Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem tady na chvilinku,jdu se napapat s malým a koukat ordinaci.Byli sme dneska v lidlu nakoupit a pak jsem šla ke kámošce,se podívat na mimi.Je hrozně hezká a zlatunká,hned bych šla do dalšího. ![]()
Jinak malej mi bude zase asi nemocnej,se stěžuje,že ho bolí v krku,tak jsem docela zvědavá.ale snad ho to projde. ![]()
No, tak som to prechladnutie úspešne od detí chytila
Síce nemám horúčky, ale kýcham už druhé deň a pokožku pod nosom mám už od smrkania úplne zodratú… ![]()
Gabi, no aby som to do 40 stihla. Druhe by som chcela mat najneskor do 35, ale clovek mieni a Pan Boh meni. Uvidime.
Dizertacku pisem z elektrochemie, ale mam to s veducou dohodnute tak, ze by to nemalo byt tazke na pisanie. Keby sa mi len do toho chcelo uz teraz pred porodom, aby som aspon polku stihla. No teraz uz myslim len na maleho a porod, nie som schopna sa sustredit na pisanie.
Tak baby,skukla som ordinaci,vysprchovala,idem tatuldovi nachystat ešte večeru,umyt zuby a spinkat-som poriadne unavená.Tak prajem dobrú noc ![]()
ja zas docela fičim na Ulici:))) tie serialy to je zavislost, človek sa tak do toho dostane že preživa s tymi postavami realny život. stretnut niekoho z negativnych postav na ulici, tak mu človek aj niečo povie
![]()
a čo ostatne, ake serialy alebo filmy pozeráte?
Tak BLACKY,já pozerám najčastejšie na ULICI,ORDINACI a COMEBACK.To sú moje oblúbené.A čo ako sa inak cítiš?
Ja som vypila kávičku,umyla riad a trocha uklidila a čakám na sestru-má sa stavit na kafčo.Pobede chceme na prechádzku,ale bez tatulda-je totiž až do večera v práci a zajtra dostal príkazom,že musí na rannú.
Inak malý mi je zasa prechladnutý-už aby skončila zima,bo hroza
![]()
Ja najradsej pozeram Ulici, ine serialy ma tak moc nedrzia. Ale ceske filmy, to je nieco ine, tie si rada pozriem vsetky.
ved to..už aby skončila zima…juuj..zo strechy také kusy snehu padaju..skoro nám psa zabilo:( nie to že ledva chudák starý pajdá a ešte aj toto..:(
ja sa flákam nejako od rána
, musela som mrknut na krasokorčulovanie..to je moja druhá vášen…Lisczaka moc nemusím..príde mi trošku slizký:( ale taký Pljusčenko, Joubert, van den Perren - síce už trošku namyslení ale moc im už roky fandím.. a moc príjmne prekvapil Březina..týto prechádzajuci juniory do seniorov teda korčuluju..mám pocit, že na buducich olympijských hrách budeme ešte pozerat ako sa to prestrieda..
joooo..Ulica je suuuuper…čo si myslíte o tých vztahoch čo su tam?
mna nadnáša teraz strašne zo stoličky Beda a Lucia:((vrrr… a som rada že Vanda konečne dostala po prstoch..nemala som ju moc rada..:( tam na tu Ulicu je stále na čo pozerať..stále to niekam graduje..Som zvedavá na Gabinu a maličkého:)))aké to mali komplikované a zvrtli to strašne príjemným smerom:)
BLACKY,v ulici je to zaujímavé preto,že sa tam stále niečo deje,a najviac ma dorazilo ako si Aničkina najlepšia kámoška začala s Bedou,ostuda.Chudák Anička,je mi jej lúto a najhoršie bude,ked zistí s kým ju Bedřich podvádza.
Ale aj Ordinace bola zaujímavá-tam je to tiež dost napeté.
A čo inak baby porábate?Ja práve dala spinkat mojho choručkého anjelika a idem sa naobedovat a spravit kafe.Potom nakúpit a rýchlo domov ožehlit.Nechce sa mi moc,no tých pár vecí zmáknem
![]()
Teda mne sa to snad zda, ale tu sa furt zehli ![]()
U nas zapinam zehlicku az ked muz zufalo pozera do skrine na kopu kosiel, jasne ze nevyzehlenych- ja teda zehlim len to a rifle
Tak Anicka mala teplotu, vcera sme boli u dr- nastastie je len zahlienena, ale ma zelenozlte sopliky- dostala pamycon. Na kasel davam hedelix a dufam, ze ju to rychlo prejde. Dnes teda uz vypada dobre, uz i sunar vypila- vcera skoro nepila- teda mlieko vobec, len caj
Ja sa chystam na ples- som si holila nohy a podpazie. Mam mokru hlavu, musim nieco vymysliet, co s vlasmi, namalovat sa..... a vecer pride babicka, bude s detmi
no a inak.........na ulicu som sa divala naposledy- neviem, obcas poocku sa kuknem, ale netusim, kdo je Vanda?
Na ordinaciu sa teraz divam, ale len preto, ze to zase dostava grady........proste ucuravam z Mazla a jeho vychovy
no a este ma bavia dvaja kohuti Pusac a Frantik
ALe teraz sa mi paci serial na CT Vypravej a At ziji rytiri- jenze ten dnes konci a neuvidim ho ![]()
A este som chcela......
Mojim detom hodne doma spievam- sice falosne, ale bavi ma to.
Dievcata, mam problem, od kazdej piesnicky viem len 1 sloku max dve.
Mozete mi pomoct?
Tam okolo valalalalala tecie riecka Ondava
Tota Heľpa Žalo dievča trávu a aj ine.......
http://www.videorohal.com/…a-ondava/378
http://www.videorohal.com/…ne-mesto/309
http://www.videorohal.com/…ludoviek/478
Dievčatá, nechcete prísť žehliť aj ku mne? ![]()
So seriálmi sak vám nepridám, žiaden nesledujem, len také, čo zoženieme na počítač…
KATKA,tak čo iné mám robit-navarené som mala zo včera,umyté riady mám,upratané tiež,malý mi spinká a priatel príde až večer z práce.Tak docela nuda,tak aspon nejak ju musím zahnat a pri žehlení rýchlo ubehne čas.Na ten ples sa už určite tešíš,však?Poriadne si to uži.
Gabika,kludne pošli prádlo,ja Ti ožehlím.Prečo nie.-aspon mi to rýchlejšie ubehne
![]()
Kvetinka, prečo dvojčatá? Do kedy chceš mať „odrodené“? Mmch, mojej sesternici sa dvojčatá podarili, tak majú tri deti neplánovane
Z akého oboru píšeš dizertačku? S dieťaťom to síce pôjde, ale zrejme nie úplne hneď a bude to náročnejšie… Ja som končila (síce len Bc.) s ročným Radkom, a bolo to náročné, písala som po nociach, pomedzito chodila kojiť…