Slova, která nesnášíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80153
13.11.17 16:31

Zapejkání - to je takový ten pohled, když já chlapovi něco vysvětluju, něco absolutně důležitého, on mi přikyvuje, občas dokonce prohodí jo, a přitom má úplně skleněné oči a čumí na fotbal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
13.11.17 16:33
@Reflex píše: :palec: Myslím, že zapejkání je opravdu výborná strategie zahrnující nadhled, toleranci a znalost pravých hodnot :mrgreen:

Pravdu díš paní Plzáková :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116257
13.11.17 16:34

Blbý je zapéct večeři a přitom nic neuvařit.

:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
13.11.17 16:34
@inkakřivák píše:
Zapejkání - to je takový ten pohled, když já chlapovi něco vysvětluju, něco absolutně důležitého, on mi přikyvuje, občas dokonce prohodí jo, a přitom má úplně skleněné oči a čumí na fotbal?

Jo přesně, a pak když zjstíš za čas že to důležité není hotovo…a on se strašně podiví * ale Maruš to si neříkala*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
13.11.17 16:35

Vždycky jenom - přes to nejede vlak - podle mne je to logické, je to prostě pevné, nic to nezmění a neporazí. Většinou tím bylo doprovázeno to milé rodičovské ne na otázku můžu jít ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116257
13.11.17 16:35

Ale říkalo se „Peču na to.“
To je ten upgrade. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
13.11.17 16:36

To bylo zjemnění výrazu prd. m na to, nebo ještě lepšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24748
13.11.17 16:36
@Anna766 píše:
Dnes zabrejgdované :lol: :pankac: přes to nejede Pendolino.

Třeba i Pendolino :mrgreen: Já se pohoršují nad, že" nejede" :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
13.11.17 16:40
@stock píše:
Třeba i Pendolino :mrgreen: Já se pohoršují nad, že" nejede" :mrgreen:

Ale tak přes to nejede vlak se říká odjakživa. Jinak to neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24748
13.11.17 16:41
@inkakřivák píše:
Vždycky jenom - přes to nejede vlak - podle mne je to logické, je to prostě pevné, nic to nezmění a neporazí. Většinou tím bylo doprovázeno to milé rodičovské ne na otázku můžu jít ven?

Vždycky fakt ne, povídám, že mluvím z hlubin minulého století. Protože když přes něco vlak jede, tak je to definitivní/konecny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
13.11.17 16:48

No a myslíš, že já jsem to slýchala jindy než v minulém století? V tomhle to ode mne slýchají leda vnoučata. A to ve formě přes to zlato nejede vlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
13.11.17 16:51
@inkakřivák píše:

to delam spis ja manzelovi. On vzdycky zacne strasne zesiroka neco vypravet, pritom ja si chci cist na emiminu. A protoze to vypraveni nebere konce, za chvilku se nacapam u toho, ze delam hmmm hmmm hmmm a pritom ani nevim, o cem mluvi.

Asi bych to nemela delat, ale kdyz on si jako na potvoru vzdy vybere takovou blbou chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
13.11.17 16:52

@warita Taky se chlapa zeptáš, kolik je hodin a on začne vyprávět, jak zrovna loni touhle dobou - a po půl hodině už neví nač ses ptala? To je vlastnost k zabití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24748
13.11.17 17:13
@inkakřivák píše:
No a myslíš, že já jsem to slýchala jindy než v minulém století? V tomhle to ode mne slýchají leda vnoučata. A to ve formě přes to zlato nejede vlak.

Sice mi to trvalo dva roky, ale vyspekulovala jsem to :lol:
Vy jste jemnější generace. Zřejmě je řeč o vlakových stanicich :mrgreen:
My byli drsani. U nás šlo o zivot :). Čili -vlak do Košic nejede přes Roztoky, doufám.
Když se připletes/prejede pod vlak, definitivni.
Tak jsem si to vysvetlila :) a už me to netrapi :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
13.11.17 19:43
@inkakřivák píše:
@warita Taky se chlapa zeptáš, kolik je hodin a on začne vyprávět, jak zrovna loni touhle dobou - a po půl hodině už neví nač ses ptala? To je vlastnost k zabití.

tak nejak, ale sam kdyz neco dela na pocitaci, tak je ti schopny odkyvnout i navrh na kastraci, protoze absolutne nevnima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí