Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3494
19.7.12 09:11

Motýlku, je fakt, že do cvičení se dokopávám už delší dobu a výsledky to dává. Moje švagrová (taky farmaceutka, to je prostě diagnóza :palec: ) se snažila 3 roky a když začala cvičit jógu, tak otěhotněla! Je pravda, že mám nějaké vyhřezlé plotny v bederce a cvičení mám nařízeno i neurologem. Zkusím se domluvit na nějaké přijatelné verzi pro sebe, podobně jako ty, to by mi sedlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
19.7.12 11:33

Aha, super, děkuj za vysvětlení, zkusím se optat svého dr v CAR, ale asi mě vypere, že? :mrgreen: no nevadí…S Mojžíšovou začínám za týden, byla jsem jen na prvním pohovoru a ta paní co to provádí mi bude dělat i mobilizace, prostě všechno…takže už nemusím nikam jinam chodit…super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
20.7.12 11:14

@slunečnice81 Hlavně je třeba mít fakt dobrou terapeutku. Ta moje mě vždycky jen sprdla, že necvičím a moje námitky, že mě bolí záda nebrala v potaz. Tak jsem si blokla záda mezi lopatkama. A to jem byla nadšená, že byla „vyučená“ přímo od Mojžíšové a dělala předtím v Podolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
20.7.12 16:03

@Capelucita : Capel, kolikátý den po ET teď jsi? Už víš, kdy budeš testovat? Já jen abych věděla, kdy mám držet palec a vysílat pozitivní vibrace. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
21.7.12 15:18

Ahoj holky motolice tak mne nechali stimulovat i stou cystou, pry ju v den opu odsaji. v pondeli mam ultrazvuk tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
21.7.12 16:58

@hanka1120 : Tak to je fajn, že to nebudou odkládat. Držím palce, aby stimulace probíhala hladce a těším se na dobré zprávy z UZ. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
23.7.12 14:25

@Motýlice testovala jsem v sobotu i dneska. Ani duch, natož 2 čárky. Vysazuji crinone a…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
23.7.12 16:04

@Capelucita : Capeli, je mi to líto… Drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.7.12 06:38

Cape i mne je to lito. jinak holky ja vcera byla v caru zjisla mi davky fostimonu z 225j na 300j a ultrazvuk nic moc pry hrozne pomalu vajecniky pracuji, nejaky folici tam jsou ale malinci, mam strach aby vubec neco bylo, dneska jsem 8dc a porad spinim pry je to po tech hormonech.ve ctvrtek jdu na kontrolu. a jinak vcera jsem mela v brise pekne tlaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
24.7.12 08:05

@hanka1120 Koukám, že nejsem jediná, co má trable se zvládáním stimulace.

@Motýlice jak ti dopadly ty testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.7.12 08:40

Cape to rozhodne nejsi, bud mam tlaky v brise nebo mne pro zmnenu boli, a vcera mi bylo i na zvraceni dneska uz mi je lepe ale bricho mne boli trosku. vcera jsem to rikala v car i doktorce a ona mi na to odpovedela ze je to po stimulce a ze to musim vydrzet, ze to je je svinstvo ze oni to vyjou ale ze jinak vajicka neumeji z tebe dostat.jo a nejvetsi problem je u mne tekutina vubec to do mne nejak nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
24.7.12 09:48

@Capelucita : Capelíku, nic moc. Nějaké riziko tam visí. Asi ne dramaticky velké, ale přece jen zvýšené. S manželem jsme si řekli, že AMC nechceme, ale fakt je, že posledních pár dnů jsem z toho všeho dost na sračky a pořád myslím na to, co když bude dítko postižené. Byla jsem na druhém genetickém UZ v Profemě jako samoplátce. Nic zjevného kromě toho srdce, ale stejně. I když je to nezávažná anomálie, se kterou se dá normálně žít, je to zase marker, který může (nemusí) být spojený s chromozomální vadou. Fakt nevím. Zítra to jdu ještě všechno naposledy probrat na genetiku. Ono už je stejně asi na plodovku pozdě, i kdybych si to rozmyslela, ale třeba mě doktorka uklidní. Uvidíme. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
24.7.12 11:20

@Motýlice ty jo, to je děsný. Všechny se těšíme na //, na srdíčko (no já se dál než na těšení na něj nedostala) a ty máš ty nervy pořád. Ach jo. Drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
24.7.12 13:45
Ahoj, zdravim, kdyz uz si mi slozila kompliment, diky..ja na to cele jdu nevedecky..a asi se ode me nic jineho neocekava (kdyz navic profesi jsem anglista:))..a ani se asi neceka, ze Te popozenu do IVF:))ja bych byt vama do IVF rozhodne zatim neskakala..nevim, cos pro otehotneni zatim udelala(nevidim podpis), ale urcite bych si vybrala bud navstevu certifikovanyho fyzioterapeuta, ktery se specializuje na Mojzisku, nebo si dala kurz hormonalni jogy (tuze dobra vec)..a mezi tim vesele plodila doma (chce to oboji pul rok)..uspechy to ma prokazatelne oboji..pokud mas totiz prirozeny cyklus a kvalitni sperma k tomu..tak proc to zacit cely kazit tim, ze ti cyklus zacnou ridit umele zvenci hormonama, ktery ty evid. sama v dostatecny mire mas (jen teda me taha za oci ta stitna zlaza..ale pokud endokrinolog nenasel duvod k medikaci, tak by asi vse melo byt ok??)nicmene horm. joga pracuje se vsema zlazama, takze i se stitnou..a muze ti ji spravit casem sama..myslim, ze cviceni je to nejjednodussi, co tomu clovek muze dat..a strava..a dal se uvidi;)tak to je pohled z jineho uhlu;) drzim palce at se spravne rozhodnes a co nevidet drzis v ruce vlastni vanocku!
@Agrimonia píše:
Ahoj! Jé, díky za radu, já věděla, koho se zeptat! :palec:
No popravdě, já žádný velký problém nemám a ovuluju úplně normálně!! Ten Clost cpal do mě můj gyndař a zbytečně. Ani mi předtím neudělal folikulometrii a HP, no comment. Rozloučili jsme se. V CAR mi udělali hned HP, 2 cykly po sobě folikulometrii (vše v poho, sliznice super). Základní imuno- všecky protilátky zvýšené, ale ještě v normě (antispermie 54, norma je 55). Mám i autoimun. thyreoitis. Nechtěli mi dát z imunosupresiv nic, aktivně jsem si nasadila Medrol. Laparka úplně na jedničku, tak hezký nález prý dlouho neviděli :jazyk:. Spermio OK- mám doma samečka. První IUI nedopadlo, ničím jsem nestimulovala, byl jeden pěkný folikul a Pregnyl. Kvůli změně zákona už do IUI asi nepůjdu, protože mi nedovolí ho v mém CAR zaplatit a plýtvat tím pokusy IVF nechci. Tak přemýšlím - buď zkusit IUI za hotové jinde a třeba právě se stimulací Tamoxifenem (kolik mg? 10mg?), abych zvýšila šanci nebo jít do IVF (VZP je debilní, že mě k tomu donutila svým výkladem zákona, já bych tam pár IUI za sebou klidně nalupala). Jaký protokol bys mi kdyžtak doporučila, jsi se Šíšou taková hodně zběhlá, já jsem v tom začátečník :). A ještě dotaz. Po IUI jsem zkoušela 8.den test (blbka no), byl pozitivní- slabě, ale žádný duch, jasná čárka. Bylo to 10. den po Pregnylu. Za dalších pár dní byl test bílý. Je možné, že se Pregnyl drží v těle tak dlouho??? 5 tis. jednotek. Dost mě to překvapilo, čekala bych ho max. týden. Moc díky za rady. :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
24.7.12 13:49
:)) ze by „Jedle“ z Nusli (tam si pak pronajimala krcalek)??
@Capelucita píše:
@slunečnice81 Hlavně je třeba mít fakt dobrou terapeutku. Ta moje mě vždycky jen sprdla, že necvičím a moje námitky, že mě bolí záda nebrala v potaz. Tak jsem si blokla záda mezi lopatkama. A to jem byla nadšená, že byla „vyučená“ přímo od Mojžíšové a dělala předtím v Podolí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí