Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@D888 chápu, že se pozorujes a chytas každého příznaku. Ve finále uhnizdovani vůbec nepoznáš (někdo při uhnizdovani maximálně lehce jeden den zakrývací nebo špiní). Bílý výtok zpusobuje vysoký progesteron, který po ovulaci tvoří žluté tělísko. A ty bolesti vaječníku zase právě to žluté tělísko, které může dorůstat do 2-6 cm. Některý měsíc bolesti po ovulaci nemám a některý téměř po celou dobu od ovulace do ms (záleží nejspíš na velikosti žlutého tělíska a na jeho umístění, kde se ve vaječníku nachází). Na příznaky i na uhnizdovani máš ještě brzo
většinou k uhnizdovani dochází mezi 7-10 DPO, kdy můžeš ael taky vůbec nemusíš mít nidacni špinění/krvácení. Takže klid, nohy v teple a ono to přijde ![]()
Holky mám dotaz ohledně vitamínů, myslíte, že je lepší brát D, C, zinek, kyselinu listovou zvlášť, nebo je ok tenhle doplněk, kde by mělo být vše potřebné?
Beggs Fertility + Pregnancy COMPLEX (60 kapslí)
Je tady někdo, kdo tomu více rozumí prosím? 😊
Ja bych ho klidne brala
neni vubec spatnej. Ja beru kazdy zvlast ale z tech vylozene levnych neni Beggs spatnej.
Me teda teplota porad „dole“ prvni vzestup nejaky 3 dny zpet a ted se to drzi.. vubec nechapu, hlen byl, pozitivni test taky, vcera bolelo bricho ale teplota nic..
Ahoj holky tak jsem tu zase, zatim druhy den zpozdeni. Testy sem si delala pred zpozdenim a nic tak cekam. Jsem zvedava. Mam chut hned jit si koupit test ale nez videt jednu carku, radeji pockam. Ano dva dny nejsou asi moc ale ja mam vzdy ms presne na den, presne i trvani a vse. ![]()
@Mmiisskkaa204 píše: Více
Já mám jeden den do MS a včera sem testovala a nic bílo. Tak teď čekám co a jak prostě.
Holky a jaký máte zkušenosti s drmkem? Včera jsem ho objednala, ale všude se to dost rozchází, jestli celý cyklus nebo až po ovulaci. Mám dlouhé cykly, ovulaci až kolem 20 dne a LF kolem 15 dní, tak abych neudělala něco špatně a ještě víc si to nerozhodila. Jen připomínám v září SP v 7tt a teď biochemické, takže u mě bude problém spíš v udržení, ale můj doktor mi na to zatím asi nic nenapíše. Tak dekuju za rady 😊
Holky pořád tady čtu jak se všechny snažíte a my snad ani nezačneme
po tom vyndání tělíska stále krvácím a ne zrovna málo
jdou že mě šílený kusy a nevím jestli je to tak v pořádku
už takhle hodně krvácím od soboty a pořád se mi zdá že to nemá konce.
Manžel se mě každý den ptá jestli už a já pořád ještě ne
a to mi podle kalendáře dnes začíná plodné období a ovulace by měla být za týden tak sem zvědavá kdy se toho dočkám a skončí mi to
![]()
@Anastaria.mahan děkuji holky ono asi jak moc chci tak už se chytam každé blbosti 🙈 no nic podle toho co píšete tak opět zase nic 🤷🏼♀️tak snad příští měsíc
![]()
@D888 To je normalni
ja jsem fakt u 80% cyklu byla na 100% presvedcena ze jsem tehotna a opravdu jsem x tech priznaku mela. Pozorujes se, takze si plno veci co by sis normalne ani nevsimla prave vsimas az moc ![]()
@Vendy325 je to jedno, jestli bereš vitamíny zvlášť nebo mulťák. Záleží na mg „prvku“ v jedné tabletě. Vitamíny zvlášť toho mohou mít víc a většinou mají, ale není to tak vždy. Zase bych předpokládala, že v tom mulťáku bude potřebné množství a víc už tělo třeba pravděpodobně nezpracuje. 🙂 Našla bych si, kolik by mělo tělo denně přijmout, pokud se snažíte, a porovnala s tabulkou hodnot na krabičce. 😊 Já mám teda vše zvlášť, ale to spíš proto, že mě vitamíny a různé doplňky fakt baví obecně zkoumat🙂
Příspěvek upraven 15.01.25 v 09:48