Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14396
16.8.12 12:52

@hanka1120 Promiň, mě to, že neovuluješ, úplně vypadlo z hlavy. Ale stejně si mylsím, že IUI je v podstatě ztráta času. Ale zase soudím podle sebe, u nás jsme aboslvovali asi 4 a ani ťuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.8.12 12:58

Cape i ja vim ze iui nema cenu, ja byla na iui jen jednou tedka by bylo vlastne druhy.nic jinyho tedka delat nemuzu, mrazacky nemame, ivf dalsi po sobe mit nemuzu. takze tedka iui pokud tam neco bude a pak si dam pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
16.8.12 13:24

Mě loni pomohly lázně. Strašně jsem se tam hodila do klidu. Bylo to fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
16.8.12 15:48
No me vis kde najdes;)to prebihani z vlakna na vlakno mi uplne nejde :oops:
to je zvlastni..vylepsi se ti krasne fsh(coz povazuju za klicovy - mozna mylne)a zhorsi se ti imuno-bio..pritom pises, ze prednison si brala stale..naznacil Madar nejake vysvetleni? ale ony ty vysledky jsou asi opozdeny hodne ne? kdy vas nabirali? cca pred mesicem? i ja si ve vysledcich precetla, ze mam alergii na trofoblast (minimalni, ale mam)..nastesti jsem v ty chvili uz mela piskotka co se rozhodl bojovat v brisku,. tak jsem se tim jen pobavila..mas to o hodne zvyseny? a ten prednison se bere i ted v tehu?
Edousek je sikulka, kolikaty si tyden?, kdy mas UZ..jsem jak tětiva;)a neskutecne stastna, ze slysim tyhle bajecny zpravy..je mi jasny, ze mas urco nerviky..tak se moc opatruj a jeden piskotek neni tak narocny jako dva, tak tam ma krasne prostor a vse potrebny urcite;)
ja se mam nejlip(lip to shrnout neumim);) technikalie viz podpis
@Capelucita píše:
@siskaborova Ahoj Šíšo, to je asi oboustranné. Ale teď na tebe moc vzpomínám. V úterý sjem si byla pro výsledky u Madara a tak špatnou imunitu jsem nikdy neměla. Hrozný, hrozný, hrzoný. A poprvé špatné i na trofoblast. Takže Edouš je teď moje velká naděje. Nepoužili jsme ani ICSI, ani PICSI a tak jsme si s :srdce: užili sex na Peryho misce. Jak žiješ ty?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
16.8.12 15:51
Kliid, uspesnost/neuspesnost jakekoli metody je prisne individualni vec - moji kamaradce pred 4 lety stacilo jedno jedine IUI, aby po dvou letech snazeni okamzite pocala krasnou holku;) nehazet zbytecne flinticku do zita, ani si nedelat prilis velike nadeje..ale kdyz do neceho jdu, tak bych tomu teda aspon trochu verit mohla, coo?;) drzim palce!
@hanka1120 píše:
Cape i ja vim ze iui nema cenu, ja byla na iui jen jednou tedka by bylo vlastne druhy.nic jinyho tedka delat nemuzu, mrazacky nemame, ivf dalsi po sobe mit nemuzu. takze tedka iui pokud tam neco bude a pak si dam pauzu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
16.8.12 15:56

@siskaborova Prosim tě, testila jsem ve středu :mrgreen: a to jen díky tomu, že mě to imuno (byla jsem si pro výsledky v úterý) vykolejilo. V pondělí bych měla jít teprve na krev, to budu 14 dnů po ET. Imuno mám ze začátku července, v té době jsem začínala zase s prednisonem, po revizi jsem si dala pauzu od léků. Mě teď poprvé vyšla alergie na trofoblast, to jsem do teď měla v pořádku, jen alergii na spermouše. No, nebudu se tím víc stresovat, protože to fakt nepomůže. To je alespoň můj závazek. Prednison se bere i v těhotenství. Tobě ho nedali? Bere se obvykle v I. trimestru. Jinak gratulace k holčičce i k výborným výsledkům. Já jsem svým vlákůn obvykle věrná, ale AMH se za pár týdnů, kdy jsem nemohla z důvodů velkého vytížení, změnilo v jinou diskuzi s jinýma lidma, takže jsem ho opustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
16.8.12 15:57

No, já z vlákna o ISCARu vím o holčině, co má po IUI dvojčata. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
16.8.12 16:14
Jejda, tak to je fakt cerstvoucky..uf..a kdy to „mas“ (resp. nemas!!) dostat? no tak to mam zase nervy..takhle brzo to hlasit Capeli, ty me chces zabit :hug:
AMH je porad o AMH(pokud jsem neco neprosvihla:)) vic nas tam je, to je fakt, taky se mi to ted dost mota, ale tema zustava
prednison mi predepsali, ale proc bych ho brala? kdyz uz jsem byla tehu..to mohlo mit jakysi vyznam pred tehotnenim, po nem uz ne..sam Madar rekl, at to uplne ignoruju ty vysledky.. krom toho mne vysli dve kriteria mirne zvysena, takze bych prednison urcite nebrala ani jako netehu, vetsina gynekologu to povazuje za totalne zbytecne vysetreni(netrvdim, ze jsem s nima az takhle zajedno, ale veliky vyznam bych tomu neprikladala, pokud tedy nejde o nejake opravdu velke odchylky od tabulek)
za gratulaci dik
@Capelucita píše:
@siskaborova Prosim tě, testila jsem ve středu :mrgreen: a to jen díky tomu, že mě to imuno (byla jsem si pro výsledky v úterý) vykolejilo. V pondělí bych měla jít teprve na krev, to budu 14 dnů po ET. Imuno mám ze začátku července, v té době jsem začínala zase s prednisonem, po revizi jsem si dala pauzu od léků. Mě teď poprvé vyšla alergie na trofoblast, to jsem do teď měla v pořádku, jen alergii na spermouše. No, nebudu se tím víc stresovat, protože to fakt nepomůže. To je alespoň můj závazek. Prednison se bere i v těhotenství. Tobě ho nedali? Bere se obvykle v I. trimestru. Jinak gratulace k holčičce i k výborným výsledkům. Já jsem svým vlákůn obvykle věrná, ale AMH se za pár týdnů, kdy jsem nemohla z důvodů velkého vytížení, změnilo v jinou diskuzi s jinýma lidma, takže jsem ho opustila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ls6
48
16.8.12 16:29

Všechny zdravím. S přítelem se taky již 3 roky snažíme, ale pořád nic. Mám za sebou hormonální profily, laparoskopii, léčba clostilbegytem i přes normálně probíhající ovulaci, prokázané jak na ultrazvuku tak z hodnot z krve, přítel spermiogram nadprůměrný, imunologii a genetika u obou v pořádku. Prostě jsme oba naprosto zdravý…Psychikou to asi taky nebude, protože při stavbě domu a při 3 zaměstnáních na otěhotnění ani moc nemám čas myslet. Vyšla mi pouze nižší hodnota AMH (0,99) což říkal doktor v CAR, že by nemělo mít vliv. Do IVF se nám zatím nechce a ani nás do něj doktor netlačí, přijde to jemu i nám zbytečné když jsme „zdravý“ abych do sebe cpala hormony. Nemáte taky některá tuto zkušenost a co byste mi doporučily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
16.8.12 16:53
Ahoj, z Tveho popisu vyplyva jedine..dejte si voraz;) to co popisujes zni jako honicka plna stresu..to je ta hlava prave, to nemusi znamenat jen, ze se tim porad zaobiras, ale i opak, ze si na to neudelas vlastne klid v dusi..a telo muze byt proste utahany..treba..moznosti je bohuzel miliarda;)drzim palce!
@ls6 píše:
Všechny zdravím. S přítelem se taky již 3 roky snažíme, ale pořád nic. Mám za sebou hormonální profily, laparoskopii, léčba clostilbegytem i přes normálně probíhající ovulaci, prokázané jak na ultrazvuku tak z hodnot z krve, přítel spermiogram nadprůměrný, imunologii a genetika u obou v pořádku. Prostě jsme oba naprosto zdravý…Psychikou to asi taky nebude, protože při stavbě domu a při 3 zaměstnáních na otěhotnění ani moc nemám čas myslet. Vyšla mi pouze nižší hodnota AMH (0,99) což říkal doktor v CAR, že by nemělo mít vliv. Do IVF se nám zatím nechce a ani nás do něj doktor netlačí, přijde to jemu i nám zbytečné když jsme „zdravý“ abych do sebe cpala hormony. Nemáte taky některá tuto zkušenost a co byste mi doporučily?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.8.12 16:54

Siska pokud bude folik nejaky tak to bude moje druhy iui, prvni nevysla byla jsem na ni v unoru, proto si moc sanci nedavam ze by mohla zrovna iui vyjit, ale to vis jsou chvile ze i doufam ze by to mohlo vyjit. u prvni iui jsem verila ze to vyjde a pak byla hodne zklamana, a ji jsem brecela. u ivf uz jsem byla s tym tak trosku klidnejsi kdyz jsem nasla na testu/ takze takle porad nak doufam ze to brzy vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
16.8.12 17:15

Ahojky, já jsem na tom stějně, u nás akorát trochu pomalejší spermie, ale taky 3× IUI, za týden v pátek jdu na 4 pokus a pak IVF. Taky nevím čím to je, ale AMH 0,99 už je teda trošku snížená si myslím…možná tím by to mohlo být.
Jinak já jsem začla před 14dny cvičit i Mojžíšovu metodu, jsou to jednoduché cviky, chodím i k terapeutce a půjdu na mobilizaci a taky jsem byla na Dornove metodě(vrátí Ti vychýlené obratle a kostičky zpět),což může taky někdy dělat neplechu…věcí je tam fakt hodně…i překyselení organismu, chlamidie, infekce…uff…taky toho mám plnou hlavu a hledám a hledám, kde děláme chybu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
16.8.12 17:38
Ahoj, promiň, nechci být nějaká dotěrná, ale co se myslí termínem „překyselený organismus“ a jak souvisí s nemožností otěhotnět?? Ptám se jako farmakolog a chemik. Tělo funguje jako pufr- pH v těle je stále stejné a při jakémkoliv „výkyvu“ si ho tělo zase srovná. Kdybys byla uvnitř „překyselená“, tak asi nejspíš brzy umřeš. A pH moči neodpovídá pH v těle, ono se mění podle toho, co jíme… tak já jen, abys některé věci z internetu brala s rezervou :hug:
@slunečnice81 píše:
Ahojky, já jsem na tom stějně, u nás akorát trochu pomalejší spermie, ale taky 3× IUI, za týden v pátek jdu na 4 pokus a pak IVF. Taky nevím čím to je, ale AMH 0,99 už je teda trošku snížená si myslím…možná tím by to mohlo být.
Jinak já jsem začla před 14dny cvičit i Mojžíšovu metodu, jsou to jednoduché cviky, chodím i k terapeutce a půjdu na mobilizaci a taky jsem byla na Dornove metodě(vrátí Ti vychýlené obratle a kostičky zpět),což může taky někdy dělat neplechu…věcí je tam fakt hodně…i překyselení organismu, chlamidie, infekce…uff…taky toho mám plnou hlavu a hledám a hledám, kde děláme chybu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
16.8.12 20:34

Capeli, eedi… malý motýlek Emanuel se má nejspíš dobře, soudě podle toho, jak zdatně kope (nepoznala jsem krásnější pocit). Nového u nás nic a já tajně doufám, že už nic nového, co by stálo za záznam, do konce těhotenství nebude. Jsem „přetestovaná“ a už chci mít prostě klid, ne vyhledávat další a další vyšetření. :( Už mi docházejí síly i do zdejších diskusí, občas někdo nevědomky tne do živého a mně je to pak líto a zase se myšlenkově vracím někam, kam už nechci. Takže tak. Ale jinak se mám výborně, když se nenípu v minulosti, ale hledím vstříc světlé budoucnosti, tak je mi báječně. Nemám teď žádné gyn-por problémy, takže v tomto směru je mi fajn, hrdě nosím své bříško a připadám si jako bohyně plodnosti (což hezky kontrastuje s mým psychickým stavem před otěhotněním). Moc se s manželem těšíme. Pa a držím vše, co mám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
16.8.12 21:00
Ja jen k tomu AMH..poukazuje to na snizenejsi rezervu, coz ale nesouvisi vubec s neschopnosti otehotnet(myslim tim vztah spermie - vajicko a uhnizdeni s udrzenim tehu), tak neboj..snizene amh te muze mrzet ve chvili, kdy jdes na ivf a ocekavas plnou osatku vajicek a ejhle, je jich mene, nez mivaji jine holky…
Mojzisova se cvici intenzivne a postupne to graduje (pocet cviku i opakovani) pul roku, nez muze prokazat ucinnost, coz ti ale urco fyzioterapetka rekla..nekomu pomuze uz jen to odblokovani, muze to uvolnit vejcovody (i kdyz se doktorum zdaji pruchozi, neunmi rict jak moc jsou volne..bez smasmu), nekomu pomuze az ta faze zpevnovaci, urcite stoji za to se tomu venovat, ale jako kazdy cviceni to chce duslednost
a byt ma Agrimonia pravdu a ted se nedavno vzedmula tahle vlna odborniku proti tomu resit kyselost organismu zdravejsi a vyvazenejsi stravou, nebo si porizovat mnozstvi potravnich doplnku, tak pravda bude nekde uprostred, udrzovat si pomoci stravy vyrovnane ph organismu je jiste lepsi, nez organismus po kterem chceme, aby tehotnel, vycerpavat udrzovanim tehle rovnovahy..a vzhledem k tomu ze spousta z nas treba kafujeme jak divi..tak to, ze v obdobi plozeni vynechame oba kavu je minimum, jak telu muzeme ulevit;)..napriklad ;)
@slunečnice81 píše:
Jinak já jsem začla před 14dny cvičit i Mojžíšovu metodu, jsou to jednoduché cviky, chodím i k terapeutce a půjdu na mobilizaci a taky jsem byla na Dornove metodě(vrátí Ti vychýlené obratle a kostičky zpět),což může taky někdy dělat neplechu…věcí je tam fakt hodně…i překyselení organismu, chlamidie, infekce…uff…taky toho mám plnou hlavu a hledám a hledám, kde děláme chybu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí