Venira - hormonální rovnováha

Anonymní
22.5.21 23:27

Venira_hormonální rovnováha

Ahoj, snažíme se o miminko od listopadu 2020, ale bohužel mám dlouhé(46 denní max), nepravidelné cykly a ne a ne je srovnat :roll: ovulaci jsem měla „prokázánou“ naposledy v lednu (pozitivní ovulační test, od té doby jsem ji při testování nezachytila).
Chtěla bych se hlavně zaměřit na srovnání cyklu, protože není nic víc ubíjející než dlouhé čekání na ovulaci, která někdy ani nepřijde a pak zase menstruaci a závidím všem, které mají cyklus 28 dní. Já měla 30 denní (nikdy jsem nebrala HA), ale nevím, jestli to mohla způsobit operace žlučníku, který mi byl vyoperovan.. Byla jsem na akutní operaci loni v lednu a od té doby je to šílenost :nevim:
Máte zkušenost s doplňkem stravy od Veniry, konkrétně hormonální nerovnováha? Případně co vám srovnalo a hlavně zkrátilo cyklus? Děkuji. ;)
(Anonym, protože nikdo neví, že se snažíme a chodí sem i ségry a svagrova)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
996
23.5.21 00:12
@Anonymní píše:
Ahoj, snažíme se o miminko od listopadu 2020, ale bohužel mám dlouhé(46 denní max), nepravidelné cykly a ne a ne je srovnat :roll: ovulaci jsem měla „prokázánou“ naposledy v lednu (pozitivní ovulační test, od té doby jsem ji při testování nezachytila).
Chtěla bych se hlavně zaměřit na srovnání cyklu, protože není nic víc ubíjející než dlouhé čekání na ovulaci, která někdy ani nepřijde a pak zase menstruaci a závidím všem, které mají cyklus 28 dní. Já měla 30 denní (nikdy jsem nebrala HA), ale nevím, jestli to mohla způsobit operace žlučníku, který mi byl vyoperovan.. Byla jsem na akutní operaci loni v lednu a od té doby je to šílenost :nevim:
Máte zkušenost s doplňkem stravy od Veniry, konkrétně hormonální nerovnováha? Případně co vám srovnalo a hlavně zkrátilo cyklus? Děkuji. ;)
(Anonym, protože nikdo neví, že se snažíme a chodí sem i ségry a svagrova)

Kontryhel+malinik (sypane caje) 🙂

Popripade Gynex.

Nekomu sedi kontryhel, nekomu zase Gynex.
Ja mam s Gynexem spatny zkusenosti, nicmene je plno zen kterym pomohl.
A naopak zase zeny, kterym nesedl a pomohl kontryhel.
Urcite ale neuzivat oboje zaroven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
1.10.21 21:31

Objednala jsem si od veniry hormonalni rovnovahu, zkousel nekdo? Mam hormonalni akne (podkozni), uz jsem vyzkousela kdejake masticky, vodicky. Klasicky tyden pred MS se mi zhorsi plet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.22 13:33

@Mgree Ahoj, pomohla vám ta Venira na pleť? Též mám hormonální akné a antinu chci konečně vysadit, fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
6.1.22 20:09
@Novakova_Alena píše:
@Mgree Ahoj, pomohla vám ta Venira na pleť? Též mám hormonální akné a antinu chci konečně vysadit, fuj

Brala jsem jen jedno baleni, sem tam pupinek jsem mela. Ted neberu nic a plet nic moc. Vcera jsem si objednala od veniry cucaci citronove srdicka na akne, tak otestuji. Je to novinka, snad to zabere. 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.23 22:12

@Mgree ahoj mohu se zeptat jaká je spokojenost s těma srdíčkema na akne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
9.3.23 08:37

@D.najmanova Ahoj, na me neucinkovaly, mam hormonalni akne.
Jedine, s cim jsem spokojena, tak s naplastmi na akne. Objednavam si pravidelne rok a nic uz jineho nepouzivam a nemam jizvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.23 09:17

@Mgree děkuji za odpověď, tak nějak jsem si to myslela. I u mě se jedná o hormonální akné z důvodu endometrozy. Chtěla jsem zkusit Veniru hormonální rovnováhu zda mi to nějak pomůže, uz jsem ve svych 32letech zoufalá z akne na obličeji, kterým jsem si procházela v pubertě a ted po vysazení antikoncepce už 1,5 roku znovu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
9.3.23 09:30

@D.najmanova Na hormonalni asi bohuzel pomuze jen ta hormonalni antikoncepce na plet, ale rozumim tomu, ze ne kazda chce do sebe cpat hormony a chemii. Ja take neberu. Na plet je pry i fajn drmek, ma srovnat hormonalni hladinu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí