Slova, která nesnášíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4488
13.11.17 23:23

Mně přijde zvláštní „vokázat“ místo ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
14.11.17 00:07
@Anna766 píše:
Operu ředkvičky, jako že opláchnu od hlíny…ale prádlo vždy jen vyperu.

Jo, to je pravda, v tomhle významu to asi také sem tam řeknu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
14.11.17 08:35
@Anna766 píše:
Zapečený manžel :lol: vidíš jaké jsme holky šikovné.Příspěvek upraven 13.11.17 v 14:14

To jsme! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
14.11.17 08:43
@stock píše:
Mne se líbí, ze slovo hashtag bylo vyhlášeno, v roce 2012, slovem roku. A vy ho tu pomlouvate :mrgreen:

Už? Já ho registruju tak rok. Někde jsem zamrzla! 8o Jak se tu píše skrz něco, tak taky nesnáším kvůli toho! Snad kvůli tomu, né? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
14.11.17 08:47
@aiwwa píše:
Blbý je zapéct večeři a přitom nic neuvařit.:mrgreen:
:mrgreen: Tak tomu říkám upgrade!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
14.11.17 08:53
@inkakřivák píše:
@warita Taky se chlapa zeptáš, kolik je hodin a on začne vyprávět, jak zrovna loni touhle dobou - a po půl hodině už neví nač ses ptala? To je vlastnost k zabití.

Znám jednoho, kterého zapejkám shruba po deseti minutách, protože v tu dobu jeho povídání již ztrácí smysl, nit, přestávám se vyznávat v postavách, příběhy se množí a v tu chvíli vím, že nic nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116252
14.11.17 09:22
@Verenicka píše:
Znám jednoho, kterého zapejkám shruba po deseti minutách, protože v tu dobu jeho povídání již ztrácí smysl, nit, přestávám se vyznávat v postavách, příběhy se množí a v tu chvíli vím, že nic nevím :mrgreen:

V takových případech je dobré občas poznamenat. „Hm, fakt jo?“ „Opravdu?“ „To je dobré!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
14.11.17 09:37

@divine woman přemáchnout, přeprat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
14.11.17 09:40

@aiwwa Ano, u běžných lidí tohle dělám. Ale to je tak dobrý kamarád, že jsem mu na rovinu řekla, že když to nestihne říct do deseti minut, tak už vede monolog a já na něj nehodlám reagovat :jazyk: K tématu, nemám ráda oslovení Zděnku, protože takové jméno není, jedině Zdeněk! A taky nesnáším strkání -ová k cizím ženským příjmením. Jak vidím nebo slyším Alicia Keysová nebo Christina Aquilleraová (ani to napsat neumím!), tak je mi na :poblion: Ty ženy se tak nejmenují. Paní Nováková taky není Nováčková :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
14.11.17 09:40
@Verenicka píše:
Už? Já ho registruju tak rok. Někde jsem zamrzla! 8o Jak se tu píše skrz něco, tak taky nesnáším kvůli toho! Snad kvůli tomu, né? :mrgreen:

To se říká myslím v Ostravě. Vlastně, když se nad tím zamyslíš, logicky to není špatně. K čí vůli? K vůli mámy (kvůli koho). Komu k vůli? K vůli mámě (kvůli komu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
14.11.17 09:41
@Verenicka píše:
@aiwwa Ano, u běžných lidí tohle dělám. Ale to je tak dobrý kamarád, že jsem mu na rovinu řekla, že když to nestihne říct do deseti minut, tak už vede monolog a já na něj nehodlám reagovat :jazyk: K tématu, nemám ráda oslovení Zděnku, protože takové jméno není, jedině Zdeněk! A taky nesnáším strkání -ová k cizím ženským příjmením. Jak vidím nebo slyším Alicia Keysová nebo Christina Aquilleraová (ani to napsat neumím!), tak je mi na :poblion: Ty ženy se tak nejmenují. Paní Nováková taky není Nováčková :mrgreen:

Mě běsí Šarapovovovová. Tohle nepochopím nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116252
14.11.17 09:54
@Reflex píše:
To se říká myslím v Ostravě. Vlastně, když se nad tím zamyslíš, logicky to není špatně. K čí vůli? K vůli mámy (kvůli koho). Komu k vůli? K vůli mámě (kvůli komu).

to jsi dobrá, že jsi to rozklíčovala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
14.11.17 10:12

@Reflex Do toho já nejdu, co se říká v Ostravě a co v Praze :mrgreen: Já to neříkám proto, protože je to blbě. Šarapovovo… je přesně ono!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
14.11.17 10:15

Ale pravda, když by to bylo o vůli, tak k vůli mámy (k její vůli). Ale kvůli mámě (proč, kvůli komu). Je to rozdíl. Takže kvůli mámy nee blee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
14.11.17 12:21
@Verenicka píše:
Ale pravda, když by to bylo o vůli, tak k vůli mámy (k její vůli). Ale kvůli mámě (proč, kvůli komu). Je to rozdíl. Takže kvůli mámy nee blee :mrgreen:

Tak ono to původně etymologicky je o vůli, jen se v různých místech ustálilo jiné spojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí