Snažení a "zdravá" intimita

Anonymní
6.11.24 10:50

Snažení a "zdravá" intimita

Zdravím a omlouvám se za anonymní vkládání. Chci se diskutujících zeptat, co udělalo delší snažení s vaším intimním životem? Nějakou dobu se již snažíme o miminko (dvě děti už mám) pro současného přítele by to byl první prcek. První dvě na první dobrou, teď nam to nějakou dobu už trvá (cca 3/4 roku). Z toho poslední dobou mám pocit, že se to podepisuje na našich sexuálních aktivitách. Jsme spolu přes tři roky a vždycky to u nás bylo dost pestré. Teď za poslední čtvrt rok mi připadá, že od potěšení a milování to sklouzlo k pouhé výrobě dítěte. S přítelem se o tom bavíme, v tom pocitu se shodneme a sám říká, že tím že by to byla jeho „prvotina“ leží mu to v hlavě víc, než by mělo. A mě už to svým způsobem přestává též bavit ve stylu odbudeme to, hlavně ať to tam je. Úplně se například vytratilo nějaké orální uspokojování a ostatní věci, kterými se děti nedělají.. Má někdo podobnou zkušenost případně něco co vám pomohlo? Opravdu spolu o tom komunikujeme a přítel i ví, že sem píšu. Díky předem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
292
6.11.24 11:19

To vztah zabije…nechte to být.
Jen vyrábět je o ničem.
Mě když řekl pojď jdem plodit, tak chuť na bodu nula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
6.11.24 11:36

Moc se na to soustředíš. Pokud jsi nervózní, nechte se vyšetřit (hlavně partner spermiogram, pokud ty už 2 děti máš a máš v pořádku cyklus), ale hlavně si to zkus srovnat trochu v hlavě a když přemýšlíš nad sexem, nepřemýšlej o tom ve smyslu plození, ale soustřeď se na to hezké co přináš, dostaň se tak do nálady a ono to půjde.
Snažíme se už skoro 3 roky a taky jsme si prošli obdobím, kdy se z inimity vytratila jistá spontánnost. Je důležité si uvědomit, že sex nemáte jenom za účelem plození, ale i pro potěšení. Absolutně nevidím důvod proč by měly z ložnice zmizet orální praktiky, když se pár snaží o miminko :think:
Prostě je dělejte v rámci předehry a ne finishe a je to, všichni spokojení a sperma tam kde může být k užitku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
6.11.24 12:10
@Anonymní píše: Více

Tak že byly první dvě na první dobrou, tak to mohlo bát i o chlapovi.
Tenhle může mít málo pohyblivé spermie, nebo jich má málo, nebo je neplodný… To přece nemůžeš srovnávat, když máš dva různé chlapy.
Jinak bych se být tebou na to vyprdla a nechala tomu volný průběh, dvě děti máš a buď to přijde nebo ne. Ty se stresovat nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
6.11.24 12:18

Ahoj, tak zase aspon by bylo dobre napsat treba vek? 3/4 roku je takova pekna uz hranicni doba…kdy by se mel par zamyslet, co s tim dal delat, kdyz se nedari… pokud jste zdravi, tak by se to podarit melo, pokud se nedari, logicky musi byt nekde nejaky problem? Treba je nekde zdravotni problem a intimitu si nicite navic zbytecne :nevim:
ted bude prosinec, Vanoce a vanocni svatky, takze se nebude dat nic moc resit, proto bych se zkusila objednat do nejakeho Caru, protoze vas beztak objednaji az tak za 2 mesice, takze treba na leden…
do te doby se muzete snazit prirozene dal, ale uz budete mit otevrena zadni vratka, kdyby se dal nedarilo ;) takze vam to bude i pekne vychazet, ze se budete snazit rok a to by zdravy par mel oslovit Car, pokud se nedari… neni totiz cas ztracet cas, vsechna ta vysetreni dlouho trvaji… jak bylo zmineno, u muze ten Spg a u tebe HP, Amh :)

Příspěvek upraven 06.11.24 v 12:21

• Citovat
  • Upravit
1450
6.11.24 12:20

Zažili jsme…je to dost nepříjemné se pouze snažit. Mě navíc tlačil věk. Nějak tak jsme si to naplánovali aspoň obden nebo 1× za 3 dny. Plodný dny jsem nesledovala. Ale můžu říct, že pokud se třeba vynechalo tak mě to dost naštvalo.
Tak jsme si zavedli takzvané "řádící víkendy( kdy nemám děti) kde jsme vše odhodili…a ono nám to stačilo takto párkrát dovádět, a pak se snažit. Taky ty orální praktiky měl muž když bylo před i pro MS…to se hodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
7.11.24 09:04

My se teda snažíme teprve třetí cyklus, ale hned na začátku jsme si řekli, že nebudeme mluvit o ovulaci atd. Manžel říkal, že by ho to mohlo nervovat a já to respektuji. Já samozřejmě zhruba vím, kdy mám ovulaci, ale snažím se na to netlačit. Takové ty řeči o plození atd. zbytečně jen stresují. Pokecáme o tom s kamarádkou, která to má stejně a doma už zbytecne neokecavam.

My máme sex každý druhý den. Máme to takto už devět let co spolu jsme, takže jsme na to zvyklí a nic moc se u nás nezměnilo, jen jsem vysadila HA :lol:

Zatím jsme mladí a snažíme se krátko. Pokud to do roka nevyjde, tak chce i manžel začít řešit po doktorech. Tam už se tehle konverzaci nevyhne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí