Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1566
27.6.12 10:39

Capelu tak to je super, velká gratulace :kytka: A jaké más ted plány?
Já jsem v neděli začala dlouhy protokol a ted 1.7. zanu píchat dipherelline…a včera mi trhali tu druhou a poslední 8 zub, tak mě to pěkně bolí a jím pravidelně Ibalgin, na dnesek jsem spala asi hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
27.6.12 10:42

Eedi, ty si teda užíváš!!! Já se taky musím objednat k zubaři, ach jo.

No, mi jdeme hned teď do nativu. Dneska jsem měla jít na krev na nový HP, ale nejdu. Mám dost silnou MS, a tak to odkládám na další cyklus. Včera na mě šly mdloby, ale nedala jsem se. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
27.6.12 10:45

Eedi, vidím, že jste na tom věkově jako my s přítelem, taky jdeme v srpnu do 1 IVF, chci se zeptat, jaký je rozdíl mezi tím krátkým a dlouhým protokolem…chtěla bych si píchat co nejméně a nevíš jestli je možná stimulace k IVF jen práškama???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
27.6.12 11:20

Ahojky,
@slunečnice81 já se v tech protokolech nevyznám, ale to ti musí určit lékař podle tvého aktualního HP. Mě daly dlohý tak to beru že je pro mě nejlepší…
Myslím že na IVF mužes stimulovat jen práškama, zaleží jakou nas ovar. rezervu a jakou chces mít urodicku vajícek…Jaké mas AMH?
@Capelucita tak se aspon porádně vyčistis, ja měla překvapive velmi slabou mrchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
27.6.12 11:21

@slunečnice81 jo uz koukám do podpisu na AMH, tak bych tipla že budes mít krátky protokol :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
27.6.12 11:22

@slunečnice81 : Většinou dávají standardně dlouhý protokol, protože je statisticky o malinko úspěšnější. Ale zase tam, kde hrozí hyperstimulák (PCO) nebo je nízká ovariální rezerva, tak je výhodnější krátký. Krátký je rychlejší a obnáší trochu méně injekcí.

@eedi, @Capelucita : Ahoj :mavam: Držím palce holky do všech plánovaných akcí! Je fajn, že jste zase v procesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
27.6.12 11:25

@Motýlice ahooooj mamino :srdce:…a já má oboje jak PCO a riziko OHSS a presto mám dlouhy, čert aby se v tom vyznal…Ale pro mě je důležitý že dr. Texlovi fakt věřím, je to velkej odborník, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.6.12 12:59

Ahoj holky tedka jsem se vratila z caru. dneska jsem 15dc a od 21dc to je od nedele zacnu pichat DECAPEPTYL 0.1 jedenkrat denne, nejprve to mel byt jen nosni sprej jenze mam alergii na pyl tak proto ty injekce, ja musim mit vzdycky neco extra. jo a od soboty mam nasadit utros 1-1-1 18-25 pockat na menstruaci, a druhy den menstruace prijit do caru ja i pritel mne udelaji znova HP A PODLE TOHO ZACNU HNEDKA PICHAT INJEKCE FOSTIMON, a vezmu nam oboum krev na choroby pry se to tedka musi. holky to budu mit injekci. slunecnice mne dali dlouhej protokol kvuli tomu ze spatne reaguji takze kvuli tomu je u mne lepsi delsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
27.6.12 13:31

Holky, to bude injekcí a odběrů, já to nesnáším, vyvracím se, takže to je pro mě hrozné, bojím se, že to nedám, ale nic jiného mi nezbyde…je to hrozná bezmoc :,( Ale jedině dobrá nálada a víra, že to vyjde nám pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.6.12 13:35

SLUNECNICE I JA SE BOJIM NEBOJ. JA MAM DOJIT V NEDELI ONA MNE UKAZE JAK SE TO PICHA A PAK UZ TO BUDU SAMA DOMA PICHAT TAKY MAM STRACH ZDA TO ZVLADNU ODBERY MNE CEKAJI DVA NA HP A CHOROBY. A ULTRAZVUKU BUDE TAKY DOST. HOLKY URCITE NAM TO POMUZE JA SE SNAZIM TOMU VERIT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
27.6.12 14:01

Hani a proč odběry na HP??Ten mám před rokem už udělane…nebo znovu?? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.6.12 14:08

Slunecnice i kdyby ti ho delaly 3mesice pred ivf tak proste musis znova, doktorka mi rekla ze se to muze zmenit hp a podle toho urci davky jak vysoky si mam pichat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
27.6.12 15:54

Ahoj Hani, tak to más podobné jako já, akorát ja budu brat i pichat jiné nazvy preperátu, ale v podstatě to samé…a bud ráda, že más místo nosního spreje injekce, prý mnohem lip učinkuji a daleko presněi se dávkují…Taky budu chodit na krev/HP/ nekolikrát za stimulku a choroby nám budou taky dělat…Veřím že tozvládnem, já už se na to těším :dance: Hani a už víš kolik budeš mít UTZ? Já asi 2 a pak v den OPU…
Slunečnice, jak píše hani, musi to být čerstvé, mě ho budou dělat 3× během stimulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.6.12 16:01

Eedi kolik budu mit ultrazvuku nevim. jen vim ze cosi rikala doktorka ze jak prijdu 3dc ze se na mne mrkne eendi pro tebe to budu hracka ty sis injekce pichla uz pri iui, kdyz to ja injekce nikdy nepichala ale urcite to zvladnu. taky se tesim ale zaroven i bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
27.6.12 16:22

Hani ale to bylo trochu jiné, byly to injekce v peru, ale ted budu mít taky klasické injekce, takže pro mě taky poprvé…ale já má sousedku zdravotnici, tak se mi nabídla, že mi to bude píchat, takže to budu mít o to jednodusí…A jaké budes mít dávky fostimonu? Ja budu mít menopur ze začátku 150jednotek a pak se uvidí…Jasně za to zvládnem, vzyt nás na konci čeká sladká odměna :potlesk: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí