Slova, která nesnášíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31921
13.11.17 14:42
@aiwwa píše:
1989 nebo 1990, ty jsi neskutečně urputná

Což jak jistě víš nebyla doba „kdy žádný internet neexistoval“… heleď, to je jedno. Ty tady prostě tvrdíš něco, co je z principu blbost a máš to potvrzené hned z několika zdrojů. Sama jsi tvrdila jak je to běžné pojmenování v angličtině a pak z tebe vypadne, že „jste tomu tak říkali ve škole“ (nás by za takový nesmysl vyhodili od zkoušky, ale jinak dobrý) a přijdeš s jedním zdrojem, který ti protiřečí a pak s druhým zdrojem jakéhosi českého webu, kde není ani slovo o tom, co jsi tvrdila: „tak ono záleží jak dalekou historii myslíš, já jsem se s tím setkala při programování v době, kdy ještě žádný internet neexistoval“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31921
13.11.17 14:42
@stock píše:
Nevím, jestli si rozumíme Měsíční aktivních uživatelů

Já ti rozuměla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116238
13.11.17 14:44
@Nimie píše:
Což jak jistě víš nebyla doba „kdy žádný internet neexistoval“… heleď, to je jedno. Ty tady prostě tvrdíš něco, co je z principu blbost a máš to potvrzené hned z několika zdrojů. Sama jsi tvrdila jak je to běžné pojmenování v angličtině a pak z tebe vypadne, že „jste tomu tak říkali ve škole“ (nás by za takový nesmysl vyhodili od zkoušky, ale jinak dobrý) a přijdeš s jedním zdrojem, který ti protiřečí a pak s druhým zdrojem jakéhosi českého webu, kde není ani slovo o tom, co jsi tvrdila: „tak ono záleží jak dalekou historii myslíš, já jsem se s tím setkala při programování v době, kdy ještě žádný internet neexistoval“.

hned zítra jdu vrátit diplom, stačí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116238
13.11.17 14:48
@Nimie píše:

naposled k tomuto tématu, bylo tím myšleno internet v dnešní podobě, nemyslím tím Arpanet. ale jinak nechápu, že se tady do krve přeš o takové kravině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31921
13.11.17 14:49
@aiwwa píše:
myslím, je to název klávesy, znaku mříže, co je na tom divného?

Viz. můj předchozí příspěvek. Zvláštní, že když vaše škola byla tak průkopnická že vymyslela nějaké slovo už o 20 let dříve než co si všichni myslí že to vzniklo, tak není nikde zmíněná :mrgreen:

Upřímně, začínám dost pochybovat o tom, že jsi něco takového mohla vystudovat, natož že bys byla člověk z praxe, protože na programátora je tohle dost velký úlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
13.11.17 14:49

Prostě 15× do minuty.. to bych střílela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116238
13.11.17 14:52

@Nimie
nastesti je mi fuk co si myslis
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31921
13.11.17 14:54
@aiwwa píše:
naposled k tomuto tématu, bylo tím myšleno internet v dnešní podobě, nemyslím tím Arpanet. ale jinak nechápu, že se tady do krve přeš o takové kravině

Jasněěě… no nic. Já už před nedávnem psala, že tahle diskuze nemá smysl když v ní chceš pokračovat tímhle způsobem. A ty místo abys toho teda nechala nebo se odkázala na něco smysluplného, tak jsi to vlastně ještě zhoršila. Tím bych to už fakt uzavřela, ono totiž nešlo ani tolik o samotné slovo jako spíš o to jakým způsobem jsi argumentovala. Fakt bych neměla problém ti dát za pravdu, jenže taková argumentace by neprošla ani na ZŠ, protože ti to prostě nedává smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31921
13.11.17 14:55
@aiwwa píše:
@Nimie
nastesti je mi fuk co si myslis :mavam:
:nevim: díky bohu :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31921
13.11.17 14:56
@Anna766 píše:
Holky já se přiznám že vám vůbec, áááále vůbec nerozumím.
:mrgreen: :hug: tak zpátky k tématu. Mě hrozně irituje, když někdo řekne „skrz [něco]“. Třeba „Zůstala jsem doma skrz nemocného syna“. To je strašný :cert: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116238
13.11.17 14:59

@Nimie
Jenže já ti nejsem povinna dávat žádné důkazy a odkazy atd. prostě se smiř s tím, že každého fakt nemůžeš takhle dirigovat. je mi líto, ale tvůj způsob diskuze mě osobně těžce nevyhovuje i když proti tobě jako člověku nic nemám, na spoustu věcí máš fajn názory, ale způsob komunikace mě irituje. Promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116238
13.11.17 15:00
@Nimie píše: :mrgreen: :hug: tak zpátky k tématu. Mě hrozně irituje, když někdo řekne „skrz [něco]“. Třeba „Zůstala jsem doma skrz nemocného syna“. To je strašný :cert: :mrgreen:

Hurááá. Nebo šel do nemocnice skrz zlomenou nohu.  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
13.11.17 15:03

Nesnášim slovo „krámy“ a „hej“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31921
13.11.17 15:05