Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
AHOJ HOLKY VSECHNY VAS ZDRAVIM.JA PO TRANSFERU POLEHAVALA POSEDAVALA PROSTE ODPOCIVALA STREDA CTVRTEK A PATEK PAK JSEM UZ NAJELA NA NORMALNI REZIM. A DNESKA JSEM 4DEN PO TRANSFERU A UZ MI JE DOBRE NIC MNE NEBOLI AZ JSEM STOHO PREKVAPENA, JAK MI JE DOBRE.TAKY SE ENNDI MODLIM ABY TO KLAPLO ASPON JEDEN BOJOVNICEK ZE DVOU.ALE REKNU VAM INSEMINACI ME BOLELO TENKRAT BRICHO OD IUI AZ DO MENSTRUACE A TEDKA NIC ASI JSEM UZ NA TY HORMONY ZVYKLA UZ. A MOTYLKU JAK JSI MI KDYSI PSALA ROZDILY MEZI IVF A IUI TAK JSI MELA PRAVDU ZE IUI JE TAKOVY HROZNE STRESUJICI A IVF JE TAKOVA POHODICKA.JEN TECH VAJICEK MOHLO BYT PROSTE VIC NO 6 VAJICEK PO TAKOVE STIMULACI JAKOU JSEM MELA JE DOST MALO NO JO NO UZ MI NENI 20
@hanka1120 : Jé, tak to je fajn, že už máš po transferu a že se cítíš dobře. Budu držet palce, aby to dobře dopadlo. ![]()
Ahoj holky, tak máme jedno jedničkové embrijko - víc jich ani být nemohlo a po obědě si pro něj jedu.
Hani a Eedi, oběma držím palečky.
Eedi: ty máš teď 3 bojovníky?
Cape moc drzim palecky tobe az uz to konecne vyjde, ty nemas pk?
@hanka1120 Hani, mám nativ a z jednodho folikulu, jeden oocyt a teď jednoho bojovníka, takže tam není důvod PK dělat.
Ja ja mela obe embrijka jednickove, jedno bylo jednicka s hvezdickou a druhe jednicka minus. eendi a jak je tobe?
@Capelucita píše:
Ahoj holky, tak máme jedno jedničkové embrijko - víc jich ani být nemohlo a po obědě si pro něj jedu.Hani a Eedi, oběma držím palečky.
Eedi: ty máš teď 3 bojovníky?
Ahojky,
tak jas se máte spolubojovnice Cape a Hani? Kdy budete testit? Ja jsem teprve 4.den po ET, uz aby byl pristi tyden…
MOOOOC vám držím vse co mám…
VCERA JSEM BYLA PRESNE TYDEN OD ET ZKOUSELA JSEM TESTIT DNES ALE MAM DOMA JEN 25 TAK TO MI TEST NEUKAZAL // SE ANI NEDIVIM
Hsni jeste to nevzávej, je bzo…a kup si GS mamatest s citlivosti 10…