Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak mam pořád dylema. Blondeale láká,ale nejsem si jistá na 100%.. chci si vlasy prodloužit..abych je mela aspon pod opatky..takze premyslim ci si prodloužit blond ci barvu co mam ted..takova zrzava
@Janis7 píše:
Zde prikladam sve foto jako tmavovlasky..jinak na te prvni fotce jsem ja
Za mě rozhodně toto - vynikají Ti rty a ňadra. Proč jít proti přírodě?
Blond Tě moc uzemňuje.
@Janis7 Klidne bych do blond barvy sla, bude Vám slušet.Budete výraznejsi.
@ka2ka
Me se blondynky libi a myslim ze jich moc neni…takze za vás,bych spíš mela zustat zrzka?
Jee, nechci se Tě dotknout, ale doufám, že se někdy taky usmíváš a netváříš se takhle pořád ![]()
@Janis7 být tebou tak zůstanu zrzka, odbarvených blondýn je spousta a je to obvyklý, zrzek tolik není takže spíš upoutáš ![]()
@tininas no nevim..ona to zas tak byrazna zrzava neni..jde i do svetle hnedA..jjinak se tam tvářim hrozne tak tp pmluvte
![]()
@dedrichov
Jasne ze usmívam..jen jsem nenasla lepsi fotku,momentálně
![]()
@Janis7 píše:
@dedrichov
Jasne ze usmívam..jen jsem nenasla lepsi fotku,momentálně![]()
tak super, usměvavá tvář zvýrazní obličej více, než blond vlasy. Tohle Ti podle mě sluší více
Za mě blond rozhodně ne! (Nic proti blondýnám) Takhle jsi rajcovní zrzka, blond by byla umělá, na první pohled zřejmé, že není přírodní …
Takhle vypadam bez uprav…tak co myslite? Je to takova zrzavo blondato hneda barva..mozna bude lepsi blond?
@Janis7 píše:
@tininas no nevim..ona to zas tak byrazna zrzava neni..jde i do svetle hnedA..jjinak se tam tvářim hrozne tak tp pmluvte![]()
Jsi něco mezi Liv Tayler a Agátou Prachařovou.
Potenciál tam je - o tom žádná.