teď. Co vy?
Sleduju, zajímám se, všímám si. Sice mám svůj „buřičský“ názor, že už se - mimo jiné i po stránce občanských svobod - nemáme tak dobře jako na začátku devadesátých let, ale po stránce civilizačních vymožeností a jejich propojení s veřejným životem (např. různé iniciativy na netu) si nemůžu stěžovat. Mohli bychom se mít líp, ale i tak to ujde.
![]()
Ráda poslouchám diskuze na Českým rozhlase Plus, čtu Lidovky a Neviditelného psa.