Smajlíci – jaké a jak vkládat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vvv
1364
9.6.07 16:47

:pocitac: :pankac: :-)
Zkouška hejblátek :-)
Ještě mi tam chybí ten, co tluče hlavou do zdi :dance:

Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
10.6.07 20:20

Aha, není tam - zkusím ho protlačit :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
10.6.07 22:16

Lesi a kdyz uz se tady tak bavime.. od zacatku meho pusobeni na emimi tak nejak bojuji s tim, ze ve fotogalerii nemohu pouzivat smajliky.. proste at klikam na ne jak chci tak se mi ten kod proste nezobrazi na tom textovem radku…
myslim, ze takhle bojuje vice holek co jsme se tak i bavily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
10.6.07 23:40

Ahoj, to je fakt, vím o tom, ale mám nepěkný dojem, že jsem na to už nejméně dvakrát zapomněla, bo mě oznámení o nefungujících smajlích ve fotogalerii chytne pokaždé na cestách…

Prosím, za týden se mi ozvi a pořádně důrazně, ju? Jsem zase mimo domov… A na tuty bych to opět vypustila z hlavy…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
10.6.07 23:44

…nevím, jak je to s autorskými právy, ale je jich tam přehršle, takže minutku budete psát vzkaz a pět minut hledat smajlíka… http://www.sirmi.ic.cz/smajl/38.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
12.6.07 23:58

XBublax,
no supr,Kopřivnický bazén (koupák) je skvělý,taky se tam rádi cachtáme :-P To prostředí,příroda :arrow: nádhera a na minigolf taky chodíme :pankac:
To je sranda,taková náhoda…ještě jsem tu nepotkala někoho,kdo to tam zná :wink: Nějak není náš kraj moc plodný či co.. :nevim:

A jinak se přidávám k holkám,bylo by prima mít smajly na očích a nemuset je rozklikávat… :potlesk:

Jo a Lesi,Jeje má recht,je nás alespoň z února víc,kterým nejdou přidávat smajlíci do kometnáře ve fotogalerii :-( :-( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
13.6.07 00:04

Petiso, už jsem to hlásila Petrovi, ale musí se to odzkoušet - což s mým současným připojením je fakt problém :( Do fotogalerie se fakt téměř nemám šanci dostat…

Musíte mě odchytnout v pondělí a připomenout mi to, ju?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
13.6.07 06:24

Budoucí snažilky děkujíííí za krásné smajlíky a každé další zlepšení vítají.
Jste šikovní a díky Vám nás to tu baví.
Děkujeme :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
7.11.07 22:47

Ahoj, mě taky nejdou dávat smajlíci u fotek. A ještě jsem si chtěla dát nějakého jiného smajlíka (ne z emimina) nebo fotku pod nick, a nejde mi to. To jsem měla foku i na 80×80. Jinak mi to ukazuje, že to musí být menší než 6 kB
 http://www.sirmi.ic.cz/smajl/38.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
7.12.10 20:47

ahoj, jak se vkladaji ti velci pohyblivi smajlici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
4.9.11 14:45

Smajlíci

Jací vám chybí smajlíci????

Ráda bych (nejen já) uvítala smajlíka slintajicího. Z důvodu slušného vyjadřování by nebyl na škodu ani „srací“.

Jací další smajli chybí vám???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.9.11 15:07
nosanek píše:

Ráda bych (nejen já) uvítala smajlíka slintajicího. Z důvodu slušného vyjadřování by nebyl na škodu ani „srací“.

Občas by se v diskuzích hodil smajlík „polib mi prdel“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
4.9.11 17:24
nosanek píše:

Nejvíc mi asi chybí smajlík ťukající si na čelo. Ten bych teda využila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
4.9.11 18:23
Bersaba píše:
nosanek píše:

Nejvíc mi asi chybí smajlík ťukající si na čelo. Ten bych teda využila. :mrgreen:

Přesně tak :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
19.8.13 11:07

Ahoj, zkouším obnovit :oops:

Máme s holkama uzavřenou skupinu a dost nám chybí dva smajlíci… chtěly bychom o ně požádat.

1. smajlík ťukající si na čelo (jak to tak čtu tak by ho rádo více uživatelek :D )
  2. Modlící se smajlík (Když řeba chválíme šikovné děti a doufáme, že jim to vydrží)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová