Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Taky mám ráda slevomat, ale přijde mi, že to tam je někdy dražší, než jinde. třeba hadříky tam mají dost drahé a umím je koupit levněji a to nemluvím o tom je koupit třeba rovnou přes Ali v Číně.
![]()
poslední dobou se mi hodně líbí Pepa.cz a nebo Slevoteka.cz, tam jsem kupovala pobyt v Itálii. máme tam s manžou oblíbenou takovou cestovku, co u ní pravidelně nakupujeme pobyty… jinak taky používám, jak tu už někdo psal, ty porovnávače. já většinou využívám pro zboží topsleva.cz nebo pak skrz, ale tam se mi nejak hůř poslední dobou orientuje…
![]()
Příspěvek upraven administrátorem 14.12.2014 11:21 - reklamní odkaz
Holky na kterém slevovém portálu si ohlídat nějaký prodloužený víkend pro 2 dospělé a 2 dětí a za rozumný peníz? Co tak koukám ta je toho hodně pro 2 ale pro 4 už se fakt hledá těžko nebo možná hledám špatně
tak poraďte ![]()
Nakupujete občas ve slevě nebo si prohlížíte akční letáky? Vyplňte krátký dotazník pro webové stránky se slevami AkcniCeny.cz a vyhrajte poukázky Tesco v celkové hodnotě 2 500 Kč.
V době od 1. do 10.6. 2017 vyplňte dotazník, který najdete na této adrese. Na konci dotazníku najdete soutěžní otázku, odpovězte na ni, zadejte e-mailovou adresu, Vaši přezdívku na eMiminu a dotazník odešlete.
Vylosujeme celkem 5 správných odpovědí, které získají poukaz na nákup v Tescu v hodnotě 500 Kč. Ten vám zašleme poštou.
Další informace k soutěži najdete zde.