Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám otázku ![]()
Včera jsem byla na steru z čípku kvůli čípku a rovnou mi brala i ten stěr ve 35letech na HPV, celkem 3 kusy.
No můj dotaz, jsem po potratu tabletou 10.10,menses nikde nebyl, v pátek potvrzena ovulace testem a ted podle bazalni teploty, která stoupá asi taky potvrzena. No nicméně kdyz jdu na WC mám toaletak od krve, na vložce zatím nic, může to být způsobené stěrem, nebo to prostě dostávám ![]()
@Abi2025 Za mě to může být tím stěrem. Na druhou stranu, já už zažila i cykly se standardní délkou LF a špiněním/slabým krvácením od ovulace až do opravdové menstruace nebo třeba s ultra krátkou LF a rozjezdem menstruace i přes vysokou teplotu takto krátce po ovulaci. Ty hormony si kolikrát dělají co chtějí. Takže možnosti jsou podle mého obě. Asi jsem moc nepomohla..
@Ddd25 píše: Více
@Ddd25 a ještě jsem četla, že po ovulaci je ten čípek prokrvený nejvíce, no… sakra, kdybych alespoň věděla ![]()
Chci následující cyklus zkusit Clostil, tak abych věděla, jestli to je menses ![]()
@Abi2025 Ahoj, mě vždy Dr. upozorňuje, ať se nelekam, že po stěru můžu špinit.
Pochopitelně to muze být i pomalý začátek MS.
@Abi2025 budeš nasazovat i přesto, že ovulace přirozeně probíhá? Doktorka ti včera ovulaci nepotvrdila? teda otázka platí za předpokladu, že se nepletu a používá se to na stimulaci ovulace ![]()
@Rwk píše: Více
To i mě, vždy se ptá jestli mam sebou intimku, ale takto jsem to ještě nezažila ![]()
@Ddd25 píše: Více
Tak po konzultaci s lékařem v srpnu mi to napsal, tak to jedno balení vyzkouším, snad to nepokazim. Jinak to bude asi menstruace, tak jsem ráda ![]()
@nevim1718 píše: Více
Jojo už je, odchází i sliznice…
tak jsem rada a snad další cyklus bude ten šťastnější ![]()
@bonsaj493
i když u mě minule nedošlo ani na transfer, tak tomu moc nevěřím, ale takový pozitivní test před Vánocemi, to by byla paráda, co?
tak snad se nám poštěstí 
Třeba budeme testovat podobně, tak si dáme vědět