Snažení červen/červenec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.5.21 21:38

Ahojky, prosím od kdy počítáte dpo? Ode dne 1 pozitivního testu? Pěkný večer a ať se daří :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.21 22:21
@Anonymní píše:
Ahojky, prosím od kdy počítáte dpo? Ode dne 1 pozitivního testu? Pěkný večer a ať se daří :kytka:

Měřím zároveň BT, je to lepší. Testy jsou nepřesné.

• Citovat
  • Upravit
1710
29.5.21 11:13

@mdragon
Ja take pouzivam uz roky aplikaci „Muj kalendar“ a jsem s ni spokojena :)
Nejprve jsem ji vyuzivala na pripominani HA a ted podle ni sleduji plodne dny a kdy ma prijit MS.
Pokud mas pravidelnou delku cyklu, tak myslim, ze je spolehliva. Ovu a plodne dny vypocitava na zaklade delky cyklu a prvniho dne posledni MS. U me je to horsi jelikoz jednou mam cyklus 35 dni, po druhe 30, jednou jsem mela i 28.. rozpeti je docela velke, proto testuji i ovu testy.. podle ovu uz pak ale presne vim, kdy MS dorazi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
29.5.21 13:26

Co myslíte, ovu zítra? Test dnes dopoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
29.5.21 14:21

@Isi123 Řekla bych že zítra nebo možná ještě dnes :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
29.5.21 14:27

@Ivuska456 dekuji…myslela jsem si to…každopádně manžel musel dnes odjet :? Takže až zítra ráno a v noci tedy byl sex no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
29.5.21 19:31
@Anonymní píše:
Ahojky, prosím od kdy počítáte dpo? Ode dne 1 pozitivního testu? Pěkný večer a ať se daří :kytka:

Ahoj, dpo = dní po oplodnění, takže ode dne kdy měla proběhnout ovulace a sex okolo ovulace nebo při ní - teda alespoň já to tak beru :lol: :nevim:
Snad jsem otázku pochopila dobře. Netestuji a neměřím, takže se zatím řídím jen kalendářem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
29.5.21 19:34

@Ivuska456 Já měla dřív nepravidelnou, teď už pár měsíců pravidelnou, tak snad se na appku můžu spolehnout :palec: díky! :*

@Isi123 Já bych řekla, že i dnes… čárky mi přijdou skoro totožné :kytka: Jestli manžel odjel, tak ráno :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4159
29.5.21 20:08

@Isi123 muzu se Te prosim zeptat, co je to za appku, kam si pises bazalku? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.21 20:10

Ahoj kočky, jdu si k Vám pro radu. Když jsem měla pozitivní ovu test včera celý den, a dnes pouze ráno už je definitivně po? Testuju první cyklus tak zjišťuji :oops:

• Citovat
  • Upravit
262
29.5.21 20:48

Ahoj holky. Přidávám se i sem k vám. Možná se tu s někým potkám ze skupiny z dubna 🤣
My jsme zadělali kromě na vánoční cukroví v listopadu i na prcka, ale bohužel to v prosinci zkoncilo potratem, následně revize dělohy atd. atd. Na doporučení doktora jsme tři měsíce dali pauzu a znova to zkoušíme od března. Po revizi se mi protáhly cykly na 31 dní.
Dneska jsem 11DC a ovulaci podchytávám ovu testy…chodí mi okolo 16DC ale spíme spolu, protože chceme, ne protože musíme. Nicméně jsem se na tenhle měsíc výzbrojila a docela vkládám naděje do GYNEXU, na který jsem slyšela ódy…a třetí den kapu.
Je tu taky některá okolo 10DC? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
29.5.21 20:55

@Alisonaa to je Premom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
29.5.21 20:55
@Anonymní píše:
Ahoj kočky, jdu si k Vám pro radu. Když jsem měla pozitivní ovu test včera celý den, a dnes pouze ráno už je definitivně po? Testuju první cyklus tak zjišťuji :oops:

Ahoj. Pozitivní OVU test značí, že ovulace přijde v následujících 24 hodinách v některých případech trvá ovulace déle. Proto se jako plodný den označuje i jeden den po ovulaci ( čti po pozitivním ovulacnim testu). Protože spermie si cestu k vajicku najde relativně rychle a to vajíčko je stále schopno nechat se oplodnit. „Zaniká“ až za nějakou dobu, ale to tobě už se na testu ukazuje slabší čárka…nicmene vajíčko je stále schopné oplodneni právě cca těch 24hodin po pozitivním testu. Proto se doporučuje spolu spát pár dní před předpokládanou ovu a případně i v den ovulace nebo den po ní. snad jsem to nenapsala jako úplnej analfabet 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.21 21:38

@T3r3zi3 Ježíš napsala si to úplně skvěle a hrozně moc děkuju :hug:
Jinak držím palečky ať se ti zase zadari a dopadne to už dobře :srdce:
Gynex jsem taky koupila, ale nějak mi nedělá dobře ta chuť lékořice :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
262
29.5.21 22:07
@Anonymní píše:
@T3r3zi3 Ježíš napsala si to úplně skvěle a hrozně moc děkuju :hug:
Jinak držím palečky ať se ti zase zadari a dopadne to už dobře :srdce:
Gynex jsem taky koupila, ale nějak mi nedělá dobře ta chuť lékořice :mrgreen:

Ta chuť je šílená…To musím uznat. Nicméně když to člověk hned zapije, tak se to dá zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí