Skvělý vztah snacha a tchýně, je to normální?

22.7.14 14:57

snacha a tchýně, je to normální?

Je to normální, aby tchýně a snacha dělaly v jednom podniku, seděly naproti sobě a pak se setkávaly ještě po práci na dvě hodiny a pořád si měly o čem mluvit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6836
22.7.14 14:59

Je to normální, proč ne? Je super vědět, že to někde klape :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
22.7.14 15:00

Normální to asi moc není, nicméně určitě to je dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
22.7.14 15:00

Pokud si rozumí jako dvě ženské nevidím problém. Ale řekla bych že je to hodně ojedinelý jev :) Když vezmu ze svého okolí tak 2 takové připady bych si uměla představit, ten zbytek (včetně mě) by se z toho zbláznil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.14 15:04

No právě, jedná se o mojí budoucí tchýni a manželku mého budoucího švagra, tak se mi to zdá nějaké divné, když svojí matku tak často nenavštěvuje (žádný problém mezi sebou nemají), ale tchýni ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
22.7.14 15:05

@apolenkaka To je krásné. :dance: tak by se mi to líbilo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
22.7.14 15:07

Jo táááák. Ty bys chtěla taky, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.14 15:07

Podle mě proč ne.
My děláme s mužem v jednom podniku, dokonce spolu sedíme v kanceláři. Už 6 let:-)

• Citovat
  • Upravit
3931
22.7.14 15:09

Nechápu co by na tom mělo bejt nenormálního? Já když se nudím tak taky jedu pokecat s tchýní prostě máme kamarádskej vztah ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
22.7.14 15:11

Normální ve smyslu běžné určitě ne, normální tak, jakože je nemusíte akutně hospitalizovat na psychiatrii, určitě ano. Tak jen aby to vydrželo (ha, hned jsem pesimistická, to je z těch story, co tu člověk věčně čte :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
22.7.14 15:12

A to jim to jako závidíš? Tak si prostě rozuměj. Zapoj se taky.
Jinak pro mnoho lidí bylo nepochopitelný, že mojí nejbližší kamarádkou v dětství a pubertě byla moje vlastní sestřenice. Byly jsme si hodně blízké, chodily na stejnou základku, trávily spolu čas o přestávkách i po škole, o víkendech atd. a spousta lidí to nechápala, jak můžeme být kamarádky a zároveň sestřenice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.14 15:12
@klarushka píše:
Nechápu co by na tom mělo bejt nenormálního? Já když se nudím tak taky jedu pokecat s tchýní prostě máme kamarádskej vztah ;).

Jedeš, po práci, ale ony spolu jsou osm hodin v práci, a pak ještě dvě hodiny po práci. Já jsem se s tím ještě nikde nesetkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.14 15:15

Nechci se moc zapojovat, protože, když řeknu svůj názor, skoro tchýně na něj pořádně ani neodpoví, spíš mi to řekne, až další den, co si myslí (po tom co to probere se skoro švagrovou) 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
22.7.14 15:16

@apolenkaka Ale tak snad v te praci pracuji, ne? To spolu take nemusi promluvit za cely den ani slovo, i kdyz sedi v jedne kancelari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
22.7.14 15:17
@apolenkaka píše:
Je to normální, aby tchýně a snacha dělaly v jednom podniku, seděly naproti sobě a pak se setkávaly ještě po práci na dvě hodiny a pořád si měly o čem mluvit?

je to fajn každopádně :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová