Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Capelucita píše:
Jsout tam prý dva. V pátek jdu na OPU.A co vy, děvčata?
@Capelucita píše:
Jsout tam prý dva. V pátek jdu na OPU.A co vy, děvčata?
Cape dekuji, dneska mi je uz dobre jen me boli trosku bricho ale to ma si tak byt.
@hanka1120 To může být reakce na prášky, na zahnizďování…
EEDI: holky, jak je s tebou?
Ahojky Capelu,
tak ja jsem 30.7 po OPU dnes 3.dn kultivace mame 5embryjek 7mi a více buněčných a 1opozděné ale kultivuji ho dál, muže to dohnat a v sobotu budou dělat biopsii na PGD tak doufám že vydrží a za necely měsíc si pro jedno pojedu…
Jinak celé IVF jsem zvládla dobře, čekala jsem to horší, ale dalo se to… ted už mě snad čeká jen to přijemnějsí
A co ty, nemás mít ted někdy OPU?
Ahoj holky, dlouho jsem tu mezi Vámi nebyla…ale chci Vás všechny povzbudit…8.7. jsem měla transfer dvou embryjek po PGS jsme věděli i jejich pohlaví (holčička a chlapeček)… dnes jsem 25 den po ET a včera jsem byla na kontrole…jsou tam dva váčky a za 14 dnů mám přijít na kontrolu zda budou i srdíčka…včera jsem dostala i fotečku…jedno mimi nejde pořádně vidět protože je za tím prvním, ten co je nejspíše po příteli, protože se pěkně roztahuje…:-)
holky moc vám přeji, i mne aby nám to všem krásně vyšlo… ![]()
Kamilko tak to je krááásný
,mooooc vám přeju at vám miminka krásně rostou…
A muzu se zeptat kam chodís do CAR a jake jsi měla PGD - FISH nebo CGH?
@kamillka2 to jsou hezké zprávy
@eedi Takže oni Vám je zamrazí, než budou výsledky? Protože by jim asi jinak ten měsíc nevydrželi…
Zítra mám OPU v nativu. Přešla jsem do Gennetu, tak jsem na to zvědavá. Jen jsem teď nešla k Brandejské, je na dovolené, ale k nějakému záskoku a nastal problém ohledně miniheparinu. Zítra s sebou musím vzít komplet lékařské zprávy, abychom se dohrabali k nějakému závěru.
@eedi: Já chodím do Teplic na soukromou kliniku, měla jsem za sebou dva SP a dělali mi veškerá vyšetření než se přistoupilo k IVF…PGS jsme měli kvuli morfologii seprmií…a moc děkuji i @Capelucita
Capelu zamrazí nam je protoze vysledky trvají cca 15dni, ale jeste není jiste zda to na nich pujde udelat, to se dozvím v sobotu, musisi dostatecne „vyhečovat“ aby mohli udelat biopsii, tak se ted modlím za ně…
Tobe at to dobre dopadne, ty chodís do Gennetu na Letné vid, já chodila na Archu a vůbec jsem nebyla spokojena a ted když to navíc srovnám s Heliosem a dr. Texlem, tak to je fakt nesrovnateln, jsemstrasne ráda, že chodím pravě do Heliosu, Texl je fakt formát a hlavně chodím vždy a pouze jen k němu což mi max. vyhovuje
@kamillka2 píše:
Ahoj holky, dlouho jsem tu mezi Vámi nebyla…ale chci Vás všechny povzbudit…8.7. jsem měla transfer dvou embryjek po PGS jsme věděli i jejich pohlaví (holčička a chlapeček)… dnes jsem 25 den po ET a včera jsem byla na kontrole…jsou tam dva váčky a za 14 dnů mám přijít na kontrolu zda budou i srdíčka…včera jsem dostala i fotečku…jedno mimi nejde pořádně vidět protože je za tím prvním, ten co je nejspíše po příteli, protože se pěkně roztahuje…:-)holky moc vám přeji, i mne aby nám to všem krásně vyšlo…
@eedi píše:
Capelu zamrazí nam je protoze vysledky trvají cca 15dni, ale jeste není jiste zda to na nich pujde udelat, to se dozvím v sobotu, musisi dostatecne „vyhečovat“ aby mohli udelat biopsii, tak se ted modlím za ně…
Tobe at to dobre dopadne, ty chodís do Gennetu na Letné vid, já chodila na Archu a vůbec jsem nebyla spokojena a ted když to navíc srovnám s Heliosem a dr. Texlem, tak to je fakt nesrovnateln, jsemstrasne ráda, že chodím pravě do Heliosu, Texl je fakt formát a hlavně chodím vždy a pouze jen k němu což mi max. vyhovuje
@eedi Já to chápu, Helios mám v záloze na další změnu.
Teď bych měla chodit jen k Brandejský, ale jak jsou dovolené, tak tam zrona teď není.
@eedi : Eedi, koukám, že nejhorší máš za sebou, což je super. Teď už nezbývá, než těm malým věřit. Určitě to dají a PGD je fajn věc do budoucna, budeš vědět, že jsou mimča chromozomálně OK a nebudeš stresovat při screeningu. Neměla jsi nutkání alespoň jedno necjat zavést rovnou, i když výsledky PGD ještě nevíš? Po IVF je tělo docela nabuzené a šance je o malinko větší než z mražených. Třeba by Ti ho ještě zavedli… Nechci Tě vůbec ovlivňovat, jen mě to tak napadlo… Každopádně na Tebe moc myslím, aby to tentokrát už klaplo! ![]()
@Capelucita : Capel, na zítra držím palce, aby bylo vejce jako malované! ![]()