Snažení listopad 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116
7.11.22 18:08

@Miiishaaa jakto? Ty to máš pravidelné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
7.11.22 19:41

Snažení listopad 2022

Zdravím, přidávám se k diskuzi. O mimčo se snažíme s partnerem od srpna. Bohužel mi vynechala MS v srpnu i v září, na testu jsem měla ducha. Ale věděla jsem, že je něco špatně. Moje doktorka mě nechtěla vyšetřit, jen vzala krev a prý negativní. Tak jsem se přihlásila do CARU, tam mi našel doktor cystu. Taky se mu zdálo, že mám anovulační cykly, hraniční kapacitu vajíček. Brala jsem léky na prasknutí cysty. Cysta praskla, brala jsem Letmylan, pakjsem šla 11 DC na kontrolu. Najednou, že vajíček je akorát, 10 mm velikost, cysta pryč. Úplně mě nadchnul říkal, že si myslí, že tenhle cyklus otěhotním. Dal mi Duphaston, brala jsem den po příznacích ovulace (ale 1 test vyšel neg. Co jsem zkoušela). Tak jsem čekala a týden po vysazení Duphastonu menstruace. Ale stylem, že jsem omdlela, zvracela, brutální křeče. Teď jsem na neschopence. Prý to může být po Letmylanu, tak ho teď nemám brát. Jsem strašně smutná, že to nevyšlo. Myslím, že jsme sex podchytili dobře, ale jsem z těch svých diagnóz špatná. Taky nevím, proč mi více nesledoval tu ovulaci, zkusím se s ním domluvit. Štve mě, že beru hormony “zbytečně” a nedaří se. Je mi 24 a to, že mám anovulační cykly, taky mám o dost menší dělohu a celkově to bude takové složité na udržení.. Už se o tom v okolí nemám ani s kým bavit, každý říká vydrž, nemysli na to apod., ale já jsem z toho vážně nešťastná. Beru už 3. Měsíc inofolic combi, 4 měsíce vitamíny (femibion). Celkově žiju dost zdravě. Nyní jsem doufala, že otěhotním, tak jsem přestala sportovat, měla jsem strach, aby to třeba nemělo negativní vliv na uhnizďování. Po vysazení Duphastonu jsem neměla žádné klasické PMS příznaky, co jsem byla zvyklá. Jen mě otekly prsa, bradavky, bolel mě žaludek. Testy negativní a pak jsem to dostala. Vím, že se někdo snaží mnohem déle a vůbec nevím, jak to zvládat. Ono, když člověk chodí v části toho cyklu na kontrolu, pak bere hormony na udržení, tak na to asi nejde nemyslet.. Tak jen, že se přidávám, doufám, že ke konci listopadu bude ovulace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
7.11.22 19:43

@Barbora0101 naštěstí jo.. Teď to mám 28 +-2 dny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
7.11.22 20:22
@Barbora0101 píše:
@Venesí tak 32-40 dní
Občas i víc jak 40 dní

Já jsem asi divná. Ale mě by to vyhovovalo snad i víc, než ten krátký. Přijde mi, že mám furt MS a strašně mě to obtěžuje v běžném životě. Ani tak ne, že zase nejsem těhotná. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.22 08:30

Tak holky nedalo mi to, posunula jsem se z říjnové diskuze sem. Říkala jsem, že dřív testovat nebudu. Ale mam už týden zánět močáku, mám doma ATB, ale bála jsem se je brát, co kdyby. Mám 4 dny do MS. Cyklus 26 dní. No zkusila jsem to kvůli tomu močáku. Anonym :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
779
8.11.22 08:35

Ještě jedno foto. Anonym :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
8.11.22 08:36

Aha, tak nejsem anonym… :mrgreen: sakra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
8.11.22 08:50
@Anonymní píše:
Tak holky nedalo mi to, posunula jsem se z říjnové diskuze sem. Říkala jsem, že dřív testovat nebudu. Ale mam už týden zánět močáku, mám doma ATB, ale bála jsem se je brát, co kdyby. Mám 4 dny do MS. Cyklus 26 dní. No zkusila jsem to kvůli tomu močáku. Anonym :jazyk:

Ahoj, jestli mas už týden zánět mocaku a měla bys brat ATB, tak bych to nenechávala jen tak. Ať z toho nemáš zánět ledvin. Taky jsem měla zánět mocaku jeste než jsem si delala TT ale doktorovi jsem to řekla a napsal mi ATB které se můžou i v tehu. Úplně bych to nepodcenovala…jinak čárka pěkná! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
8.11.22 08:56

@Nicoletta0 Zítra tam hned jdu. Prodělala jsem zánět v září a šlo to až do ledvin. Mám doma Furolin který mi napsal, ale ten se v těhotenství nesmí, proto jsem čekala, zda něco bude nebude. Já jsem lajdák hrozný na doktory. Teď se ale bojím aby vše bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
8.11.22 08:58

@Psisuchar no podle mě kdyby si řekla doktorovi hned ze nevíš zda nejsi v tom tak by ti napsal něco co můžeš i v těhu a mohla už si mít léky i dobrane. Přeci jen si myslím ze jak jeste není embryo ani v děloze tak ty ATB jsou víc neškodná než když už je to nějaký třeba 7tt :think: ale to je jen má dedukce :D Takže šup na ty ATB čím driv tím lip ať nemáš problémy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
8.11.22 11:48

Holky, zkousely jste pit caj baby Radnicke? Pije se jen do ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
8.11.22 11:56

Ovulace

Holky, střídají se vám při ovulaci vaječníky? A poznáte to? Mě bolí každý měsíc jen na levo. Teď to taky zas začíná a zas levá strana, trochu cítím i právo, ale nevím… Jako to už je čtvrtý měsíc jen levá strana.. Předtím jsem nic takového necítila vůbec jsem o ovulaci nevěděla… Co beru kyselinu listovou, tak to mám pravidelný, ale i víc bolestivý…
A další věc.. Měla jste některá cystu z nepovedené ovulace? Citily jste tlak a lehkou bolest?
Díky za odpověď..
Jsem z toho smutná… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
8.11.22 12:49

@Miiishaaa ahoj, mě se to střídá, ale ne úplně pravidelně. Pravá strana je častější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
8.11.22 13:45

Tak jsem zkoušela ještě jiný test, protože tamto byl mamates a těm úplně nevěřím už. Koupila jsem v Rossmann ten jejich face… něco. A je to tam. Jinak je to 4 dny před ms…tak snad to bude držet!! Ovulku jsem musela mít dle mého těsně po MS. A co jsem teda zkusila bylo pečlivé pití kontryhelu. Tak to je možná tím. Předtím 2 měsíce bez kontryhelu nic. Tak držte palce ať to zůstane kde má a roste. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
8.11.22 13:45

Test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie