Smrt tchána, muž to nese těžce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148761
2.1.17 17:50
@Jitusee píše:
@Anna766 Prosim te proc mi podsouvas neco, co jsem nikde nenapsala? To je přesně ono! V diskuzi jsem te vlastne ani nevidela a ted mi tedy budeš psat nejaky blbosti, aniž bys vubec moje komentáře zpětne četla.

Diskuzi mám přečtenou, představ si to. A ne nepotřebuju komentovat každého kdo sem i jinam napíše jako ty. Přesto si udělám a dělám obrázek o uvažování druhých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
2.1.17 17:59

@Anna766 Jsem asi uplne natvrdla, ale ja tvým připomínkám na mou osobu nějak nerozumím :lol: Jsi hotova vědma covece, jake štěstí ze zrovna na me sis udelala cas i obrázek :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148761
2.1.17 18:03
@Jitusee píše:
@Anna766 Jsem asi uplne natvrdla, ale ja tvým připomínkám na mou osobu nějak nerozumím :lol: Jsi hotova vědma covece, jake štěstí ze zrovna na me sis udelala cas i obrázek :kytka: :mavam:

Není čemu nerozumět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80082
2.1.17 18:32

Nejlepší je, že ty tu obhajuješ zakladatelku, která se možná skutečně jen blbě vyjádřila - a která se vůbec nějakým vysvětlením neobtěžuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
2.1.17 20:16

@inkakřivák Třeba se věnuje manželovi, to jste ji tady prece doporucovaly. To bych ji nezazlivala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
2.1.17 20:22
@Jitusee píše:
Holky, ja si opravdu myslim, ze to cele zbytečne nadsazujete. Myslim, ze v tehle konverzaci nefiguruje nikdo (včetně zakladatelky ) komu by bylo lhostejné utrpení blízkého člověka. Pouze se tady některé chytají nešťastných formulaci a slovíček, aby se mohly uplne zbytečne pohorsovat a plácat se vzájemne po ramenou, ze nastesti je stale par empatickych a správne jednajících, jako například ony.

souhlasím, některé diskuze jsou tu až zbytečně vyhrocené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80082
3.1.17 10:23

Nic nevyčítám, jenom mne to pobavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie