Dlouhá MS pak už jen 3 dny

Anonymní
22.5.21 20:33

Dlouhá MS pak už jen 3dny

Ahoj tedy holky
Mám takový dotaz ohledně MS
MS jsem měla vždycky tak 7-8dnu.. a dost silnou tak do 6 dne vždycky…
Teď posledni dva měsíce se snažíme o mimčo.. A ty dva měsíce mám Ms vždycky jen 3 dny a pak sama od sebe zmizí. Jeden den jen slabé splnění druhý den silné a ten další den už jen splnění a pak už ani tone.. Nevíte čím by to mohlo být?.. Od porodu prvního jsem 2 a půl roku takže hormonální změna 100% ne… poradíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
22.5.21 21:01

Stres z toho jestli to vyslo. Tělo dělá divy. Prostě psychosomatika…

• Citovat
  • Upravit
2158
22.5.21 21:32

Telo neni stroj. Stres, nervy dela divy. Hod se do klidu a tolik se nepozoruj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.21 23:21

@mackA159 já nejsem ve stresu.. Nějak to neřeším.. nezkoumám se.. Čekám až to prostě přijde samo.. Proto mě zaráží taková změna.

• Citovat
  • Upravit
12741
24.5.21 09:39

Mně se po porodu prvního dítěte „přihodilo“ něco podobného.
Už od začátku (nějakých 14 let) jsem mívala MS hodně silnou a dlouhou, minimálně 7 dní, častěji i víc. I ten cyklus jako takový byl docela dlouhý (min. 30, nejčastěji 35 dnů).
Po narozením toho prvního dítěte (bylo mi 28 let) najednou cyklus naskočil (když mělo tuším 9 měsíců) na 28-30 dnů a MS se zkrátila na cca 5 dnů. A tak to mám doteď (bude mi brzy 40).
Vyložila jsem si to tak, že porod mě opravil :-). Něco jako restart do továrního nastavení u mobilu.
U Tebe akorát vidím rozdíl v tom, že se to nestalo hned po porodu, ale až s nějakým odstupem. Takže ta příčina může být i jiná. Krátká menstruace může být spojena s nízkou děložní sliznicí, ale vysvětlení by se našlo určitě i víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí