Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6337
17.8.12 20:29
No tak to je teda parada, ja chci celkem 4deti..mit hned 3najednou, to je frajerinka;) gratulace velika :kytka:
@kamillka2 píše:
AHOJ dlouho jsem tu nebyla ale 15.8. Jsem se dozvěděla že čekáme ♥♥♥ trojcatka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
17.8.12 20:35

@kamillka2 tak preji hoooodne zdravíčka a gratuluji 3× :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
17.8.12 21:47

Kamilka: ty jo!!!

Agri: díky za tip.

Eedi: nic si z toho nedělej, já jsem dneska taky pěkně panikařila.

Šíša: díky za energii.

Holky, nějak se to uklidnilo. Zatím dobrý. :) Díky, že na mě myslíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
17.8.12 22:09

Kamilko, tak to je luxusní, a to ty 2 budou jednovaječná a to třetí samo??? :lol: Já tomu moc nerozumím, ale moc Ti to přeji a zároveň závidím…drž se kočko, je to krása :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
18.8.12 08:46

Holky, včera jsem si studovala tu knížku o jídíle (díky šíšo) a tam jsem se dočetla, že dvojčata jsou častá z převitamínování. Trochu mě to překvapilo. Nějak si neumím technicky představit, že mám 1 embyjko a ono se díky hodně vitamínu B v těle rozdělí na 2? Jsem fakt nevzdělaná… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
18.8.12 09:05

Nic se nesmí přehánět…mě gynekolog řekl, když jsem mu tenkrát řekla, že se už snažíme o miminko, ať jím kyselinu listovou a jestli jím ovoce a zeleninu, ať do sebe nic jiného necpu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
18.8.12 09:44

Capel, nevím, co máš za knížku, ale ještě jsem to neslyšela :) Je to spíš záležitost genetiky než jídla. Ty jednovaječné dvojčata určitě. A dvouvaječné :?:… Já zas četla nějakou studii, podle které je vyšší šance na dvojčata, pokud jíš hodně masa a mléka v zemích, kde se používá v chovu krav růstový hormon (na zvýšení produkce mléka). Ten nějak stimuluje naše ovaria k růstu folikulů.
Jinak kdo ví, co s naší reprodukcí dělají ty hormony a antibiotika, které se rvou do drůbeže… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
18.8.12 09:45

Kamilko, teda, to budeš supemáma!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
18.8.12 17:28
To ses v ni docetla vic nez ja;)hele za chvilicku ti budu moct doporucit jeste jednu udajne skvelou cetbu(zatim sama cekam na doruceni)..Zdrave tehotenstvi, prirozeny porod..pry je to jedina knizka na trhu, kterou ma opravdu na tato temata cenu cist..tak jsem zvedava.. :hug:
@Capelucita píše:
Holky, včera jsem si studovala tu knížku o jídíle (díky šíšo) a tam jsem se dočetla, že dvojčata jsou častá z převitamínování. Trochu mě to překvapilo. Nějak si neumím technicky představit, že mám 1 embyjko a ono se díky hodně vitamínu B v těle rozdělí na 2? Jsem fakt nevzdělaná… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
18.8.12 21:03

Šíša: tak na další knihu se těším, já jsem knihomol. :)

Holky, ráno jsem si dala další testík - a čárka sílí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
18.8.12 22:11
No proto ti o ni pisu;)uz se ji taky nemuzu dockat..a na to vase miminecko ja se ti tak tesiiim!! :dance: :hug: :dance: statecna maminka s jeste statecnejsim bojovnickem, moc si to zaslouzite po tom vsem! dal posilam energy;)
@Capelucita píše: Šíša: tak na další knihu se těším, já jsem knihomol. :)Holky, ráno jsem si dala další testík - a čárka sílí. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
19.8.12 14:06

Ad rybí tuk. Osobně nehraju na kvantitu (stejně toho jím o hodně míň než je doporučená denní dávka, mám to spíš na přilepšenou), ale nedám dopustit na výrobky od PharmaNord. Dřív jsem zobala jejich listovku a momentálně mám doma Bioaktivní IQ, což je kombinace EPA a DHA z rybího tuku a gama linolenové kyseliny z brutnákového oleje. Vzhledem k mé postupující „těhotenské demenci“ si říkám, že je to užitečná bašta nejen pro mimčo, ale i pro maminku. :mrgreen:
Jediné, co u rybího tuku řeším, je to, jestli jej při zpracování zbavují těžkých kovů (toto mám ověřeno u PharmaNord a u EPA z Walmarku - nechci tím vůbec říct, že jiné firmy to ošetřeno nemají, jen jsem jejich výrobky zatím „nepitvala“). Každopádně, pokud výrobce tuto informaci explicitně neuvádí, tak to beru tak, že je to i s tou rtutí a to bych si prostě nekoupila. To už si radši dám nějakou tu makrelu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
19.8.12 16:18

@Motýlice
No jo, jenže furt to jsou všecko jen potravní doplňky. To, že jde o vysoce čištěný rybí olej nebo že to je z ryb, které se speciálně pěstujou v křišťálově čistých vodách, to mají napsáno všude a nemusejí to nijak prokazovat studiemi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
19.8.12 16:58

@Agrimonia : No právě že všude to napsáno nemají a pokud vidím rybí olej s podezřele nízkou cenou, tak první, co mě napadne je to, že není čištěný. Ale nikomu ten názor nevnucuju, já jen že mořské ryby jsou v dnešní době těžkými kovy opravdu naprané a těhotným se kvůli tomu nadměrná konzumace až tak moc nedoporučuje (ve srovnání s dřívějškem). A v tom oleji to máš vlastně koncentrované, tak si myslím, že je rozumné volit nějaké renomované výrobce, ne to kupovat někde v drogerii. Toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
19.8.12 19:00

Ahoj holky :mavam:
Motylku tak jsem koukala na ty dva produkty co jsi zminovala tak oba bych řekla super, akorát ten od Pharma Nord nemá vitamín E a někde jsem četla, že je duležity ho brát spolu s rybím tukem, tak nevim co je na tom pravdy…
Ja jsem se mho gynekologa ptala jestli mám ted užívat nějaké vitamíny /těhu/ a on mi řekl, že mi zatím v 1.trim.stačí ta kyselina listová/10mg/ co beru, tak jsem ráda, protože žaludek dostáva na zadek od tech léků co beru denne, ale uvažovala jsem taky alespon o tom rybím tuku…ale nevím zda ho brát už ted nebo až v 2.trim… :nevim:
Capelu tak super, že čárka sílí, mám radost a kdy jdes na krev??? Ja byla 12.den po ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí