Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2376
21.4.25 17:58

@tynkkka mne nerozhodil nic a to jsem pila asi tři hrnky denně. Ale dva cykly jsme se nesnazili, takže nevím jak chodila třeba ovu 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1286
21.4.25 17:58

@tynkkka Po obou revizích se mi vrátila obvyklá 5ti denní ms :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
21.4.25 17:59

@tynkkka ja mam slabou, po vysazeni HA mi postupne behem roku a pul zeslabla z 5 dni na 2 dny stredniho krvaceni a pak uz jen spineni. Pak jsem otehotnela, bylo ZT, spontanni potrat a MS je furt stejna jako pred otehotnenim.
Moje OB rikala ze je to v pohode dokud tece nejaka krev a v CAR mi meri pokazdy sliznici a rikaji ze je dobra, mam kolem 10mm, takze to dal neresim :nevim: kontryhel s tim nic neudelal, budu ho ted menit za malinik.

• Citovat
  • Upravit
903
21.4.25 18:07

Me se po revizi jen prodloužily cykly ale ze me vždycky teče hodně krve …posledních pár cyklů mam pocit prvni den ze vykrvácím vůbec nevim čím to je 🙈 taky si říkám jestli to neni nějaké špatné znamení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
21.4.25 18:11

@tynkkka asi záleží, co myslíš tou slabou ms…může to být problém se sliznicí nebo progesteronem…ale taky to může být úplně normální ms. Ono se to těžko nějak pozná, každej tu intenzitu asi hodnotí subjektivně. 🙂 Určitě by to nemělo být jenom špinění. Já měla v 15 taky úplně jinou intenzitu než teď ve 29, přirozeně se to srovná, ale občas taky přemýšlím, jestli je to dostatečné, sliznice ale roste pěkně, tak to neřeším. Jak intenzivní ji máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
21.4.25 18:12

@Sisi 14 já mám třeba cely život silnou ms a vysokou sliznici 😊 po těhu trochu lepší, ale i tak mi celkově trvá týden a první dva dny jsou masakr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
21.4.25 18:13

@Mojzi Maliník už mám taky na cestě a asi přidám i ten kontryhel, vyměním to místo gynexu a když nepřijde změna, asi to taky budu konzultovat s gyn :nevim:
@Sisi 14 a nebereš taky nějaký doplňky na růst sliznice, že by to bylo z toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
21.4.25 18:16

@Ladyanyz jeee, pěkný dušík nakonec, tak jsem zvědavá na další ❤️ 🙏🏻 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
21.4.25 18:17

@Barbu.Au jj, já jsem je zkoušela (ty růžové tz z Amazonu). Koukala jsem, jak slábnou po ovitrelle. Naopak jsem ale měla už růží E bílé a na mamatestech pořád silnější čárku :think: :nevim: 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
21.4.25 18:17

@tynkkka jediné co jsem chvíli doplňovala je vitamin K2 ale ten může naopak spis krev “srážet “ tak mi bylo divný že by mi z toho tolik tekla 🙈
Ale jinak je pravda že celoživotně mám proste silnou MS v pubertě jsem i často zvracela z bolestí a i ta intenzita byla třeba 5-6 dni a ted zo mam okolo 6-7 dni plus nějaké špinění před tím občas mi přijde ze to mam 10 dnu 🙈 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
21.4.25 18:18

@Majdalenka02 no ta intenzita se taky popisuje dost subjektivně 😀 první dva dny mám to, co pro mě bylo dřív normální 3.-5
den. Teď třetí den mi už stačí jen intimka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
21.4.25 18:20

@tynkkka ja gynex beru, ale spis kvuli tomu ze diky nemu nemam PMS, nebo jen minimalne :)

• Citovat
  • Upravit
1389
21.4.25 18:23

@tynkkka já vím no, proto se v tom těžko orientuje a ty ml, co někde udávají si člověk taky dost těžko představí…😃 A dřív myslíš jako pred těmi 12 lety? 🙂 A kolik ti bylo? 🙂 Jestli to je hodně velký rozdíl, tak bych to asi zkonzultovala na gyndě. Mně se intenzita výrazně změnila tak okolo 21 a doktor mi řekl, že je to úplně normální, že se ty hormony postupně vyrovnávají. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1286
21.4.25 18:28

@bacova.mi Jo, já musím být prostě exot :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
21.4.25 18:38

@Majdalenka02 začala jsem v 17-18 letech, tak je pravda, že v tu dobu hormony byly úplně někde jinde. No uvidím, zkusím ten kontryhel ještě, ale je i možné, že to takhle budu mít normálně 🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí