Smrt Češky v Egyptě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22772
27.7.17 13:55
@Šmoulice píše:
Ok, sorry. Tak 90% jsou paštikáři. Většina lidí co jedou do Chorvatska sebou táhnou zásoby, jako by tam měl být hladomor :roll:

Jako jo, taky nejsem fanoušek těch zavařených gulášů a svíčkových ve sklenicích a konzerv s vepřovým ve vlastní šťávě. Ale tak co - když jim to tak vyhovuje, je to jejich dovolená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
27.7.17 13:57
@Šmoulice píše:
Ok, sorry. Tak 90% jsou paštikáři. Většina lidí co jedou do Chorvatska sebou táhnou zásoby, jako by tam měl být hladomor :roll:

Nevěř tomu. V restauracích je velmi zhusta slyšet čeština. Měla bys vidět, co všechno s sebou táhnou Němci nebo třeba Švédové. V obchodech je naprosto všechno, dokonce jsem teď viděla i čerstvou jehněčí hlavu ještě s očima, takže nabídka převelká. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.17 13:57
@Fannta píše:
@terinka4444 projeli jsme pulku polska. Od krakova po lebu. Krasne ciste more a spousty zadtavek, treba klatryn, hradu, no hned bych se vratila, ale bez malych deti.

Tam se chystáme příští rok, do Sloviňského národního parku na duny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.17 13:59
@Šmoulice píše:
Jste vyjímka… Moc takových není :(

Proč asi… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22772
27.7.17 14:00

@Gába27 Taky myslim, že ty „zaprděný čecháčky - paštikáře“ ze sebe děláme těma řečma jen my sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.7.17 14:04
@Fannta píše:
V tastrach zabijel muslim? Neslysela jsem

aha, takže tragická smrt je jen ta, kdy tě zabije muslim. Tak to potom jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15066
27.7.17 14:05
@Gába27 píše:
My jsme teď zajeli Chorvatsko za 11 hodin. Kde máš těch 24 hod.? Nesmíš vyjet v pátek a v termínu, kdy se Německo stěhuje k Jadranu, protože jim začínají prázdniny. :D

Nám to trvalo osm hodin a nikde žádná kolona, tak nevím, asi děti štěstěny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.7.17 14:06
@Šmoulice píše:
My jsme si taky říkali, že příště radši Rakousko. Sice je to o 200 km dál, ale zase za stejný čas a defakto po dálnici až na místo.
Z dálnice pak sjedeš cca 20 km před cílem a kolikrát jsou to tak krásný a široký cesty, že si jak na dálnici připadáš. :mrgreen:
Chlap se minulej týden vrátil z Itálie z Alp. Byl nadšenej. :mrgreen: :mrgreen:
Příště Slovensko nebrat :-D

no já na to Slovensko jela 700km, a to jsme si dali. Jo jo italský Alpy taky můžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15465
27.7.17 14:07
@terinka4444 píše:
no já na to Slovensko jela 700km, a to jsme si dali. Jo jo italský Alpy taky můžu.

700? :roll: blázne :roll: To by mě mohlo teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
27.7.17 14:08
@boball píše:
Nám to trvalo osm hodin a nikde žádná kolona, tak nevím, asi děti štěstěny :lol:

Nevím odkud jste, ale je jasné, že třeba Brňáci a Jižní Morava to má asi o ty tři hoďky méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.7.17 14:08
@marin píše:
@terinka4444 díky. A chodila jste i mimo rezort?

jistěže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15066
27.7.17 14:10
@Gába27 píše:
Nevím odkud jste, ale je jasné, že třeba Brňáci a Jižní Morava to má asi o ty tři hoďky méně.

Jižní čechy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.7.17 14:10
@Šmoulice píše:
700? :roll: blázne :roll: To by mě mohlo teda… [/citace
jo, nadávala jsem si tedy horšími výrazy než bláznem, začalo to hned na prvním zúžení D1 a v Čadci už jsem byla úplně na mrtvici. Já bych za tu dobu doletěla na Srí Lanku snad :zed: a pak jsme si koupili 3 dny v Tatralandii a 2 dny v Bešeňové, já jsme v životě neviděla pohromadě tolik lidí :mrgreen: Pěkná dovča. Zlatej prázdenj útes v Egyptě :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15066
27.7.17 14:11

Zajímalo by mne, jak jsou na tom ostatní pobodané ženy. Nikde nic nepíšou, ticho po pěšině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.7.17 14:12
@Gába27 píše:
Nevěř tomu. V restauracích je velmi zhusta slyšet čeština. Měla bys vidět, co všechno s sebou táhnou Němci nebo třeba Švédové. V obchodech je naprosto všechno, dokonce jsem teď viděla i čerstvou jehněčí hlavu ještě s očima, takže nabídka převelká. :lol:

měli u toho kýbl na zvracení? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová