Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14396
21.8.12 08:50

@Motýlice Díky za odpověď. Špiním teď už jen malounko, tak ho asi omezím jen na 2× denně a pak - doufám - vysadím úplně. Co myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
21.8.12 10:21

Holky, vy tady pěkně teda ordinujete…to je super, já snad ani nebudu chodit k doktorovi…Motýlku, co mám teda špatně, proč nám to nejde…co by jsi doporučila :mrgreen: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
21.8.12 10:21
Capelíčku ja nám taky moc fandím a věřím že tentokrát to dopadne :pankac: :pankac:
@Capelucita píše:
Eedi: moc nám držím palce, ať si za 9 měsíců porovnáváme třeba cm či kg. Nebo oboje.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
21.8.12 11:59

@Capelucita : Myslím, že je to rozumné. Když pominou důvody k jeho zobání (špinění ustane), necpala bych se tím zbytečně. :kytka:

@slunečnice81 : Teď jsi mě teda pobavila. :lol: Kdybych byla nějaká vědma, tak se sama tak dlouho netrápím. ;) I když musím teď zpětně uznat, že to mohlo být i horší a že 2 roky není zas tak špatný poločas - ve srovnání s mnohými z vás… ale v tu chvíli, když to nejde, se to vždycky zdá dlouhé.
Za sebe jsem ráda, že jsem se rozhoupala jít poměrně brzy do IVF, jsem si celkem dost jistá, že bez něj bych ještě těhotná nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.8.12 14:49

Holky skoro 4 roky:-(((a niccc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.8.12 15:26

@piskot20 Jak to? A co vše už máš za sebou? Napiš o sobě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.8.12 15:28

No jinak sem Iva je mi 22 vysadila sem antikoncepci a asi po roce nam bylo divny že to nejde tak sme sem měla clostalbegit, byla sem na laparoskopii,4krat na iui a nic a ted přemyšlime o iminologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.8.12 17:50

@slunečnice81 Ale tady přece nejde o ordinování, ale o konzultace. :lol: Mmch, tvůj dotaz nebyl dobře směrován, na konzultace ohledně metod, co je špatně se chodí k Šíše. :andel: Ta to má nastudované, až hrůza. :lol:

Motýlek: volala jsem Brandejské a ta mi řekla přesně to samé co ty, jestli prý moc nešpiním, resp. skoro vůbec, tak vysadit nebo hodně snížit, podle toho. Jo, a probrala jsem s ní i to lněné semínko. Možná si vzpomeneš, že jsme tady o tom mluvily. Tak prý by mi nemělo vadit, je to makrobiotická záležitost a ona nevidí důvod, proč bych ho neměla brát. Taky mi zácpu doporučila i jiné věci.

@piskot20 Na laparce ti dělali co? průchodnost vejcovodů? Endometriozu? No, v imunitě také může být problém. Nebo ve štítné žláze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.8.12 18:29

Ach jo, tak jsem si ten ascorutin nevzala v poledne a zase špinim. Takže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
22.8.12 07:43

Capel, vydrž! Vím, že je to protivné a na klidu to nepřidá, ale je to opravdu po IVF hodně moc časté a v drtivé většině případů to nic zlého neznamená. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
23.8.12 08:24

Holky, ráno jsem našla své večerní prášky. Ach jo. Takže jsem včera neměla ani prednison, ani tu půlku anopyrinu ani večerní ascorutin. Narvala jsem to do sebe ráno a k tomu raní prášky (teda, ascorutin jsem si vzala jen jeden). Jsem z toho samozřejmě na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
23.8.12 13:59

Capel, neboj. To nemůže mít vliv, tělo si toho tak rychle nevšimne… Ty bereš Prednison večer? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
23.8.12 14:10
@Motýlice píše:
Capel, neboj. To nemůže mít vliv, tělo si toho tak rychle nevšimne… Ty bereš Prednison večer? 8o

No, beru. Na jaře se to nesnášelo s tím miniheparinem clexanem a tak jsme to teď začala brát večer - prednison i anopyrin. Ráno, jak jsem si to dala ke snídaji a pak za chvilku píchala ten fraxík, tak jsem z toho měla trochu strach, ale nebylo to tak hrozný. Ale preferuju té své krvy dávat driáky po 12 hodinách, než všechno najednou po 24. je to trochu neobvyklé, ale snad to ničemu zas tak neodporuje. Myslím, že jsem to probírala i s Madarem v UPMD, buď po telefonu, nebo osobně. Už se nepamatuju. Ale určitě v CARu s Jaržembovskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
23.8.12 14:40

Ahoj holky, dám to i sem, snad mě nesežerete :oops:
Nepoužíváte některá FEMIGARD? Mám 1 celou nenačatou flašku a druhou načatou, ale je tam 3/4. Chtěla bych to prodat. Jedno balení stojí normálně 370kč, já bych ho prodala za 250kč + to načaté k tomu zadara. Používala jsem to před těhu.
Je to skladované pořád v ledničce a datum spotřeby do 31.10.2013.
Tak pokud znáte někoho, kdo by to třeba chtěl, dejte mi prosím echo. Moc děkuju

• Citovat
  • Upravit
1257
23.8.12 15:16

Jéé Kleofásku, já jsem si taky nakoupila rovnou 2 ty flaštičky a čoveče měla jsem z toho křeče a bolení, nějak mi to vůbec nesedlo…bolely mě z toho vaječníky a celej spodek…jsem nevěděla jako, jestli je to dobře, že se to tam probouzí nebo jestli je to špatná reakce :think:. Pila jsem to 2× denně…i chlpa, teď to neužíváme ani jeden, ale děkujeme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí